Buitenland

Politici massaal aan de cocaïne?

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op enkele meters van een aantal kantoren van Britse parlementsleden is cocaïne aangetroffen. De drug is gevonden in negen toiletten van het Houses of Parliament, de zetel van het Britse parlement.

Het witte poeder bevond zich in toiletten die worden gebruikt door gasten, maar ook op werkplekken waar burgers niet mogen komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Omdat de toiletten geregeld worden gereinigd moet de cocaïne korte tijd voor de vondst zijn opgesnoven, aldus journalisten van de Britse krant The Sun.

Ongepast

Enkele gebruikers zijn er kennelijk in geslaagd om de drug langs 500 politieagenten te smokkelen. De journalisten werden naar eigen zeggen getipt door een ingewijde.

Douglas Carswell van de Tory-partij zei: “De vondst laat zien dat het instituut van binnen verrot is.” Een parlementaire woordvoerder zei dat het parlementsgebouw een openbare plek is waar ieder jaar meer dan een miljoen bezoekers worden verwelkomd.

“Het is ongepast om de toiletten in de gaten te houden,” aldus de woordvoerder. “We hebben 14.000 toegangspassen verstrekt aan contractanten en andere partijen, waaronder leden van het Hoger- en Lagerhuis en hun eigen staf.”

Loonsverhoging

“Het is onmogelijk om te weten wie erbij betrokken is,” ging de woordvoerder verder. “Onze veiligheidsbeambten houden zich niet zozeer bezig met het opsporen van kleine hoeveelheden drugs.”

Enkele dagen geleden zei een parlementaire waakhond nog dat Britse parlementsleden recht hebben op een loonsverhoging van 11 procent.

In 2005 troffen medewerkers van een Duits televisiestation sporen van cocaïne aan in 41 van de 46 onderzochte toiletten van het Europees Parlement in Brussel.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hoaxintelligence
Hoaxintelligence
10 jaren geleden

Dit gebeurd al eeuwen ik snap niet waarom mensen nou ineens zo verbaast doen.

Linda
Linda
10 jaren geleden

Niets verbaast me nog. Dit dus ook niet. Wie zijn hun dealers? Of verhandelen ze zelf? Zal me ook niet meer verbazen. We hebben tenslotte ook een royal, ROYAL, koninklijk casino. Een koninklijke gokplek, waar gokverslaafden echt niet van hun verslaving afkomen. Leegplukken en volledig aan de grond naar de afkickcentra. Dure behandelingen die weer lekker te declareren zijn van ons geld, de zorgverzekeringen.

Waar ging het ook weer over? Oh ja. Coke bij politici. Door wat ze opgebruiken aan belastinggeld moet je het haast wel geloven.

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

O dus zo word alle inbeslag genomen cocaïne vernietigd ?

sander
sander
10 jaren geleden

So fucking what? really.. Tuurlijk zitten sommige politici aan de drugs, dat is logisch, een enorm groot gedeelte van de bevolking heeft dat nodig om hun rot baan vol te kunnen houden. Of dat dan alcohol is, of een andere harddrug. Maakt niks uit, alcohol staat zelfs op veel schadelijkheidslijsten evenhoog als cocaine.

Ik ben blij dat ik sinds een tijd gestopt ben met alcohol (en andere drugs)
Verder ben ik bezig te stoppen met cafeine. Dat was namelijk volgens mij wel een slim idee;p

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x