Homepagina » Propaganda » Oud-hoogleraar: “Monsterverbond tussen media en elites, Nederlanders papegaaien Amerikaanse propaganda kritiekloos na”
Oud-hoogleraar: "Monsterverbond tussen media en elites, Nederlanders papegaaien Amerikaanse propaganda kritiekloos na"

Oud-hoogleraar: “Monsterverbond tussen media en elites, Nederlanders papegaaien Amerikaanse propaganda kritiekloos na”

Oud-hoogleraar Karel van Wolferen werpt zich sinds 9/11 en de Irakoolog in 2003 op als analist van het Amerikaanse buitenlandbeleid en de Europese vazalstaten van Washington.

Hij zoemt daarbij in op de rol van de Amerikaanse neoconservatieven – de ‘neocons’ – die na de aanslagen in New York hun kans schoon zagen. In september 2000 formuleerde de rechtse denktank PNAC (Project for the New American Century) een aantal plannen waarin de Verenigde Staten een unieke rol hebben in de wereld en Amerika die dominante status moet afdwingen door middel van regimeveranderingen en de inzet van militaire middelen.

Deze plannen zijn verantwoordelijk voor een groot deel van de chaos waar de wereld tegenwoordig in verkeert, stelt de oud-correspondent voor NRC Handelsblad. Terwijl het Midden-Oosten implodeert, een tweede Koude Oorlog met Rusland op gang is gebracht en de betrekkingen tussen Amerika en een groot deel van de rest van de wereld verslechteren, is voor de Europese bondgenoten nog slechts een slaafse bijrol weggelegd.

Politieke waanzin

Van Wolferen legt uit dat Amerika is overgenomen door een groep rechtse fanaten met een missie. Voor de Irakoorlog in 2003 hield de VS nog rekening met de belangen van andere staten, maar daarna deed het land waar het zin in had.

De voormalige hoogleraar stelt dat in Kiev een staatsgreep is gepleegd door toedoen van de Amerikanen, die Oekraïne uit de Russische invloedssfeer willen halen om Poetin te verzwakken met als uiteindelijke doel een regimeverandering in Rusland. In de ogen van Van Wolferen reageert Poetin met bewonderenswaardige terughoudendheid op alle verdachtmakingen.

Robert Kagan is niet alleen de oprichter van de PNAC, maar ook de man van Victoria Nuland, die als Amerikaanse staatssecretaris van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk is voor Europa en Eurazië. Nuland werd afgelopen jaar in verlegenheid gebracht door een uitgelekt telefoongesprek. In een gesprek met de Amerikaanse ambassadeur in Kiev bekritiseerde ze de rol van de EU in de crisis in Oekraïne. “F*ck de EU,” zei ze op een gegeven moment.

De situatie waar we nu in zijn aanbeland is volgens Van Wolferen het gevolg van politieke waanzin. “Zo erg als nu, met die absurde demonisering van Poetin, waar ook bijna alle westerse media aan meedoen, hebben we het niet eerder meegemaakt,” zegt hij.

Desastreuze gevolgen

Hij waarschuwt dat de westerse media in een monsterverbond terecht zijn gekomen met politieke en zakelijke elites, waardoor grote kranten zijn veranderd in kritiekloze boodschappers van de machthebbers. “De Nederlanders papegaaien de Anglo-Amerikaanse propaganda kritiekloos na,” zegt Van Wolferen.

Veel Nederlanders zien Hillary Clinton als de ideale opvolger van Obama. Maar zij ziet net als de neocons Amerikaans militair activisme als gerechtvaardigd. Om die reden drong ze er bij Obama op aan om Libië aan te vallen, een besluit dat desastreuze gevolgen had voor het land en de regio.

De neocons schrijven sinds George W. Bush het script voor het buitenlandbeleid, aldus Van Wolferen. En Obama laat het allemaal maar gebeuren. Hij verdedigt de belangen van de militair industriëlen, de bankiers en het grootkapitaal. In dat opzicht is hij een moreel en politiek lege president, zegt de oud-hoogleraar.

Valse vlag-operaties

In de ogen van Van Wolferen zijn de aanslag in de Londense metro en de schietpartij op de redactie van Charlie Hebdo valse vlag-operaties. Daar durven journalisten volgens hem niet over te schrijven omdat er dan carrières op het spel staan. De term ‘samenzwering’ is een wapen geworden: iedereen die bijvoorbeeld openlijk de officiële lezing over 9/11 van de hand wijst wordt belachelijk gemaakt.

Overheden weten dat ze met alles weg kunnen komen, besluit van Wolferen. “En ze weten dat hun officiële uitleg steeds weer gedwee wordt geslikt.”

[TPO]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

PROPAGANDA INDOCTRINATIE.
Ik schaam mij voor mijn eigen land.

Leonard Ariekoek
Leonard Ariekoek
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Wat betreft de propaganda ben ik het met je eens, de false flags geloof ik echter niet, en ik zal je uitleggen waarom. Als er false flags georganiseerd worden, dan zal dat op niet mis te verstane wijze gebeuren, en niet van dat halfslachtige, half mislukte gedoe elke keer. Het feit dat er veel aanslagen mislukken, en veel niet professioneel genoeg uitgevoerd worden, is voor mij een indicatie dat de meeste aanslagen authentiek zijn. Wat overigens ook past in het huidige politiek-religieuze klimaat. Je kunt wel denken dat alle moslims goedaardig zijn, en alle rijke westerse families kwaadaardig, maar dat vind ik een buitengewoon simplistische aanname, en eigenlijk ook gewoon kinderlijk gedacht. De wereld is veel, maar dan ook veel complexer dan dat.

Rini
Rini
Reactie op  Leonard Ariekoek
5 jaren geleden

Jij gelooft niet in fals flags,man doe je hiuswerk!!!!!

