Homepagina » UFO Database Archief » Poeldijk 9 februari – Veranderende formatie lichten

Poeldijk 9 februari – Veranderende formatie lichten

Naam: A.
Woonplaats: Poeldijk

Gisteravond, 9-2-2012, stond ik rond 24.00h nog even buiten te genieten van een sigaret. Omhoog kijkend naar een vliegtuig ondekte ik in de richting van Hoek van Holland een opmerkelijke verschijning. Ik zag duidelijk drie lichtpuntjes op een rij die naar enkele seconden uitgingen en vervolgens in een andere formatie weer direct aangingen in de vorm van een driehoek.

Aangezien ik net terug was van een vermoeiende reis twijfelde ik in eerste instantie aan mijn ogen. Echter na zo’n vijf minuten die aanschouwd te hebben, ben ik ervan overtuigd dat ik dit feitelijk gezien heb en dat het geen hallucinatie, weerspiegeling of vliegtuig was. Deze zekerheid omdat gedurende de vijf minuten dat ik heb staan kijken het object niet bewoog!

Overigens is het het melden waard dat het vliegtuig dat eerst passeerde en hoog vloog, waarschijnlijk lager was dan de lichten. Maar dat kan ik uiteraard niet met zekerheid zeggen. Vanavond zal ik weer kijken omdat mijn vrouw ze ook al eens heeft waargenomen. Mocht ik dit kunnen filmen zal ik dit filmpje zeker uploaden.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

beiroet

Beiroet ‘veranderd in oorlogsgebied’ na gigantische explosie: ‘Vergelijkbaar met Hiroshima’

In Beiroet, de hoofdstad van Libanon, heeft ...

coronagezant

Nóg meer onthullingen over coronagezant Sijbesma: ‘Dit kan niet waar zijn’

Viruswaanzin-voorman Willem Engel richtte zijn pijlen tijdens ...

>