Homepagina » Buitenaards » Oud-politici overtuigd van buitenaards bezoek
Oud-politici overtuigd van buitenaards bezoek

Oud-politici overtuigd van buitenaards bezoek

We zijn niet alleen. Dat is althans de conclusie van twee Amerikaanse oud-congresleden die vijf dagen achtereen getuigeverklaringen hebben gehoord over UFO-landingen en geheimhouding door de overheid.

Op de vraag of hij denkt dat de overheid informatie verdoezelt antwoordde oud-senator Mike Gravel: “Zeer zeker. De getuigeverklaringen waren overtuigend.”

Oud-congreslid Merrill Cook zei dat buitenaardsen de beste verklaring zijn voor de UFO-waarnemingen die over de hele wereld worden gedaan.

Niet van hier

De Paradigm Research Group, een organisatie die de overheid oproept om ‘het embargo op de waarheid over de buitenaardse aanwezigheid op te heffen’, betaalde zes beleidsmakers 20.000 dollar (15.200 euro) per persoon om deel te nemen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD).

De overige vier oud-congresleden reageerden terughoudender op uitspraken over buitenaards leven, maar sloten het niet uit.

“De luchtmacht heeft toegegeven dat er 701 UFO’s zijn geweest die ze niet hebben kunnen verklaren, dus we hebben duidelijk te maken met ongeïdentificeerde vliegende objecten,” zei oud-congreslid Roscoe Bartlett. “Als alle getuigen de waarheid hebben gesproken is er bewijs dat op zijn minst enkele daarvan niet van hier zijn gekomen.”

Petitie

Oud-congreslid Lynn Woolsey had moeite met sommige beweringen, maar zei dat de getuigeverklaringen op zijn minst laten zien dat de overheid opener moet zijn.

De Paradigm Research Group plaatste ook een petitie op de website ‘We the People’ van het Witte Huis, die president Obama opriep om ‘de buitenaardse aanwezigheid op aarde formeel te erkennen’.

De petitie werd meer dan 50.000 keer ondertekend waarna het Witte Huis verplicht was om een officieel antwoord te geven: “De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”

Bron: Nydailynews.com

Gerelateerd:

 Vond je dit waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. Dit zinnetje, is het laatste waar ik niet in geloof.En zeker niet als jezelf twee maal in je leven getuige bent geweest van een ufo verschijning:De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”DE GETUIGEN VERTELLEN EEN TOTAAL ANDER VERHAAL.

  0 likes
 2. Hopelijk wenden zij dan hun invloed aan, zodat openbaarmaking van buitenaards leven weer wat dichterbij komt. Wellicht gaat de msm dan ook eindelijk eens wat serieuze interesse tonen.

  0 likes
 3. days of our lives

  [quote name=”Hunting Wolf”]Dit zinnetje, is het laatste waar ik niet in geloof.En zeker niet als jezelf twee maal in je leven getuige bent geweest van een ufo verschijning:De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”DE GETUIGEN VERTELLEN EEN TOTAAL ANDER VERHAAL.[/quote]

  Dat heb je als je annunaki, reptilians en Salusa gaat betrekken bij je verhaal. Echte waarnemingen worden ondergesneeuwd door mensen die science-fiction boeken publiceren gebaseerd op die ene waarneming.

  Verder ken ik Mike Gravel nog als tegenstander van Clinton en Obama bij de kandidaatstelling voor de democratische presidentsverkiezingen. Ik vond hem de meest geschikte kandidaat, met een groot rechtvaardigheidsgevoel en juridische redenaties. Ik heb geen twijfel dat hij oprecht vertelt wat hem ter ore is gekomen.

  Maar daar zit dan ook het probleem. Wat hem ter ore is gekomen, is wellicht niet zo betrouwbaar als hij heeft ingeschat.

  0 likes
 4. Moah, ben niet echt ontevreden met de eindconclusies van dit congres…had slechter gekund.
  Verder is het onderwerp nu redelijk een keer besproken en weer onder de aandacht en op de kaart gezet.
  Het is blijkbaar een langzaam gestaag proces dat uiteindelijk missch. zal leiden tot…?
  Iedere lange reis begint met een 1e stap.