Overal worden pasporten gevonden, 911(kan nooit!)
Bij de eerste schietparty in Frankrijk Parijs
Nu de laatste x weer pasporten gevonden.
En hey alleen maar bij 911,als je dat niet ziet dat daar alle elende uit voort is gevloeid,ben je sorry dat ik het zeg SUPER BLIND.
Grtjes en fijne feestdagen.
Sorry aan alle andere voor mijn een beetje hard reactie,maar moest er even uit,hoe kan men nog in deze tijd zeggn dat er geen fals flags zijn,DAAR HEBBEN WE VERD.ME HEEL DEZE ELENDE OP DEZE WERELD TE DANKEN!
HALLOOOOOOO WORD EENS WAKER!

skaface
skaface
Reactie op  Leonard Ariekoek
5 jaren geleden

het feit dat er veel aanslagen mislukken ??welke zijn er mislukt ? en het is niet belangrijk of het goed gaat of niet, de aanslag zelf is genoeg.
ik denk juist als het te gladjes eruit ziet dat het opvalt.
kijk eens op you tube naar uss liberty, gedeclassificeerd ,een erg enge valse vlag operatie. kijk in de geschiedenis van de rijke families zoals morgan, rothschild, het ontstaan van israel, de hele midden oosten politiek sinds 70 jaar, dan is het wel duidelijk dat er gewoon echt een NWO aan het onstaan is.
klik in dit berichtje op de naam van de professor en lees eens wat verder, mijns inziens een hele goede kijk op de wereld, maar ieder zijn egein mening.
en ik hoop van harte dat ik helemaal fout zit met mijn theorie, maar ben bang van niet

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

Er zijn al zoveel onderzoekers geweest als Karel van Wolferen en dan zou je denken dat in een gezonde samenleving enkele uitslagen de hoogste prioriteit krijgen in een of andere programma. Opdat de NPO er voor zorgt dat bepaalde onderwerpen die iedereen aangaan op zijn minst aan de kaak worden gesteld maar wat er dan overblijft op kosten van het volk is een acht uur journaal die het nieuws op zijn manier invult, alleen de winnende getallen van een loterij ontbreken er aan om het nieuws met een vrolijk gevoel af te sluiten.

flardinga
flardinga
Reactie op  Arwijn
5 jaren geleden

vind het gedeelte wat ik ervan zonet heb gelezen wel een goed verhaal, ik hou zo en zo van onafhankelijke en vrije denkende personen.

exegese
exegese
5 jaren geleden

Karel van Wolferen zegt precies hetzelfde als wat wij hier ook al jaren lang doen, maar de grote massa blijft de smerige leugens gewoon slikken en de M.S.M blijft haar smerige rol vervullen. Al wat wij hoeven te doen is massaal hun kranten niet meer kopen, hun berichtgeving negeren en ze zonder geld zetten en het kaarthuis dondert in elkaar. Als niemand ze meer gelooft en daar terecht ook naar handelt zijn ze machteloos.

koloth
koloth
Reactie op  exegese
5 jaren geleden

Helemaal waar exgese, maar toch bespeur ik een ommekeer in de situatie. Er worden al meer mensen wakker lijkt het wel, dit komt misschien omdat onze regeringen steeds meer volkomen belachelijke beslissingen nemen zodat het wel moet opvallen. Of dat het komt omdat het kerst is maar ik zie hoop.

exegese
exegese
Reactie op  koloth
5 jaren geleden

Dat klopt helemaal @koloth maar de meesten beseffen niet dat het 5 voor 12 is en dat het kwartje twee kanten op kan vallen. Of we trekken massaal ons eigen plan of we laten ons onderwerpen tot slaaf door het gespuis en dat laatste staat op het punt te gebeuren, ER MOET NU IETS GEBEUREN voor het te laat is.

Loki
Loki
5 jaren geleden

Kortom gezegd zijn de media en overheid eigenlijk landverraders en een gevaar voor de Mensheid over de gehele wereld. Het stemmen op de gevestigde politieke partijen heeft dus ook geen zin (wist ik al), want ze doen toch achter de rug van de bevolking om waar ze zin in hebben om de met geheime afspraken de Neocons te steunen. En het gros van de bevolking blijven het maar pikken dat deze idioten langzaam de Aarde om de zeep helpen.

Wakker worden want dit kan weleens je laatste kerst zijn.

J@n
5 jaren geleden

Heb je de media dan heb je de macht. Zoom eens in op de 2e baantjes die veel journalisten hebben. Vooral in Duitsland is het een publiek geheim dat al deze baantjes gelinkt zijn aan de US.

an argie
an argie
5 jaren geleden

Dit is correct.
Kijk maar nar de woorden die worden gebruikt om zich juridisch in te dekken. Men spreekt tegenwoordig niet meer van een journalist, maar van een verslaggeverof reporter!

Er zijn nu nog 6 grote media conglomeraten over die het “nieuws” bepalen in de westerse wereld.

Van de Nederlandse kranten zitten de directeuren regelmatig bij vergadering van de Bilderberg groep.
Volgens bepaalde bronnen heeft Rochefeer zéf persoonlijk de directeur van het NRC bedankt over de berichtgeving in Nederland.

En dat, terwijl de media nu juist onpartijdig dient te informeren!

Tegelijkertijd vragen deze media outlets, zoals de kranten zich af waarom ze zoveel abonnees verliezen.
Ik vind het niet gek dat mensen die alle leugens zat zijn die ze vertellen hun abonnement opzeggen.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Cisco
Cisco
5 jaren geleden

Je hoeft alleen maar de houding van minister Jeanine Hennis-Plasschaert te observeren, je ziet dan gelijk hoezeer ze de Amerikaanse idealen bagetaliseert.
Net als een klein kind krijgt ze flonkerende oogjes als ze mag meerijden op een tank, zoals laatst in het nieuws te zien was.
Hoe ziek moet je zijn om op zo,n manier je kont te laten zien…..

flardinga
flardinga
Reactie op  Cisco
5 jaren geleden

abonnementen worden steeds minder o.a. omdat men zoveel informatie kan vinden op het internet, zie ook deze site, heeft denk ik niks te maken met de slechte berichtgeving of het feit dat er zeker leugens verteld worden en halve waarheden en over sommige onderwerpen wij nooit iets lezen, de farmaceutische industrie, de contacten die er al heel lang gaande zijn tussen aliens en de mensheid, het feit dat wij al heel lang zonder de macht van de olie industrie zouden kunnen reizen en op een veel milieuvriendelijkere manier, dat wij hun kennis en wetenschap krijgen d.m.v. ruil voor goud, kan nog veel doorgaan met info, de macht van mensen op de achtergrond maar ondanks dit alles blijf ik hopen op een ommekeer, imagine zoals lennon al zong.

an argie
an argie
5 jaren geleden

Het is zover, bereid je maar vast voor.

Op 1 januari 2016 wordt wetgeving in heel Europa van kracht die de zgn. “bail-ins” mogelijk maakt.
Dit betekent dat ALLE ACCOUNTS VANAF €100.000,- LEGAAL MOGEN WORDEN LEEGGEPLUNDERD DOOR DE BANKEN!

Herinnert u zich Cyprus nog in 2013? Dit was klaarblijkelijk een test onder het mom van het plunderen van de accounts van “de Russische mafia”. – http://politicalvelcraft.org/2013/03/30/rothschilds-attacks-russian-cyprus-holdings-russia-launches-surprise-large-scale-36-warship-military-exercise-in-the-black-sea/

En u zult waarschijnlijk zeggen dat de meesten van ons nu eenmaal niet zoveel geld op de bank hebben staan.
Nee U niet, maar degenen die de pensioenen en de lonen aan de werknemers moeten uitkeren wél!

