UFO Database Archief

Plombières (B) 27 augustus – Fel oranje licht

Help mee door deze informatie met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.B.
Woonplaats: Plombières, België

Wij wonen in Plombières, de Belgische buurgemeente van de gemeente Vaals. Van bij ons huis kan ik over het Geuldal heenkijkend de uitzichttoren op het drielandenpunt zien op ongeveer 4 km afstand.

Vanavond (27 augustus) om 21.20 uur sta ik in de tuin waar opeens mijn aandacht getrokken wordt door een licht aan de hemel. Het is nog niet geheel donker, maar nog ongeveer 30 tot 40 % licht. Eerst meen ik dat het het schijnwerperlicht van een naderend passagiersvliegtuig betreft, omdat wij hier in de aanvliegroute van vliegveld Maastricht wonen. Maar het is een oranje licht dat in een rechte lijn op geschat 500 meter hoogte overvliegt zonder enig geluid te maken! Wanneer een vliegtuig overvliegt neemt de scherpe lichtschijn af naarmate het vliegtuig overvliegt, maar dit oranje licht hield zijn scherpe schijn terwijl het overvliegt. Ik kan het object gadeslaan tot het licht ongeveer 500 meter verderop uitgaat, nog zwak terugkomt en dan gewoon verdwijnt.

Drie dagen eerder heb ik hier in de buurt twee thaise balonnen zien overvliegen, maar dit oranje licht leek daar helemaal niet op. Ik heb zelf geen idee wat dit oranje licht was…..wel kwam de gedachte in mij op dat het een aankondiging was om te zeggen “Wij komen eraan!”

Een andere waarneming had ik in de herfst van 2012:
Toen zag ik ook van bij ons huis in een flits een uit de lucht vallend iets wat in brand stond! Misschien 2 tot 3 seconden viel iets vlammends gewoon recht omlaag en verdween toen uit mijn zicht achter een ander huis. Het was ongeveer op een afstand van 1 tot 2 kilometer kijkend in de richting van het Geuldal. Ik stond paf toen ik het zag. Ik heb er helaas niemand in de buurt over horen praten.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vajito
Vajito
6 jaren geleden

alle machtig! wat leuk dat je praat over thaise balonnen ik heb een ufo gezien in de periode van aug septm oktob met me beste vriendin. eerst dacht ik dat het een chinese ballon was zo’n vuur ballon maar het daalde neer en ik zag werkelijk een object waar ik ongeveer 8-10 minuten naar kon kijken met mijn beste vriendin dit was alleen super duidelijk en wat je zegt het was nog stil ook. geen geluid! ik het het echt kunnen observeren.

EN was zeker weten vergaande verder dan enige techniek die wij op aarde gebruiken.
Dat licht ZOOOO VELLLL niet normaal. een soort SUper led licht!

En het was in een par seconden 10 seconden van stil hangend in de lucht naar verwenen in de horizon waar we bij stonden! 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x