UFO Database Archief

Oudewater 30 januari – Oranje bol

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Zaterdagavond 30-Jan-2010 om 18:35
Donker/grijs weer.
Oranje bolvormig licht,van west naar oost.

Zit samen met mijn vriendin wat uit te buiken op de bank,kijkend naar de TV. Op een moment wend ik mijn blik af van de TV naar buiten, en zie een vreemd licht aan komen van uit het westen.

Zeg tegen mijn vriendin zo van, wat is dat dan. Eerst dacht ik voor een moment aan een vliegtuig. We zijn opgestaan en het balkon opgegaan om het beter te bekijken.

Het was me al snel duidelijk dat het geen vliegtuig betreft. Het licht (object) kwam met ongeveer 5 a 6 keer de snelheid van een vliegtuig onze richting op zonder enig geluid. Hoogte ongeveer net onder de wolken (20 min later sneeuwde het).

Hebben staan kijken tot hij boven mijn dak uit het zicht verdween. We zijn naar de andere kant van mijn woning gegaan, waar we het zagen versnellen en het uit onze ogen verdween. Helaas geen foto’s.

M.v.g,
E.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x