Dit gebeurde namelijk ook in Cyprus. “Om de banken te redden van de ondergang”. Deze banken zijn voor een appel en een ei gekocht door Rothschild banken.

Italië heeft alvast een voorproefje genomen. Deze maand zijn maarliefst 4 banken “van de oindergang gered” middels een bail-in, te weten: Banca Marche, Banca Popolare dell’Etruria e del Lazio, Cassa di Risparmio di Ferrara en CariChieti
http://www.ft.com/cms/s/0/54cda5e4-a6ac-11e5-955c-1e1d6de94879.html#axzz3vQ6J2LGk
http://www.reuters.com/article/italy-banks-bonds-idUSL8N1490SJ20151221

Vanaf 1 januari gaat dit in de hele EUSSR gebeuren. Lonen en pensioenen kunnen dan niet meer worden uitgekeerd.
Het wordt de grootste bankroof in de geschiedenis van de mensheid. Niet dat een bank wordt beroofd, maar dat de banken zélf, die dit nota bene zélf moedwillig in de hand hebben gewerkt door hun fractionele reserve en het creëren van “geld” uit lucht, de SPAARDERS DIE DEZE BANKEN VERTROUWDEN, van hun zuurverdiende appeltjes voor de dorst “legaal” te beroven.

En de MEDIA HOUDT ZICH STIL?

SCHANDE SCHANDE SCHANDE.
Misschien volgende week met zijn allen naar Hilverdorp om te laten weten dat we deze kliek meer dan zat zijn?

Mr.X
Mr.X
5 jaren geleden

Feiten of fictie? (Zoek en Gij zult vinden!)
THE BIG SECRET…!!!

In een ver, ver verleden heeft GOD de wereld gemaakt volgens de Bijbel!?
GOD deedt dit in 6 dagen en op de 7 dag nam hij rust!
In 6 dagen de wereld scheppen wat een onzin die Bijbel, toch!?
Of toch niet!?
GOD bevind zich in het oneindigen, in een ruimte waar tijd geen functie
heeft en waar alleen ruimte een begrip is.
In de Bijbel zegt Petrus ook: ” 1 ding mag u niet over het hoofd zien lieve broeders
en zusters, voor de Here GOD is 1 dag als 1000 jaar!
GOD heeft onze wereld in 6ooo jaar gemaakt en hij zag dat het goed was!
Onze aardse dagen zijn totaal anders dan de tijdloze hemelse dagen!

Vervolgns spreek de bijbel over Reuzen die er in die tijd waren en Gevallen Engelen!
Reuzen snappen we wel, maar wat zijn gevallen engelen?
De bijbel verteld ons dat gevallen Engelen eigenlijk verloren zielen zijn ofwel DEMONEN!
Maar als een gevallen engel een Demoon is waar zijn ze dan?
Heel simpel een DEMOON zit in mensen of in dit geval zaten ze in die tijd in de Reuzen!
Maar wie waren die Demonen dan die in deze Reuzen zaten?
Het waren de Annanuki’s die in deze reuzen zaten en hun ziel overgenomen hebben!
Deze Reuzen hebben ze ook gebruikt om al hun Piramides te bouwen zoals ze op alle
planeten gedaan hebben! Ze nemen planeten over door de oorspronkelijke bewoners
te bezitten of als demoon te controleren als deze bezetters tegenstand bieden en hun
smerige spelletjes door krijgen, verwoesten ze alles en vertrekken ze weer naar een andere
planeet of zonnestelsel! (Kennen we op aarde ook een land die dit toevallig doet?)
ZOEK en GIJ zult vinden!

De Annunaki’s zijn (en NIET WAREN, want ze zijn hier nogsteeds!) gevallen engelen die
met SATAN (planeet Saturnus) een Pact hebben gesloten, nadat GOD Satan verstoten had!
De Annunaki’s zijn verschrikkelijke zelfzuchtige Psychopatische en hebzuchtige entiteiten die bovenalles alleen maar zichzelf willen vullen met rijkdom en vooral GOUD! (Waar kennen we dit gedrag van?)

Ze kwamen vanuit een ander melkweg binnen de onze en hebben ook planeet MARS en alles erop verwoest met hun KERNWAPENS! De oorspronkelijke bewoners van MARS zijn hierdoor uitgestorven!
Een van hun gevallen GOD demonen was baphomet, hij is de Demoon die ons mensheid en kinderen
van GOD gemixt heeft met schapen! (Daarom de uitspraak we zijn GESCHAPEN!)

De reuzen hadden hun smerige spelletjes door en verzetten zich tegen hun duivelse machten!
Hierdoor hebben ze alle reuzen afgeslacht en zijn overgegaan op kleinere slaven die Baphomet
heeft GESCHAPEN door de mensen van GOD te mixen met SCHAPEN! Deze mensen waren makkelijker
te controleren en waren ook veel kleiner en hadden een brein wat goed te onderdrukken was/is omdat ze deze mix van mensen GOD en schapen erg dom zijn en gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden in hun ogen! (Waar kennen we deze manipulatie technieken van?)

Goed, Nu maken we ff een HELE sprong naar de middel eeuwen waar Satanisme, Toverrij en Heksen verbrand werden en op de brandstapel gegooid wereden! Erg WREED toch?
Of toch NIET!?
In die tijden zijn de mensheid en Kinderen van GOD in kleine groepen er achter gekomen de hun leven en de wereld geregeerd werd door Demonen! Iedereen die aan deze Duivelse praktijken mee deed of bezeten was werd verbrand! Deze Demonen hebben vervolgens de ZIEKTE de Zwarte Dood of wel De PEST over de mensheid uitgezaaid en ze zijn zelf ondergronds of in het geheim verder gegaan met hun smerige spelletjes! Besef dat deze Demonen GEEN Mensen ZIJN en alleen MENSEN bezitten en ALLE kinderen van GOD Puur HATEN en willen UITROEIEN!
Deze Demonen ETEN kinderlijkjes en zelfs NAGEBOORTE (Zoek het maar eens op als, u durft…)

Ondergronds in het geheim, hebben ze zichzelf allemaal smerige gebarentaal en geheimen tekens aangeleerd die andere niet konden lezen! (Menseheid is GEHEEL DOOF en BLIND gemaakt!)

In was Johann Adam Weishaupt (6 februari 1748 – 18 november 1830) de leider van de Orde der Perfectionisten, welke later de Illuminati werd genoemd. Hij groeide op in Ingolstadt, waar hij professor in de rechten werd. In 1775 brak hij met de jezuïeten, waar hij enige tijd lid van was. Zijn kijk op de wereld werd extreem liberaal en hij pleitte voor het afschaffen van alle georganiseerde religies en alle staten.

