UFO Database Archief

Paterswolde 16 mei – Grote fel verlichte pulserende bol

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Reeds eerder hebben wij contact gehad over het luchtschip dat ik waarnam boven Paterswolde. Net heb ik een nieuwe waarneming gedaan.

Het was 16 mei 2010 te 22.25 uur terwijl ik buiten was en mijn aandacht door een oranje wit pulserend licht werd getrokken. Dit was vrij helder en duidelijk was het pulseren te zien met helder bedoel ik dan helderder dan een straatlantaarn schijnt. Zo helder ongeveer als een sterke bouwlamp op die afstand.

Het was een bol die fel aan de onderzijde was verlicht en vloog op een hoogte van ongeveer 100 – 150 meter. Hij bewoog zich gelijkmatig voort en ik heb hem een hele tijd kunnen volgen. De snelheid was volkomen gelijkmatig en ik heb hem gedurende 20 seconden kunnen volgen tot hij uit mijn zicht was verdwenen.

Hij kwam vanuit het westen aanvliegen en vloog in oostwaartse richting, zeg maar van Paterswolde richting Haren.

Vond het belangrijk hiervan even melding aan je te doen.

K.

Aanvullende info na e-mail contact

Wel, ik kan je mededelen dat gezien de grootte het nooit het station van de Nasa kan zijn geweest, in de verste verte niet. Deze zie ik ook wel overkomen, maar de waarneming die ik deed was zeker een factor 30 keer zo groot.

Om de grootte van het object te beschrijven kan ik je het mogelijk het meest duidelijk maken door hem te vergelijken met een kleine heteluchtballon. De verlichting bestreek de gehele onderste helft van de bol.

Absoluut en onomstotelijk een ufo, aangezien in het westen de hemel lichtgekleurd was en dus zeer helder stak het als een hd object tegen de hemel af.

Later toen hij boven mijn hoofd langs gegaan was, kwam hij onder wat wolken te hangen en toen kon ik de omvang niet meer waarnemen. Maar in de heldere westerse richting, op genoemd tijdstip, glashelder van omvang waar te nemen.

Kan je zeggen dat de koude rillingen over mijn rug liepen, aangezien ik na mijn eerste ervaring had verwacht nooit meer zoiets waar te nemen. Als ik een aantal seconden later was geweest, had ik hem niet waargenomen.

Ik zal je het volgende zeggen waardoor het mijn aandacht trok. Hij naderde mij van links en het licht was zo helder dat ik dacht dat iemand mij met een zaklamp van opzij bescheen en toen zag ik het opject op mij afkomen, glashelder van omvang te zien. Het vreemde was dat het absoluut geen geluid maakte. Hij pulseerde op een knipperende manier, waarbij het telkens geelrood-achtig en dan weer wit van kleur was.

Ik vroeg mij af nadat ik daarna nog geruime tijd buiten heb gestaan of ik weer iets zou kunnen waarnemen, dat de frequentie veel hoger moet zijn van het aantal objecten dan de waarnemingen van de objecten, want deze komen steeds at random tot stand. Er is niemand die de hemellucht bewaakt gedurende 24 uur, alsdan zou je veel vaker een dergelijke waarneming moeten doen lijkt mij.

Wat ik nog wel kon waarnemen was dat het licht bijna loodrecht naar beneden gericht is, want het scheen mij recht in het gezicht toen hij boven mij langs ging. Nadat hij mij voorbij was zag ik de helderheid van het licht redelijk snel afnemen, maar nog wel zodanig dat ik zeker wist dat het licht naar beneden gericht was.

Hopelijk heb ik je zo een duidelijker beschrijving gegeven.

K.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x