UFO Database Archief

Poeldijk 9 februari – Veranderende formatie lichten

Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.
Woonplaats: Poeldijk

Gisteravond, 9-2-2012, stond ik rond 24.00h nog even buiten te genieten van een sigaret. Omhoog kijkend naar een vliegtuig ondekte ik in de richting van Hoek van Holland een opmerkelijke verschijning. Ik zag duidelijk drie lichtpuntjes op een rij die naar enkele seconden uitgingen en vervolgens in een andere formatie weer direct aangingen in de vorm van een driehoek.

Aangezien ik net terug was van een vermoeiende reis twijfelde ik in eerste instantie aan mijn ogen. Echter na zo’n vijf minuten die aanschouwd te hebben, ben ik ervan overtuigd dat ik dit feitelijk gezien heb en dat het geen hallucinatie, weerspiegeling of vliegtuig was. Deze zekerheid omdat gedurende de vijf minuten dat ik heb staan kijken het object niet bewoog!

Overigens is het het melden waard dat het vliegtuig dat eerst passeerde en hoog vloog, waarschijnlijk lager was dan de lichten. Maar dat kan ik uiteraard niet met zekerheid zeggen. Vanavond zal ik weer kijken omdat mijn vrouw ze ook al eens heeft waargenomen. Mocht ik dit kunnen filmen zal ik dit filmpje zeker uploaden.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x