Weishaupt was EERST een Rooms Katholiek die via hogere gradaties achter het GROTE GEHEIM van
het VATICAAN was gekomen die alleen bekend is bij de HOOGSTE priesters!
Dit GROTE GEHEIM the BIG SECRET was dat het Vaticaan EIGENLIJK een Satanistische ondergrondse
organisatie is die zich schuilhoud in de vorm van een Rooms Katholieken kerk en EIGENLIJK achter de
scheremen de DEMONEN voeden en bezitten uit ons verre verleden de Gevallen Engelen die ooit waren en nogsteeds zijn de Annunaki DEMONEN!

De Bijbel waarschuwd ons voor “de GROTE bedriegers” die ooit waren en hier zullen zijn tot het einde!
De bijbel waarschuwd ons voor aanbidingen als, afgoderijen, beelden en het buigen voor mensen of entiteiten anders dan GOD zelf! En wat doet de stomme mensheid met het Vaticaan en de PAUS???
JUIST precies dat gene waar we voor gewaarschuwd worden!

De DAVID ster is NIETS anders dan een Satanistische Occult teken om contact te zoeken via rituelen met demonen met behulp van en door deze ster! Het is een Hexagram, het zegel van Salomo of de Davidsster zoals ze ons doen geloven! Het is gewoon PUUR EVIL!

Het vaticaan en het Engelse Koningshuis zijn de ZIELEN GATE houders en deze twee bezitten alles!
Onder het Vaticaan zijn geheimen offeringsruimtes waar ze kinderen offeren om naar hun GOD en zielen poorts SATURNUS te laten gaan! Waarom Kinderen? Kinderen zijn rein en onwetende zielen! MAAR PAS op… deze Bijbel zegt dat ieder KIND altijd naar GOD zal gaan! JUIST REINE kinderen wel! Hierdoor misbruiken deze smerige Satanistische Demonen deze kinderen eerst, om hun onrein te maken zodat ze zeker weten dat ze afreizen naar hun zielen poort of SATAN de HELL planeet SATURNUS!

Weishaupt had dus een geweldig geheim in bezit om de wereld te kunnen controleren doormiddel van deze demonen en hun krachten via het Vaticaan en het Engelse Koningshuis!
Weishaupt ontmoeten LORD Mayer Amschel Rothschild die hij dit gehele Geheim heeft verteld en waar de Rotschild plan om de wereld over te nemen ge financierd heeft!
De oorspronkelijk zionistische familie Rotschilds zijn tot aan vandaag de GROTE breinen en controle figuren achter de Illimunati…!!!
Door PURE chantage en criminele praktijken beheren ze echt alles!
De Illimunati is beheerder van het grote geheim wat het Vaticaan al eeuwen verborgen houdt!

De Illimunati wil een NWO nieuwe wereld orde!
Daarvoor is het duidelijk dat het Vaticaan ook Illimunati is!

Met de hulp van de graaf van Saint-Germain (Meester Rakoczy) en baron Adolph von Knigge richtte hij op 1 mei 1776 de Orde der Perfectionisten op, welke later de Illuminati werd genoemd. Weishaupt nam de naam “Broeder Spartacus” aan. De structuur van de Illuminati (waarin lokaal opererende cellen niet of zo weinig mogelijk op de hoogte waren van elkaars bestaan), werd later overgenomen door onder meer de Ba’ath in Syrië en Irak.

Tot op de dag van vandaag word onze Aarde en de mensheid gecontroleerd door DEMONEN uit het verleden! De Illimunati controleren NU alles via het Vaticaan en alle Koninkrijken en hun Blauwe bloedlijnen dit het Annunaki bloed bescheremen!
Alles in ons menselijke leven is door hun gemaakt, bepaald, gecreerd enz…
Wij leven in hun DUIVELSE wereld!
Iedere OORLOG, ziekte of alle dood en verderf worden door hun de GEVALLEN ENGELEN uit het verleden gemaakt en uitgevoerd, zij die waren en hier zullen zijn tot het einde!

Voorbeeld; Een Idool zoals wij die zien is voor hun een GOD uit het verleden!
Daarom krijgen deze Idolen ook uitbetaald in ROYALTIES!
Iedere Idool bijvoorbeeld: Madonna of Beyonce worden bezeten door hun GODEN DEMONEN die hun show opvoeren en dit altijd zo hebben gedaan!
De mensheid is compleet DOOF en BLIND geworden door hun smerige spelletjes!

Er is nog VEEEEEL meer om te vertellen, maar dan word het een Boekdeel.

Dames en heren dit is het GROOTSTE GEHEIM…!!!
Hun EIND DOEL is van GODS aarde HUN HELL te maken en voor altijdt hier te blijven!

We zijn ALLEMAAL in GROOT GEVAAR…!!!

Ze hebben MARS ook ooit verwoest met hun KERNWAPENS!

Fijne FEESTDAGEN…!!!

GOD Bless…

helder
helder
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

wie zei dat leven saai was!!!!

WouterV
WouterV
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Leuk verhaal hoor, maar sommige dingen snap ik dan niet. Ik geloof zelf niet in God, maar ken de Bijbel wel. In de Bijbel staat dat God almachtig is dus God heeft controle over alles waarom laat hij het dan zover komen? God zou dan ook Satan hebben gemaakt want God heeft alles gemaakt, beetje vreemd als je de God van de liefde wilt genoemd worden. Ook staat in de Bijbel dat de mens een vrije wil heeft, maar dat gaat niet samen met de almachtigheid van God want zijn wij vrij om te handelen dan heeft God daar geen controle over dus is hij ook niet almachtig want almachtig betekend dat je alles bepaald wat er gebeurt. Deze tegenstrijdigheden maken de Bijbel ongeloofwaardig.

Mr.X
Mr.X
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Beste WouterV,
het is aan iedereen vrij om te geloven waar hij in wil wel of te niet!
Als je de bijbel echt goed kent, dan weet je ook dat GOD satan verstoten
heeft en dat satan van GOD de vrije hand heeft gehad onder bepaalde voorwaarden!
Probeer ook te begrijpen dat satan erg bang is voor GODS woord en alles wat met het geloof te maken heeft! Waarom? satan is een grote leugennaar en je ziet dit gedrag steeds meer terug in alles en overal! Buiten alles om of je wel of niet geloofd het berust allemaal op onderzoek, toetsen op feiten en zelf controleren op de waarheid! Nogmaals zodra GOD het helemaal ZAT is zal ook jij het gaan merken of je nou wel of niet geloofd!