  “De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”

  Ben wel geneigd om dit te geloven.
  Er is missch. een aannemelijk scenario te bedenken dat deze uitspraak dus het gevolg zou kunnen zijn van ,need to know, en ,plausible deniability, [misschien weten ze wel net zoveel of weinig als wij daar in dat witte huis.]
  Waarbij de geruchten gaan dat meer democratische dan republikeinse administraties “out of the loop” werden gehouden, hmmmm….

  “We zijn niet alleen. Dat is althans de conclusie van twee Amerikaanse oud-congresleden”

  Grote aannemelijke kans dat dat inderdaad zo is, maar na definitief bewijs zou dat wezenlijk wat uitmaken?
  Of is het niet zoals Ellie in de m.i. fantastische Ufo-sf tv serie “TAKEN” van Spielberg zegt:”if we were to find out that we are not alone,are we then not simply just all together all alone?”

  0 likes
 5. [quote name=”Paulussie”]Hoort, zegt het voort :

  http://www.youtube.com/channel/UCm35oOGyETRJTLC8_XZnN9A/videos?view=0%5B/quote%5D
  ZOOO bedankt man!
  Sterk werk!
  De coverage van het grootste gedeelte vh congres overzichtelijk op een pagina.
  Ik ga mooi kijken via Youtube op mn TV….

  0 likes
 6. De Citizen Hearing on Disclosure kan wel eens veel meer impact hebben dan het zoveelste ufo-congres waar sprekers een voordracht houden voor een zaal waar toch alleen maar geïnteresseerden zitten, die niet meer hoeven worden te overtuigd.
  Deze hearing kan er misschien indirect voor zorgen dat het bij de VN op de agenda kan worden gezet. De panelleden hebben zo hun politieke connecties. Afwachten dus maar.
  Ik zelf verwacht dat disclosure wel eens uit een heel andere hoek kan komen. Namelijk een Zuid-Amerikaans land. In het geruchten circuit wordt Brazilië veelvuldig genoemd. In april van dit jaar is er een overleg geweest tussen Braziliaanse ufo-onderzoekers en hun ministerie van defensie. Dit ministerie heeft trouwens dit overleg georganiseerd. Het wachten is op het vrijgeven van de dossiers. Naar het schijnt hoeft dit niet lang meer te duren. Dus wie weet komen zij als eerste hiermee, en zo als het spreekwoord luidt: ”als er één schaap over de dam is”, (enz. enz).
  met googelen is hier het één en ander over te vinden.
  Al met al ben ik toch wel optimistisch hierover gestemd.

  0 likes
 7. [quote name=”Boon”]Eindverslag Citizens Hearing:

  http://www.ufowijzer.nl/tekstpagina/CitizenHearingLM.htm%5B/quote%5D
  En deze:http://www.citizenhearing.org/index.html ik plaats deze even omdat deze link nog meer dingen heeft om even te lezen.Behalve uw aangegeven link, is de mijne de bron.Een groen duimpje voor u voor plaatsing van uw link.

  0 likes
 8. #4 Boon zei:
  Of is het niet zoals Ellie in de m.i. fantastische Ufo-sf tv serie “TAKEN” van Spielberg zegt:”if we were to find out that we are not alone,are we then not simply just all together all alone?”

  Ik las dat jij ook een Star Trek fan bent, en ook de serie ”Taken” van Spielberg erg waardeert.
  Dat doe ik ook. Voor de serie Taken had ik toen twee avonden uitgetrokken. Ik had wel de stamboom van de 3 families over 4 generaties voor me liggen, want anders was het soms zeer verwarrend, van wie is nu ook weer van wie.
  Ik zat soms op het puntje van mijn stoel, zo spannend was het. Het was voor mij de beste serie van dit genre, die ik ooit gezien had. Binnenkort ga ik hem weer eens bekijken.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Welke wonderlijke dingen heeft jouw gids je te vertellen?

Voordat ik je vertel over de wonderlijke ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

ziekenhuis

Corona: Man maakt foto’s in ‘leeg’ ziekenhuis, moet 3 maanden de cel in

Een man die twee uur heeft rondgelopen ...

5G

5G veroorzaakt coronavirus? Deze theorie gaat viraal op WhatsApp

Een theorie die stelt dat 5G de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 9 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.