Channelings

Het paradijs, de hemel op aarde, wat en waar is dat precies? – Channeling 06-04-2023

Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Welkom, welkom, lief mens, op deze mooie, nieuwe dag. We zijn zo blij om weer met je te spreken, en we willen je graag wat meer vertellen over de hemel op aarde.

Reiken naar iets beters

reikend naar betere tijdenAl duizenden jaren kijken mensen uit naar het paradijs, naar de hemel, naar verlichting, naar ontwaken, naar ascensie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Mensen in elke religie hebben naar de toekomst gekeken, gretig wachtend op de tekenen die hen vertellen dat ze hun bestemming hebben bereikt, het nirvana, de hemel, het hiernamaals, of hoe ze het ook willen noemen.

En de meeste mensen hebben hun best gedaan om het te verdienen, om het te halen, om de kans te krijgen de dag te beleven dat ze zouden zien wat ze verwachtten.

Of het nu het zien van Petrus aan de hemelpoort is, of zichzelf ziend staande voor de troon van God, of welk beeld van ‘overgegaan zijn’ ze ook in hun gedachten zagen, wat het ook was dat ze dachten voorbij te moeten gaan om hun bestemming te bereiken.

De tijden zijn veranderd

En nu leef je in de 21e eeuw. Velen van jullie hebben hun geloof verloren, hebben religie verlaten, hebben nieuwe manieren van leven gevonden.

Velen van jullie zijn gaan geloven dat er niets is nadat je bent heengegaan. Veel mensen denken en geloven dat dood gewoon dood is, levenloos, er is niet meer dan het eeuwige niets.

Het grappige is, dat ze in zekere zin gelijk hebben. Er is het eeuwige niets, wat ook het eeuwige zijn is, het Al, het Alles, de Bron, Source.

Source is precies dat, en Source heeft zich vanuit het niets, vanuit de leegte, uitgebreid tot het enorme uitgebreide Universum dat het nu is.

En jij bent hier als een deel van die bron, als een deeltje, een sprankje van het Al dat Is.

Ander verhaal

Met betrekking tot de hemel op aarde zijn we hier om je een ander verhaal te vertellen. Een verhaal dat we eerder hebben verteld, als onderdeel van eerdere boodschappen, maar we hebben er nooit over gesproken als een apart onderwerp.

een ander verhaalDus dat gaan we vandaag doen. We zijn hier om je te vertellen dat de hemel op aarde geen plaats is, het is geen bestemming, het is niet iets wat je moet bereiken of verdienen, waar je hard voor moet werken, of jezelf bepaalde dingen voor moet ontzeggen, en het ligt zeker niet in de toekomst.

De hemel op aarde is een staat van bewustzijn, en het is hier voor jou, op dit moment, als je daarvoor kiest.

Je hebt het vermogen, en zelfs het recht, om je leven nu al in de hemel op aarde te leiden. Het enige wat nodig is, is een verandering van energie, een verandering van de energie waarmee jij speelt.

Wanneer je de hel op aarde creëert

Als je negatief denkt over de wereld, over je leven, leef je niet in de hemel op aarde. Je creëert je eigen… laten we het hel op aarde noemen.

De levende hel bestaat, voor velen van jullie is het je leven zoals je het nu ziet.

Omdat je je focust op dingen die je niet wilt, je richt je aandacht op dingen die je wilt veranderen, je focust je op ziekte, op de dood, op regeringen en corruptie.

Je focust je op milieuproblemen, je focust je op pijn, lijden, gebrek, afgescheidenheid, geldverlies, enz.

Dat creëert jouw levende hel. En het is verre van jouw hemel op aarde.

Maar dat betekent niet dat je in die energie moet blijven. Er is een uitweg!

Ontdek de weg naar de hemel op aarde

verbeeldingskracht is de weg naar jouw hemel op aardeEn dat kan heel gemakkelijk, als je bereid bent je gedachten te veranderen, je overtuigingen te veranderen, te veranderen hoe je je voelt.

Dat zijn de drie opstapjes naar de hemel op aarde: je gedachten, je overtuigingen en je gevoelens.

Wanneer je begint na te denken over het leven dat je wilt, het in je verbeelding creëert, zul je andere gedachten gaan denken, zul je andere emoties gaan voelen.

En beetje bij beetje zul je een andere wereld creëren.

Je creëert van binnenuit

Zoals we al vaak gezegd hebben, creëert je innerlijke wereld de wereld die buiten je lijkt te zijn. Je buitenwereld is een weerspiegeling van je innerlijke wereld.

Dus als je innerlijk begint te veranderen, zul je naar buiten toe een andere wereld creëren.

En wanneer je je beter gaat voelen over je leven, over jezelf, zul je je leven gaan leiden in een nieuwe wereld, je zult de hemel op aarde binnenstappen!

Zo eenvoudig is het, het ligt al in jouw handen. Je kent vast wel het liedje ‘We’ve got the whole world in our hands’.

Nou, we veranderen het een beetje, door ‘We’ve’ en ‘our’ te veranderen in ‘You’ve’ en ‘your’. Want dat is de waarheid.

Jij hebt de hele wereld in handen, want jij creëert je wereld, jij bent Source, jij bent zelf de Meesterschepper, in staat om de dingen te creëren die je wilt ervaren, inclusief de hemel op aarde.

Stap in de hemel op aarde, hier en nu

gelukzalige staat van bewustzijnOnthoud altijd dat de hemel op aarde voor jou beschikbaar is, hier en nu. Het is aan jou of je deze gelukzalige staat van bewustzijn wilt ervaren.

Want dat is wat het is: een staat van bewustzijn, een staat van de geest.

We houden zoveel van je, lief mens, en we zien je graag groeien in bewustzijn, in bewustwording. Ga zo door, want je hebt recht op een overvloedig, harmonieus, moeiteloos, liefdevol leven!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, we houden zoveel van je, en daarmee zijn we compleet.

4.8 23 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Martinus
Martinus
1 jaar geleden

Paradijs is op zijn Fries paradies en als je het overzet naar het Latijn dan lees ik ‘naast god’. De hemel is de andere dimensie en de hel is de aarde. Hel kan trouwens ook nog heel betekenen.

Gerrie Reintjens
Gerrie Reintjens
1 jaar geleden

Mooi en duidelijk geschreven en zo probeer ik het ook te zien en uit te voeren. Voelt voor mij op dit moment al veel beter.

Miranda
Miranda
1 jaar geleden

De aarde is een leerschool .voor iedere ziel .er zijn hemelen en hellen .na overlijden ga je daarheen waar je je in het aardse leven op afgestemd hebt .

Madeliefj
Madeliefj
1 jaar geleden

Probeer zo positief mogelijk te denken,probeer wat negatief is los te laten en te accepteren.stuur LIEFDE ook wat niet leuk is en omarm de natuur,dit is wel iets wat wij kunnen leren. LIEFDE. LICHT en KRACHT voor alles wat leeft groeit en bloeit op MOEDER. AARDE.

Back to top button