Iedereen heeft een eigen ziel gekregen en GOD verplicht niemand om in hem te geloven! Hij is daarom de almachtige omdat hij iedere keuze vrij laat en niemand hier toe zal dwingen om in hem te geloven!

Zodra je niet in bepaalde zaken geloofd of zelf s wil geloven, zoek het dat eens op en controleer het op feiten inplaats van afwijzingen!
Veel in de bijbel is fictief of onbegrijpelijk maar pas op, dit komt juist omdat iedereen langzaam allemaal doof en blind geworden is!

Begrijp dat je in een systeem leeft, wat in de afgelopen eeuwen voor ons mensheid opgebouwd is en waar we allemaal verplicht in moeten blijven leven!
Het systeem klopt niet omdat er veelste veel hebzucht, haat en dood en verderf is!
Er gebeuren VEEL meel dingen achter de schermen die mensen compleet zullen schokkeren als deze iuit zullen komen…!!!

De waarheid is niet meer te stoppen!

Zodra GOD het zat is, zal iedereen het gaan zien en begrijpen, zelfs jij!

Alvast de beste wenzen en een voorspoedig en gezegend 2016, ook voor jou…

WouterV
WouterV
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Beste Mr.X,

ten aller eerste wens ik jou ook een heel goed nieuwjaar.
Jij geeft aan dat God het op een gegeven moment zat zal zijn, maar dat vind ik vreemd vanuit Gods inzicht. Want God is niet alleen almachtig volgens de Bijbel maar ook alwetend. God weet dus alles, hij weet precies hoe iedereens leven zal zijn nog voordat diegene geboren is. God wist dus voordat hij alles schiep precies hoe al het leven en gebeurtenissen zich zouden gaan ontwikkelen. Hij weet dus wanneer het einde zal zijn en ook hoe het eruit zou gaan zien, als je dat allemaal al weet en het is je eigen creatie waarom zou je het dan zat worden? Als je al precies weet hoe alles gaat verlopen en ook weet hoe het einde eruit ziet hier op aarde en dat nog voordat het geschapen is, waarom dan het proces nog creeren. Ik vind het lastig om daar waarde aan te hechten. Echter weet ik ook dat mijn intelligentie beperkt is en zal daarom nooit zeggen dat God niet bestaat, maar tot nu toe zijn voor mij niet genoeg feiten aanwezig om in God te geloven.

Mr.X
Mr.X
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Beste WouterV,

Ik doe een hele simple voorspelling die ik enkel en alleen opmaak doordat GOD almachtig is en hij iedereen een keuze KAN geven tussen goed en kwaad!

1. Het gehele financiele systeem is compleet corrupt en zal bewust en vooraf bedacht en gecreerd compleet in elkaar gaan storten!

2. Voorspelling!
Er komen in 2016 GEEN nieuwe verkiezingen, hier niet nergens niet! Binnen NU en Drie maanden is alles in Staat van beleg!

3. Erdogan Turkije!
Erdogan zal gebruikt en ingezet worden, als de opkomende nieuwe Hitler in zijn regio! Dit plan zal niet slagen omdat alles doorzien zal worden! Hierdoor word een 3e wereldoorlog voorkomen!

4. Er zullen wereldwijd burgeroorlogen uitbreken!
Dit zal het begin worden van TOTALE wereldwijde VERNIEUWING!

5. Waarheid!
Er zullen wereldwijd mensen opgaan staan, die de complete waarheid zullen gaan vertellen, zelfs al kost het hun eigen leven!
Dit zullen mensen zijn in de HOOGSTE KRINGEN!!!

6. Nieuw begin!
Na de Herfst van 2016 zal de mensheid VRIJ zijn van ALLE onderdrukking en verdrukking en zullen we als mensheid een TOTAAL andere weg in gaan slaan, met heel veel vernieuwingen die al eeuwen voor ons verborgen zijn gebleven!

Besef 1 Ding!
ALS de HOOGSTE groepen van ELITE in SATAN geloven, waar willen ze dan dat hun volk in gaat geloven?

Als de Hoogste Elite allemaal Satan aanbidden, waarom zou er dan GEEN GOD zijn?
Geef me 1 goede rede hiervoor???
Daar waar water is is ook vuur!
Daar waar plus is is ook min!
Daar waar goed is is ook slecht!

We zijn door de eeuwen heen ALLEMAAL DOOF en BLIND GEMAAKT!

De Waarheid is NIET MEER te STOPPEN…!!!

Het aller Beste en een voorspoedig 2016!
De 1000 GOUDEN jaren voor ons mensheid zal in het nieuwe jaar beginnen!

GOD Bless…

exegese
exegese
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Ik weet niet of ik moet vrezen of blij moet zijn met de voorspellingen van Mr.X. Afgezien van het exacte tijdstip, zegt mijn intuïtie dat dit bewaarheidt wordt. Het is moeilijk in te schatten wat het in eerste instantie precies teweeg zal brengen. Één ding is zeker : de leugens en het bedrog van de boven ons gestelden moeten en zullen de wereld uit. Het misbruik en alle ellende van dien moet worden uitgeroeid en eerlijkheid en rechtvaardigheid voor iedereen in ere hersteld. Geen offer is te groot voor een betere toekomst voor een ieder met een goede inborst. Amen !

Adam
Adam
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

maar dat zal ze toch deze keer niet lukken, steeds meer mensen ontwaken en hebben het door, dan zijn er nog altijd de Christus brieven die steeds meer in omloop komen. die ik ook heb. en…. we hebben onze buitenaardse vrienden nog. die waken voor een totale vernietiging, ze mogen zich er niet mee bemoeien maar dan wel.

Mr.X
Mr.X
5 jaren geleden

Micheal Jackson is terug naar Saturnus!
Feiten of Fictie!
ZOEK en GIJ zult vinden!

Michael Jackson!
Kijk maar naar al zijn laatste tekens en op zijn Album (Xscape als in Escape) en het feit dat hij zich in Engeland moest melden omdat het vaticaan geen toestemming gegeven heeft om zijn ziel al zo vroeg als hun demonen god over te laten gaan!
Het Engelse Koningshuis heeft samen met de Rothschilds de twee ringen op aarde om deze overstap te kunnen en mogen maken! Deze ringen dragen de Paus en de koninging van Engeland.

Lord Greville Janner heeft de verdere toestemming van het Engelse Koningshuis goedgekeurd omdat Micheal zich met David Blaine en Uri Geller heeft doen samen voegen! David Blaine is een van hun sterkste goden hier op aarde nu!
Uri Geller werkt al een eeuwigheid voor de illimunati en is hun meester spion (Mossad/CIA).

Let Goed op de films van deze ontmoetingen waar uitendelijk op het einde Micheal Jackson Lord Greville Janner een chocolade Taart geeft als kado met drie kaarsjes erop! Iedereen begint te lachen erom!
Hij geeft hem eigenlijk gewoon een Bruin kindje van 3 jaar oud voor rituele misbruik en offering!

