Channelings

Over geldzucht en waarom je die moet vermijden – Channeling 20-10-2022

Help door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie dag. We willen graag met je spreken over iets dat belangrijk is, namelijk geldzucht.

Steeds weer zien we dat mensen zich focussen op geld, geld willen, geld nodig hebben, het hoe dan ook moeten hebben. Sommige mensen zijn bereid alles te doen voor geld, ongeacht wat het henzelf of anderen kost.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

En daar willen we graag wat meer over praten, want het is een belangrijk onderwerp om je over te laten informeren.

Je hebt het nodig

benodigdheden kopenWe begrijpen dat geld iets is wat je als mens moet hebben, om dingen te kunnen kopen, je huur of je hypotheek te betalen, eten, kleding, al je levensonderhoud wordt meestal betaald in de vorm van geld.

Daar is niets mis mee.

Wanneer het echter lastig wordt, is zodra geld de enige focus is. Wanneer het leven niet langer draait om het leven van een gelukkig, vreugdevol en bevredigend leven, maar om het verkrijgen van steeds meer geld, en iemands gevoel van eigenwaarde daarvan afhankelijk is.

Dan wordt het gevaarlijk.

Wat is geld precies?

Dus, om te beginnen: wat is geld? Je weet het antwoord waarschijnlijk al, maar voor het geval dat je het niet weet zullen we het voor je uit de doeken doen: geld is energie.

Het is een middel om waardering uit te wisselen voor diensten of goederen die je hebt gekocht. Maar uiteindelijk is het gewoon energie die moet stromen.

En stromen doet het altijd, van de een naar de ander, van banken naar bedrijven naar werknemers naar klanten. Het is een voortdurende stroom van energie die over de planeet gaat.

Wat de meeste mensen niet begrijpen, is dat deze energie overvloedig is. Er is nooit gebrek aan geld, zelfs niet als je voelt of denkt dat je er gebrek aan hebt, of het op je bankrekening ziet staan als schuld.

In werkelijkheid is er altijd genoeg geld voor iedereen.

Verhalen over gebrek

geldgebrekWat je ook denkt over het gebrek aan geld, dat zijn allemaal verhalen. Verhalen die de meesten van jullie in je jeugd hebben gehoord, verhalen die je geloofde en vaak nog steeds gelooft.

Ze zijn gemeengoed in de hele menselijke samenleving. En ze vertellen allemaal hetzelfde soort verhaal: er is niet genoeg, je moet hard werken om het te hebben, en er zijn slechte mensen die de meerderheid van het geld pakken en de rest van de bevolking heeft maar een heel klein beetje te verdelen, wat nooit voldoende is voor iedereen.

Dat is het verhaal, toch? En jij en de meeste mensen geloven daarin.

Nou, wij vertellen je dat dit verhaal niet waar is.

Geldzucht staat gelijk aan controle

Ja, er zijn mensen die gedreven worden door geldzucht, een honger naar macht, een honger naar controle over anderen, en ze hebben hun manieren om het geld in handen te krijgen.

Maar als je beseft dat geld energie is en niets anders dan energie, kun je gaan inzien dat je in staat bent om die energie ook naar jou te laten stromen. Daar is niets mis mee.

Wat problemen veroorzaakt, zowel voor jou als voor anderen, is wanneer je begint toe te geven aan geldzucht, het willen hebben van meer, alleen maar om het hebben ervan.

geldzucht staat gelijk aan controleDan gaat het om controle. Je wilt niet alleen je eigen leven beheersen, maar vooral het leven van anderen, om ze jou meer van hun geld te laten geven.

En zodra je anderen gaat beheersen, kom je niet meer uit een plaats van liefde, kom je niet meer uit een plaats van vreugde.

Het gaat nooit om geld

Zoals we al eerder zeiden, geld willen om een goed leven te kunnen leiden, de dingen doen waar je van houdt, daar is niets mis mee.

Wat we proberen te zeggen is dat je je nooit op het geld hoeft te richten, het gaat nooit om het geld zelf!

Het gaat altijd om de dingen waarvoor je het geld wilt hebben.

Geld op zich mag nooit het doel zijn, en vanuit liefde komend kan het nooit het doel zijn.

Geldzucht komt nooit uit een plaats van liefde, maar uit een lagere trilling, uit hebzucht.

Dus wat het ook is waarvoor je het geld wilt hebben, de energie naar je toe wilt laten stromen, focus je altijd op de dingen die je met het geld wilt doen, nooit op het geld zelf.

Je focussen op het geld zelf zal je klaarstomen voor mislukking, voor een lagere trilling, waardoor je bezorgd, ongelukkig, gefrustreerd en vaak zelfs angstig wordt.

Het is je vibratie die de energie aantrekt

Want je focussen op geld, komt voort uit een gevoel van gebrek en beperking!

Dus, nogmaals, je kunt alles hebben en zijn wat je wilt, en je vibratie, je trillingsfrequentie, is de sleutel.

vanuit een hogere vibratie stroom geld makkelijkGeld stroomt gemakkelijk en moeiteloos naar iedereen die in een hogere trilling is, die vanuit liefde komt, gericht op de dingen die ze met het geld willen doen.

Geld dat gemanifesteerd wordt vanuit een lagere trilling, vanuit hebzucht, vanuit geldzucht, zal je nooit gelukkig of tevreden maken.

Je zult altijd meer willen of zelfs nodig hebben. Omdat je het probeert te beheersen, en energie is nooit te beheersen, dat kan niet, het moet stromen!

Dat is onze gedachte voor jou om vandaag over na te denken, we hopen dat dit je zal helpen in de manier waarop je naar geld kijkt, en hoe je erover denkt.

We houden van je lief mens, en we zijn er altijd voor je.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we voor nu compleet.

4.4 28 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anton
Anton
1 jaar geleden

Dat is zo maar vaak blijft staan: “Geld maakt niet gelukkig maar het is (vaak) wel makkelijk”.

Weenie
Weenie
1 jaar geleden

I am so poor, I can’t even pay attention…

Bezorgde nederlander
Bezorgde nederlander
1 jaar geleden

Bedankt, het bevestigd voor mij wat ik altijd heb gedacht/ gevoeld.
Mooi onder woorden gebracht.
Zelf leef ik samen met iemand die in de macht van het geld zit, zo noem ik het in gedachten.
Maar 2 mensen die wat geld betrefd zo tegenover elkaar staan, is gebleken gaat toch goed samen.
Het zorgt voor een bepaald soort evenwicht.

Ina Koning
Ina Koning
1 jaar geleden

Ik doe veel gratis werk voor mensen die niet zonder geld zitten, is dat wel verstandig, laat ik me dan gebruiken? Overigens heb ikzelf nog wel spaargeld, maar toch…

Back to top button