Homepagina » Gezondheid » Overwin de aftakeling. Ontdek hoe je mooi oud wordt
Overwin de aftakeling. Ontdek hoe je mooi oud wordt

Overwin de aftakeling. Ontdek hoe je mooi oud wordt

Op tv verschijnen vaak reclamespotjes waarin mensen veroudering bestrijden met gezichtscrèmes. Terwijl we miljarden spenderen om de tijd terug te draaien, blijven we speuren naar de Fontein van de Eeuwige Jeugd op de bodem van een lotionflesje.

Het is een miljardenindustrie geworden: de crèmes en zalfjes zijn bijna niet aan te slepen.

Veroudering hoort bij het leven. Bij de mens begint het proces van veroudering zo rond het 45e levensjaar, maar dit kan per persoon verschillen.

Het begin van de aftakeling

De eerste tekenen van veroudering zijn bij de mens vooral te zien in en om het gezicht. En de eerste confrontatie met die tekenen is vaak best een schok.

De ontdekking van je eerste grijze haar, een beginnende kale plek op je hoofd, of die kraaiepootjes die je eerst nog wel charmant vond maar die steeds diepere groeven lijken te worden.

En als je pech hebt ook nog een paar opvallende ouderdomsvlekken midden op je wang!

Als vrouw krijg je daar de menopauze nog bij, één van de meest gevreesde lichamelijke kenmerken van vrouwelijke veroudering, samen met een verminderende spiermassa. En als ‘altijd sterke, stoere’ man krijg je dat laatste ook te verwerken bij het ouder worden!

Naarmate de tijd vordert zullen er lichamelijke klachten ontstaan. Ook dit hoort bij het proces van verouderen. Wanneer en in welke mate deze klachten voorkomen, verschilt per individu.

De grote vraag is waarom de één oud is als hij of zij 60 is en de ander pas als hij of zij 85 is. Mensen die een zwaar beroep hebben gehad zijn doorgaans sneller oud, maar ook mensen die dat niet hebben kunnen sneller oud zijn. Hoe zit dat nu?

Langere ‘houdbaarheid’

Professor David Sinclair van de Harvard Medical School is al jaren bezig om de geheimen van het verouderingsproces te ontrafelen.

Hij heeft een verrassende uitspraak gedaan: “Ik zou geen limiet willen stellen aan onze levensverwachting.”

Kunnen we op een dag bijvoorbeeld de leeftijd van 150 gaan halen? “Ik zou niet weten waarom niet,” zei hij. “Het is slechts een kwestie van tijd.”

Sinclair heeft de afgelopen 25 jaar gezocht naar manieren om mensen langer en gezonder te laten leven. Er is dus hoop, ook voor jou!

Makkelijke methode

In zijn lab heeft hij laten zien hoe hij veroudering tegengaat door middel van resveratrol, een stofje dat onder meer in blauwe druiven zit. Professor Sinclair heeft dit stofje de afgelopen jaren ook op zichzelf getest en zei dat hij zich fit en gezond voelt.

Zijn ouders, die ver in de 70 zijn, zeggen zich er ook goed bij te voelen. Het stofje blijkt de overlevingstijd van cellen te verlengen.

Dat klinkt allemaal heel mooi, maar wie heeft er thuis zo’n laboratorium om hier zelf mee te gaan testen? Toch is er een makkelijke methode om je verouderingsproces om te keren.

Biologische klok

Het heeft namelijk allemaal te maken met je innerlijke biologische klok die, gedreven door je onderbewustzijn, allerlei processen aanstuurt. Deze klok verschilt per persoon en dat is de reden dat de één sneller dan de ander veroudert.

Met behulp van het Trancewerk hypnoseprogramma Keer het verouderingsproces om oefen je grote invloed uit op jouw persoonlijke biologische klok.

Je kunt met dit programma je verouderingsklok afremmen, stopzetten en zelfs langzaam terugdraaien, iets waar professor Sinclair zich ook mee bezighoudt.

Veroudering omkeren?

Hierdoor nemen de bijbehorende verouderingsklachten, die je mogelijk al ervaart, af en kunnen ze zelfs verdwijnen.

Het programma bestaat uit vijf delen en is 100% natuurlijk. Met behulp van een stukje herprogrammering maak je het heel eenvoudig mogelijk je innerlijke verouderingsklok terug te draaien.

Na dit hypnoseprogramma zul je de bron van jeugdigheid in jezelf terugvinden en hoef je niet langer je hoop op dure flesjes lotion en potjes crème te vestigen.

Wil jij ook je verouderingsproces omdraaien en je jonger en vitaler voelen? Download dan nu het vijfdelige programma.

Let op, normaal gesproken is de prijs voor dit zeer bijzondere vijfdelige PROGRAMMA een enkele betaling van € 174,97.

De vraag is natuurlijk: is het jou deze investering waard, om

 • Van nature jouw eigen biologische klok terug te draaien?
 • Je daadwerkelijk jonger en vitaler te voelen en er ook zo uit te zien?
 • Je lichaam soepeler te maken, zodat je geen stijfheid en pijntjes meer hebt!
 • Minder rimpels in je gezicht en nek te hebben?
 • Te genieten van een strakker en mooier lichaam?
 • Je motoriek te verbeteren?
 • Je gezichtsvermogen te verbeteren?
 • Je gehoor te verscherpen?
 • Psychisch beter te functioneren?

Als je dit wilt, let dan nu goed op, want de normale prijs is tijdelijk drastisch verlaagd! Je betaalt tijdelijk géén € 174,97.

Tot en met 29 april 12 uur ‘s avonds heeft Trancewerk een onweerstaanbare actie.