Let ook op de man die er bij staat! “Paul Boateng”, zoek die naam maar eens op…!

Hier de video´s!
Kijk vooral ook naar de reactie van Michael als Uri Geller, David Blaine naar voren laat komen!
Uri is ook Illuminati kijk op Youtube naar zijn Bruiloft en wacht in deze video op de bediende die langsloopt in beeld zie dan de piramide op de dienbladen van deze bediende!

Micheals Grootste wens was de Moonwalk op de Maan doen!
Het is hem gelukt… Gevallen Engel/Demoon.

Hier de video’s goed letten op gezichten en korte uitspraken!

https://www.youtube.com/watch?v=4JNg-jA9JmI

https://www.youtube.com/watch?v=eneb-D0fHkw

ATTENTIE !!!
Aan iedereen die Wakker is en dit echt begrijpt of ook maar kan beseffen!
Deze smeerlappen en DEMONEN flikken het straks weer!
Er is veel MEER tussen HEMEL en AARDE…
Onze wereld word NIET geregeerd door mensen, maar door Demonen uit een ver verleden!
Het zijn de zelfde smeerlappen die ook Mars hebben verwoest met Kernwapens!

Het zijn de gevallen Engelen uit de Bijbel die eigenlijk Demonen zijn! (De Annunaki’s)
Deze gevallen engelen/Demonen zijn hier vanaf het begin tot nu!
Ze hebben zich al die tijd kunnen verbergen en wij kinderen van GOD komen te dichtbij!
Ze zullen alles verwoesten wat ze al eerder gedaan hebben met Mars!

Ze moeten overmeesterd worden!
Het zijn de grootste leugennaars op ONZE aarde!
Ze beheren alles via de Illimunatie en hun Maffia machten!

Het zijn dezefde Demonen uit verre verleden die in de Reuzen uit de bijbel ter aarde zijn gekomen!
Al hun bloedlijnen hebben ze rein gehouden en alle idolen en sterren zoals wij die kennen zijn
hun demonen die hier op aarde hun show aan ons laten zien!
Een idool en een ster bijvoorbeeld als Michael Jackson was een idool voor ons maar inware een GOD
voor hun! Daarom krijgen sterren ook uitbetaald in Royalties!
Michael Jackson is niet dood in iedergeval de Demoon in hem is weer terug naar Saturnus!
Kijk naar Madonna zei is niet anders dan een gevallen Engel die haar Duivelse praktijen hier
op onze aarde uitvoert! Zodra idolen een platen contract tekenen verkopen ze niet alleen hun ziel,
Ze worden ook direct bezeten door een gevallen engel/Demoon uit hun verleden!

Ze hebben de kinderen van GOD gemixt met SCHAPEN om ons als hun slaven te gebruiken!
Daarom de uitspraak ze hebben ons Geschapen!
Ze zijn hier alleen opzoek naar GOUD en Macht en hebben dit op meerdere planeten geflikt!

Het Vaticaan is niets meer dan een zielen Gate voor zielen die naar Saturnus moeten gaan!
Onder het Vaticaan zijn meerdere Offerkamers waar alleen de hoogste priesters vanaf weten!
U denkt dat de Lord of de Rings een Sprookje is?
Denk het nogmaals!
Het Vaticaan beheerd een van deze ringen die toegang geeft tot hun HELL Saturnus!
Er zijn meerdere ringen op aarde het Engelse Koningshuis bezit er ook een!
Deze Ring draagt de PAUS en iedereen die hem als afgod aanbid moet deze ring kussen!
Eigenlijk kus je de Ring van hun afgod en gevallen engel/Demoon naam ANU!
Ze gebruiken kinderen als offering omdat deze rein zijn! Maar pas op, ze misbruiken deze kinderen eerst om ze onrein te maken zodat ze zeker weten dat hun ziel naar hun hel en hun afgod Satan of Saturnus zal afreizen! Ze eten kinderen op en zelfs ongeboren kinderen het zijn Demonen!

NOGMAALS deze Demonen zijn hier al vanaf den beginnen!
Lees de bijbel er staat duidelijk in: zei die hier waren en ook altijd zullen zijn!
Het zijn de Annunaki’s de Gevallen engelen en DEMONEN uit onze bijbel!
De mensheid heeft ze lanzaam door en ze willen weer vluchten en alles verwoesten en vernietigen!
Het gaat hun dit keer niet lukken!

Via de Illimunatie hebben ze al hun Duivelse controle kunnen krijgen door iedereen in hoge
posities te chanteren en aan hun kindermoorden mee te laten doen!
Ze hebben Speciale Illimunatie scholen in: Schotland, Griekenland, Duitsland en Amerika
waar iedereen die volgens HUN zijn uitverkoren opgeleid worden om een hoge positie te krijgen!

Harry Potter is maar een Spookje?
Dat is maar een film die ze ons laten zien in werkelijkheid bestaan deze scholen echt!
Doordat ze alles controleren en beheren kunnen ze al vanaf iedere geboorte weten welk kind
speciale gave heeft en deze krijgen speciale opleidingen alla Harry Potter!
Voorbeeld: David Blaine, Dynnamo zijn allemaal mensen die zijn overgenomen door hun Demonen!
Ze zijn de Meesters van list en bedrog!

Ze beschermen hun bloedlijnen op alle fronten dit is het zogenaamde Blauwe Bloed!
Ze hebben alles voor ons bepaald en bedacht en ze zien ons als hun slaven omdat een van hun
gevallen Engelen Baphomet met mensen is gaan fucken! LETTERLIJK hierdoor hebben ze van kinderen GOD hun slaven weten te maken!

Onze aarde word als vanaf den beginnen BEZET door hun, de gevallen engelen uit het verleden de Annunaki’s De Demonen die straks weer zullen vluchten en onze aarde zullen verwoesten met kernwapen!

MENSHEID KOM DIRECT IN ACTIE….!!!

Dit is de SECRET die we allemaal over het hoofd hebben gezien!
Alle Hoogste kringen weten hier vanaf!
Vandaar het alleziende oog en hun piramide!
Gebeurd dit niet spoedig dan zijn we allemaal verloren en onze planeet verwoest!

Via en door Amerika controleren ze alles….!!! (Zoek het op en ken uw geschiedenis!!!)

Maak dit wereldwijd bekend…

Mr.X jij bent HELEMAAL KNETTER GEK…!!!
Beter dat, dan DOOF en BLIND!

GOD zegen u allemaal…
AMEN.

