CoronaBuitenland

Deze studie mag je niet lezen: COVID-19-vaccins hebben veel meer levens gekost dan gered

Help ons door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!

De COVID-19-vaccins hebben meer levens gekost dan gered, blijkt uit een nieuwe studie. De onderzoekers roepen op tot een ‘wereldwijd moratorium’ op de prikken.

De gepeerreviewde studie, die op 26 februari is teruggetrokken (lees: gecensureerd) door het tijdschrift Cureus, analyseerde de vaccinonderzoeken van de mRNA-vaccins van Pfizer en Moderna. De auteurs hebben Springer Nature, waar het tijdschrift onder valt, voor de rechter gesleept en eisen een schadevergoeding van 250 miljoen dollar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Uit het onderzoek blijkt dat de mRNA-vaccins bijna 14 keer meer levens hebben gekost dan gered. Het gaat hierbij om een conservatieve schatting. De onderzoekers willen dan ook dat het prikken onmiddellijk wordt stopgezet en dat de vaccins uit het vaccinatieschema voor kinderen worden gehaald.

Onethisch en gewetenloos

Het is onethisch en gewetenloos om een experimenteel vaccin toe te dienen aan een kind dat bijna geen kans heeft om te sterven aan COVID-19, maar wel een verhoogd risico op permanente hartschade, zeggen ze.

Op basis van de eerste vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna werd beweerd dat de mRNA-vaccins 95 procent effectief waren tegen COVID-19. Pfizer baseerde zich daarbij op het feit dat slechts 8 van de 22.000 gevaccineerde proefpersonen COVID-19 kreeg, tegenover 162 van de 22.000 in de placebogroep.

De onderzoekers wijzen erop dat er 3410 ‘vermoede’ coronagevallen waren die gewoonweg genegeerd werden en becijferden dat ze slechts 19 procent effectief waren. Het gaat hier om de relatieve risicoreductie. De absolute risicoreductie voor Pfizer en Moderna was respectievelijk 0,7 en 1,1 procent.

Schoothondje van de farmaceutische industrie

Om één coronadode te voorkomen zouden er 52.000 mensen gevaccineerd moeten worden. Dat zijn er twee per 100.000 injecties. Per 100.000 doses van het Pfizer-vaccin stierven er 27 mensen. Oftewel: de prikken hebben bijna 14 keer meer levens gekost dan gered, becijferden de onderzoekers.

Mat Staver, oprichter en voorzitter van Liberty Counsel, zei dat de wetenschappers met hun studie bevestigen wat wetenschappelijk onderzoek al jaren laat zien, namelijk dat deze prikken veilig noch effectief zijn.

“De FDA en CDC zouden mensen moeten beschermen, maar zij zijn het schoothondje van de farmaceutische industrie geworden. Dat moet veranderen,” zei Staver.

[The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 118 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
21 dagen geleden

Maar het was wèl lekker cashen voor de vriendjes van Hugo de Prikpooier.
5.000 millioen euro pleite.
Over 70 jaar worden de bonnetjes getoond.

Paul
Paul
21 dagen geleden

De prikken waren wel effectief. Want i.p.v dat mensen covid kregen gingen er velen dood.

bezorgde burger
bezorgde burger
21 dagen geleden

We leven nu in een tijd waarin de wakkeren die troep niet meer nemen of nooit genomen hebben. Ik maak me er niet meer druk om. Wat mij betreft praten we er niet meer over en hopen we dat er snel weer een plandemie komt. De schapen worden dan mooi vrijwillig (op)geruimd. Helemaal prima.

Red
Red
21 dagen geleden

Dat hele vaccinatieschema voor kinderen moet van tafel. Al die spuitjes doen meer schade dan… Nee wacht dat spul doet niks goeds enkel schade.
https://rumble.com/v3g4pk6-this-is-what-happens-when-you-dont-jab-kids-vaccinated-vs.-unvaccinated-dat.html

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x