Buitenaards

Oud-politici overtuigd van buitenaards bezoek

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We zijn niet alleen. Dat is althans de conclusie van twee Amerikaanse oud-congresleden die vijf dagen achtereen getuigeverklaringen hebben gehoord over UFO-landingen en geheimhouding door de overheid.

Op de vraag of hij denkt dat de overheid informatie verdoezelt antwoordde oud-senator Mike Gravel: “Zeer zeker. De getuigeverklaringen waren overtuigend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Oud-congreslid Merrill Cook zei dat buitenaardsen de beste verklaring zijn voor de UFO-waarnemingen die over de hele wereld worden gedaan.

Niet van hier

De Paradigm Research Group, een organisatie die de overheid oproept om ‘het embargo op de waarheid over de buitenaardse aanwezigheid op te heffen’, betaalde zes beleidsmakers 20.000 dollar (15.200 euro) per persoon om deel te nemen aan de Citizen Hearing On Disclosure (CHD).

De overige vier oud-congresleden reageerden terughoudender op uitspraken over buitenaards leven, maar sloten het niet uit.

“De luchtmacht heeft toegegeven dat er 701 UFO’s zijn geweest die ze niet hebben kunnen verklaren, dus we hebben duidelijk te maken met ongeïdentificeerde vliegende objecten,” zei oud-congreslid Roscoe Bartlett. “Als alle getuigen de waarheid hebben gesproken is er bewijs dat op zijn minst enkele daarvan niet van hier zijn gekomen.”

Petitie

Oud-congreslid Lynn Woolsey had moeite met sommige beweringen, maar zei dat de getuigeverklaringen op zijn minst laten zien dat de overheid opener moet zijn.

De Paradigm Research Group plaatste ook een petitie op de website ‘We the People’ van het Witte Huis, die president Obama opriep om ‘de buitenaardse aanwezigheid op aarde formeel te erkennen’.

De petitie werd meer dan 50.000 keer ondertekend waarna het Witte Huis verplicht was om een officieel antwoord te geven: “De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”

Bron: Nydailynews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
11 jaren geleden

Dit zinnetje, is het laatste waar ik niet in geloof.En zeker niet als jezelf twee maal in je leven getuige bent geweest van een ufo verschijning:De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”DE GETUIGEN VERTELLEN EEN TOTAAL ANDER VERHAAL.

max1
max1
11 jaren geleden

Hopelijk wenden zij dan hun invloed aan, zodat openbaarmaking van buitenaards leven weer wat dichterbij komt. Wellicht gaat de msm dan ook eindelijk eens wat serieuze interesse tonen.

days of our lives
days of our lives
11 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]Dit zinnetje, is het laatste waar ik niet in geloof.En zeker niet als jezelf twee maal in je leven getuige bent geweest van een ufo verschijning:De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”DE GETUIGEN VERTELLEN EEN TOTAAL ANDER VERHAAL.[/quote]

Dat heb je als je annunaki, reptilians en Salusa gaat betrekken bij je verhaal. Echte waarnemingen worden ondergesneeuwd door mensen die science-fiction boeken publiceren gebaseerd op die ene waarneming.

Verder ken ik Mike Gravel nog als tegenstander van Clinton en Obama bij de kandidaatstelling voor de democratische presidentsverkiezingen. Ik vond hem de meest geschikte kandidaat, met een groot rechtvaardigheidsgevoel en juridische redenaties. Ik heb geen twijfel dat hij oprecht vertelt wat hem ter ore is gekomen.

Maar daar zit dan ook het probleem. Wat hem ter ore is gekomen, is wellicht niet zo betrouwbaar als hij heeft ingeschat.

Boon
Boon
11 jaren geleden

Moah, ben niet echt ontevreden met de eindconclusies van dit congres…had slechter gekund.
Verder is het onderwerp nu redelijk een keer besproken en weer onder de aandacht en op de kaart gezet.
Het is blijkbaar een langzaam gestaag proces dat uiteindelijk missch. zal leiden tot…?
Iedere lange reis begint met een 1e stap.

“De Amerikaanse overheid heeft geen bewijs dat er leven is buiten onze planeet of dat een buitenaardse aanwezigheid contact heeft opgenomen met het menselijk ras. Er is geen geloofwaardige informatie voorhanden waaruit zou blijken dat enig bewijs wordt weggehouden bij het volk.”

Ben wel geneigd om dit te geloven.
Er is missch. een aannemelijk scenario te bedenken dat deze uitspraak dus het gevolg zou kunnen zijn van ,need to know, en ,plausible deniability, [misschien weten ze wel net zoveel of weinig als wij daar in dat witte huis.]
Waarbij de geruchten gaan dat meer democratische dan republikeinse administraties “out of the loop” werden gehouden, hmmmm….

“We zijn niet alleen. Dat is althans de conclusie van twee Amerikaanse oud-congresleden”

Grote aannemelijke kans dat dat inderdaad zo is, maar na definitief bewijs zou dat wezenlijk wat uitmaken?
Of is het niet zoals Ellie in de m.i. fantastische Ufo-sf tv serie “TAKEN” van Spielberg zegt:”if we were to find out that we are not alone,are we then not simply just all together all alone?”

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x