WouterV
WouterV
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Ik wil niet zeggen dat je gek bent totaal niet zelfs en ik zal je ook niet belachelijk maken, want in mijn optiek kan jij er niks aan doen hoe je denkt, ik geloof niet in vrije wil namelijk.
Waar ik alleen een beetje moeite mee heb is dat jij pretendeert de waarheid te kennen, en in mijn ogen weet niemand dat. Iedereen wil graag de grote vragen die de mensheid zich gesteld heeft beantwoorden, waarom zijn we hier, wat is het nut van het leven? Maar wil je zulke vragen beantwoorden dan moet je er genoeg informatie over hebben. Als je kijkt hoeveel informatie alleen al in ons universum is dan weet de mensheid daar minder dan 1% van laat staan een simpel mens als jou en ik. Vergelijk je alle informatie die beschik is met een boek en hoeveel informatie wij als mensen weten, dan zouden wij van een boek met 1000 bladzijden enkel het eerste woord weten en de rest is nog blanco. Ik vind het knap als je alleen het eerste woord weet dat je dan ook meteen weet hoe het hele verhaal gaat. Het is geen probleem als je een theorie aanhangt die een verklaring geeft voor ons bestaan, maar maak het niet absoluut, daar doe je eigen intelligentie tekort mee. Het is goed om te onderzoeken en zeker goed om dingen bloot te leggen die van negatieve invloed hebben op de normale burger, maar trek altijd je eigen intelligentie in twijfel per slot van rekening zijn we maar simpele mensjes.

Mr.X
Mr.X
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Beste WouterV,

Een gedachte is niets meer en niets minder, dan een electrisch geladen energie die zichzelf kan verplaatsen doormiddel van ferquentie golven!
Een menselijk brein kan hierdoor gedachten uitzenden maar ook ontvangen!
Klinkt erg dromerig toch?
Begrijp dat ALLES, maar dan ook ECHT eerst ontstaan is door gedachte!
Als jij wil benadrukken dat er bepaalde krachten zijn die jij niet kent, probeer dat
ter realiseren dat dit krachten zijn die JIJ niet kent…!!!

Alles heeft een Kern en een Bron!
Alles is gebaseerd op ferquentie en golven alleen zit jij met jou gedach ten en ideeen op een geblokkeerde ferquentie en dat is precies de ferquentie waar het huidige systeem ons in wil blijven houden!

Ken je Bron herken je Kern en vraag naar de waarheid en ook jij zal de juiste oplossingen vanzelf krijgen! Ons gedachte goed word al eeuwen geblokeerd!

Als mijn verhaal en omschreven volgend jou theorie, ooit uitkomt, zal jij en vele met jou zichzelf nog eens goed achter de oren krabben!

WouterV
WouterV
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Beste Mr.x,

ik ben het helemaal eens met je hoe je een gedachte omschrijft, ons brein kan veel meer dan wij denken. Door de ontwikkeling van de samenleving en de mens zijn we steeds minder vaardigheden van ons brein gaan gebruiken en zijn we minder of niet bewust van sommige signalen die ons brein oppakt.

Wat nou weer een beetje jammer is dat je denkt te weten hoe mijn brein werkt, en hoe ik tegen de dingen aankijk. Ik zeg namelijk geen 1x dat je ongelijk hebt alleen de theorie die jij aanhangt is niet mijn waarheid. Want ik heb geen waarheid namelijk, voor mij is bijna alles mogelijk. Er zijn gewoon te weinig feiten aanwezig in ons huidige menselijk bestaan die een verklaring kunnen geven van wat wel en niet waar is wat betreft de doel en nut van de mensheid. Natuurlijk zijn er veel dingen geschreven en gezegd door personen uit de geschiedenis, en zijn er aanwijzingen die bepaalde theorie waardevol maken, echter is er geen zuiver hard bewijs die ook maar 1 theorie absoluut maakt. En zolang dat er niet is, zal ik elke theorie in twijfel brengen. Maar tegelijkertijd zal ik niet stoppen met het onderzoeken van welke theorie dan ook. Dus ook jou theorie, ik vind het zelfs leuk en prettig om te lezen van wat jij te vertellen hebt, ik leer daar weer van namelijk. Dus ga vooral door waarmee je bezig bent, al weet ik ook wel dat je deze aanmoediging niet nodig hebt.

Mr.X
Mr.X
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Beste WouterV,

Vraag je af waarom je de BIG BANG theorie op school wel leerd en de Theorie dat de mensheid van Apen afstammen?

Iedereen heeft dit geleerd op school, Toch?

Die BIG BANG theorie is bij sommige mensen ZO HARD aangekomen, dat die DREUN directe schade heeft toegebracht aan hun brein en het zelf nadenken proces voor hun verdere leven!

En ik denk dat weet ik helaas niet zeker, dat Apen zich compleet KAPOT schamen voor het feit dar wij ze als hun voor ouders zien!
Arme beestjes! hehehe…!

Alles word op dit Moment bepaald en geregeerd door de Illimmunatie! Ze onderdrukken COMPLETE regeringen en landen!
Als mensen of landen NIET doen wat ze verplichten dan maken ze alles KAPOT! Kijk naar Griekenland!!!
Iedereen in de TOP en OOK KININGHUIZEN, Vaticaan zijn of vrijwillig of GEDWONGEN om in de Illimunatie te stappen!
Bilderberg groep is een vernootschap van de Illimunatie!

Langzaam zijn er MENSEN HELEMAAL ZAT van hun complete onderdrukking en verdrukking! Achter de schermen WOED een oorlog die voor ons ONZICHTBAAR is!
Als deze BEL GAAT LUIDEN zullen er mensen zijn die dagen van verbazing zullen rondlopen!

ONS leven is EEN GROOT sprookje vol met leugens GEMAAKT door alle SATAN Demonen die zielen bezitten op hoogste rangen en de Illimunatie!

Geloof je dit NIET???
Alleen TIJD zal het iedereen gaan leren…:)

WouterV
WouterV
Reactie op  Mr.X
5 jaren geleden

Beste Mr.X,

ik reageer even via dit bericht van je omdat het bij de anderen niet mogelijk is. Maar ik wil graag reageren op je voorspellingen en vragen die je mij stelt.

Ten eerste moet ik zeggen dat je lef hebt(al heb ik meerdere mensen(o.a. David Icke) al horen zeggen dat 2016 een grote verandering zal zijn van ons bestaan), want het is niet niks o zulke voorspellingen te doen, komen ze niet uit ben jij een stuk van je geloofwaardigheid kwijt. Maar ik hoop dat je gelijk hebt. Echter heb ik zelf wel een andere kijk op sommige punten.