Voor slechts een schijntje download je dit sublieme programma, waar geen crème in de wereld tegenop kan!

–> Klik hier en ontdek dat ook jij er binnenkort jonger en vitaler uit kunt zien…

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • PREDATOR schreef:

  Wie wil er op deze wereld nog oud worden.?
  Bejaard weg”rotten” zonder bezoek wat nog geen tijd voor je heeft.Slechte verzorging en bestolen worden door de verzorgers om je heen,als je je al zo lamlendig alleen voelt.Met een beetje geluk zit je daar met flinke Alzheimer.Ja dan gaat het nog.
  Nee doe mij maar een flink ongeluk als ik op die leeftijd ben..Gezond of niet..Duurt toch niet lang.
  …maar de lijdensweg wel.
  Groetjes

  9 likes
  • Patricia Müller schreef:

   Ja, ik ben ook 62 en zie geen perspectief in het oud zijn. En dan maakt het ook niet uit hoe ik uitzie, de eenzaamheid is nu al mijn vaste begeleider. En je gaat dood in raten, de zenuwen doen pijn, de slaap is niet meer lekker, het kijken wordt slechter. En dan kom je in de natuur en zie je zo’n kleine knolbladerenzwam. Dodelijk vergif. En verlosser! En als ik het niet meer zie zitten komt hij in de pan.

   4 likes
   • Richard schreef:

    Mijn oma is 94 en wil geen dag missen!

    6 likes
    • Patricia Müller schreef:

     Misschien is ze dan ook gezond en heeft een sociaal milieu met kindertjes en kleinkindertjes, die van haar houden. Dan gaat het.

     Maar ik ben niet alleen eenzam maar ook nog elektrogevoelig. En de Mobielmast en mobieltjes maaken een ongelofelijke rommel in mijn zenuwenstelsel. Zo heb je echt geen levenskwaliteit – en na 30 jaren digitale marteling ben ik het ook echt beu.

     5 likes
     • faya schreef:

      Getrouwd zijn, kinderen en kleinkinderen hebben is wel een garantie voor een gelukkig leven….meestal draait het uit op stevige karma’s met elkaar uitwerken waar je niet omheen kunt.
      Ik ben dan ook elke dag weer blij dat ik geen kinderen op de wereld heb gezet in deze zieke maatschappij.
      Het bespaart je een hoop zorgen.
      Ik heb me zelfs laten vertellen dat als je eenmaal kinderen hebt ben je nooit meer zorgenvrij.
      Niets voor mij.

      8 likes
     • Richard schreef:

      Ach meisje, dan heb ik spijt met je.

      Misschien kan ik je verblijden met een prachtige oefening:
      Ga zitten op op het puntje van een keukenstoel. Sluit je ogen en haal rustig en ontspannen adem. Denk dan aan iets fijns. Iets waardoor je je prettig voelt. Aan iets of iemand waarvan je houd. Lach met je mond, lach met je gezicht, en laat het warme gevoel je hart vullen. Laat de warmte van de lach jou ogen vullen en je gezicht verwarmen en voel hoe jou hart een vreugdesprongetje van blijdschap maakt. Stuur dan die warmte naar je organen. Naar je ledematen. Omring hen met de gouden energie der liefde. Stuur het door je hele lichaam en geef het aan je omgeving. Je zult zien dat er vreugde zal komen. In jezelf en om je heen. Zo werken dingen. Geef liefde en vreugde. Aan je zelf en alles om je heen. Dan komt alles net zo naar jou terug.

      Bijwerkingen:
      U kunt zomaar last krijgen van vrolijke momenten.

      7 likes
     • onbekend schreef:

      Niemand is eenzaam, je moet enkel je soortgenoten opzoeken. Een ijsbeer hoort niet in Afrika. Watch the skies; for the Vrilerinnen UFO Witches from Aldebaran …
      ‘en na 30 jaren digitale marteling’ Waarom laat jij je 30 jaren ‘martelen’? Direct verhuizen.

      2 likes
 • Richard schreef:

  Dagelijks Tai chi en daarna je lichaam en gezicht masseren.

  7 likes
  • mikkie schreef:

   Lieve Richard, Als je stralingsgevoelig bent, kun je op een puntje van je stoel gaan zitten en wachten op de dingen die komen gaan, zoals je zegt, maar dan komen er alleen maar nare dingen! Ik heb mijn huis helemaal met MEMON produkten afgeschermd. En gelukkig wonen we meer dan 2 km van een zendmast. NU heb ik weer een leven…met leuke momenten. Ik ben echt begaan met Patricia.

   5 likes
   • Richard schreef:

    @mikkie,
    Elektromagnetische straling is zeer schadelijk en er wacht ons waarschijnlijk een milieu/gezondheidsramp van ongekende omvang.
    Ik denk dat alle mensen er in meer of mindere mate al last van hebben.
    Qi gong oefeningen helpen om je eigen energieveld te versterken en je te beschermen tegen elektrosmog. Het versterken van je energieveld begint met liefde voor lijf en leden. Liefde is de grootste helende kracht. Daarom staat de innerlijke glimlach aan de basis van alle qi gong oefeningen. En als je lacht, voel je je meteen wat beter. En even vrolijk zijn, dat is toch winst.

    @faya, Mijn kinderen vullen elke dag, jaar na jaar mijn hart met liefde. Ik zou het voor geen goud willen missen.

    3 likes
 • x

  Check Also

  paaseiland

  Kan een bacterie die alleen op Paaseiland is te vinden veroudering genezen?

  In de jaren zestig reisden onderzoekers af ...

  Bizar effect: Anti-veroudering met hypnose

  Al eeuwenlang zijn mensen op zoek naar ...

  >