Ik ben het met je eens dat het bankensysteem zoals we die nu kennen in zal storten, echter gaat dat volgens mij nog wel enkele jaren duren zo niet langer. De reden die ik daarvoor aandraag is omdat wanneer systemen in gaan storten er altijd een soort gelijk proces aan voor af gaat, en 1 van die tekenen is dat er paniek in datzelfde systeem komt.Het systeem gaat ineens paniekgedrag vertonen en dat uit zich vaak in hele andere(extreme) handelingen die ze normaal niet zouden doen. Ik zie daar nog geen tekenen van.

Dit gaat een beetje hetzelfde op met de verkiezingen, er zijn te weinig signalen dat ons zogenaamd democratisch bestel ineens niet meer gaat verlopen zoals het altijd heeft gedaan.

Over je andere voorspellingen kan ik verder geen uitspraken doen, omdat ik daar gewoon te weinig informatie over heb.

Waar ik wel nog op wil reageren is je vraag waarom de elite Satan aanbidden mbt God. Dat de elite Satanische rituelen doen tijdens bepaalde ceremonies kan je als best logisch bestempelen zonder dat dat hoeft te betekenen dat God ook echt bestaat.
Zoals je weet zijn veel van de elite van joodse komaf en in het jodendom heeft Satan een andere betekenis dan bijvoorbeeld bij het Christendom. Christenen geloven in de duivel als tegenhanger van God, en joden geloven dat Satan een soort van knecht is van God. Joden geloven ook niet in de hel. Omdat joden Satan zien als een knechtje van God en alleen handelt wanneer God daar toestemming voor geeft, zien ze Satan dus niet als soort van goddelijk wezen en kan je hem dus ook niet aanbidden. Dat de elite dus Satanische rituelen houden en zogenaamd Satan aanbidden heeft dat eigenlijk verder geen enkele waarde omdat ze niet in Satan geloven. Want Satan wordt bestuurd door God en is dus eigenlijk 1 met God.

Maar waarom wel Satanische rituelen houden als God toch niet staat? De Elite heeft er belang bij dat de mensen die bij hun kliekje mogen horen alle geheimen binnenkamers houden, en hoe je dat het beste, nou doormiddel van angst. Nieuwe leden die toegevoegd worden aan de elite moeten de indruk krijgen dat het serieuze business is dat ze deel mogen nemen aan die rituelen. Ze moeten ter allertijden de indruk krijgen dat er niet te sollen valt met de elite, en dat doe je door dit soort rituelen. Daarnaast dit soort rituelen creeert een sterkere broederschap omdat ze zo extreem zijn. Dit zou een reden kunnen zijn waarom ze deze Satanische rituelen houden.

Een andere reden zou kunnen zijn is omdat ze weten dat de grote meerderheid van de mensheid erg angstig is voor wat ook maar met de Satan te maken heeft, er een afweerschrikkend effect ervan uit gaat. Wat ik daarmee bedoel is van mensen hoeven maar een glimp ervan op te vangen maar omdat het zo eng is voor hun denken ze van mij niet gezien, ik hoef daar verder niks van te weten. En zo kan de elite makkelijker hun gang gaan.

Jij geeft aan dat de elite gelooft in Satan, maar de vraag is is dat echt waar? Dat er voormalige leden van de elite uit de school zijn geklapt en zeggen dat de elite Satan aanbidden betekend nog niet dat de allerhoogste kringen van de elite ook echt in Satan geloven. Dat de hoogste kringen dat zeggen tegen de andere leden zou heel logisch, omdat je zo eengezindheid creeert. En zo kan je leden van een lagere orde makkelijker in de hand houden want je geloofd namelijk in hetzelfde. Want de vraag is natuurlijk op welke positie zaten de uit de school geklapte leden van de elite?

Zoals ik al eerder aangaf ik zeg niet dat je ongelijk hebt, maar er zijn meerdere verklaringen voor hetgeen wat jij voorschotelt als zijnde feiten.
Ik hoop van harte eerlijk gezegd dat je gelijk hebt, en dat God bestaat. Ik heb veel dierbaren verloren die ik graag terug zou willen zien. Alleen op dit moment zegt mijn gevoel dat het zeer onaannemelijk is dat God bestaat.
Maar als blijkt dat al jouw voorspellingen uitkomen of de helft daarvan, dan ben de eerste die dan in vervolg aan je lippen zal hangen wat je nog meer te vertellen hebt.

Een zeer prettige jaarwisseling en hopelijk een spectaculair 2016

Joël
Joël
Reactie op  WouterV
5 jaren geleden

Ik kwam vandaag dit artikel tegen en de discussie tussen wouterV en mr.X en na een paar berichtjes tussen jullie (niet alles gelezen) voel ik mij bezwaard om ook mijn mening de groep in te gooien.

Mr. X, ik ben van mening dat religie verzonnen is. Dus alles wat jij zegt over demonen, satan en god zijn voor mij ( en vele met mij) dooddoeners. Wat jij zegt over trillingen en energie is dan wel weer waarheid voor mij.

De boodschap die mr x gooit klopt ook met mijn gedachten. Welke enkel zijn dat een kleine groep banken/elite complete controle hebben over het monetaire stelsel. En aangezien iedereen geld nodig heeft in dit systeem reikt hun macht veel verder dan alleen goud en papier. Media helpt hen (middels propaganda) om steun te krijgen van het “schaapachtige volk”, aangezien ze de basisbronnen (de grootste paar media organisaties ) van de media ook in handen hebben. Daarnaast wordt de bank rijk van schulden. Schulden van individuen, maar ook schulden van overheden, welke alleen maar groeit.

Dus wat mr. X allemaal zegt over beinvloeden, het kwaad, satan en controle klopt dus. Alleen zit er niks religieus aan, maar is het een paar rijke mensen met heel veel macht. En macht zorgt ervoor dat je hele rare dingen doet. simple as that.

Je kan je er tegen verzetten wat al heel lang gebeurd door individuen en hopen dat genoeg mensen opstaan en wakker worden. of je kan er proberen in te leven en zoveel mogelijk voor jezelf uit te halen. Geen van beiden zijn goed of slecht, maar is voor iedereen zijn/haar goed recht.

Mocht je in opstand komen tegen het systeem, wees dan wel voorbereid op een leven “in anarchie”.

Om net als mr. X ook maar een voorspelling te doen:

Uiteindelijk zal technologie zo ontwikkeld en voor iedereen beschikbaar zijn dat 1. Het monetairesysteem geen/nauwelijks invloed heeft op ons dagelijks leven of 2. het monetaire systeem in de praktijk niet meer nodig is en dus zal falen en verdwijnen.

x

Check Also

biden

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg ...

pfizer

Voormalig vicepresident Pfizer trekt aan alarmbel: ‘Ze willen jou en je familie doden’

De overheid liegt over de coronavarianten en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x