Channelings

De pracht van het leven, hoe kun je die nu nog zien? – Channeling 08-03-2022

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!

Welkom, welkom lieve lezer, op deze prachtige, nieuwe dag. We vinden het fijn om weer even ons moment met jou te hebben, en we hopen en wensen dat jij het leven nog altijd ziet voor de pracht die het in zich heeft.

Hoe kijk jij naar de wereld?

Voor jou als mens kan het leven er op dit moment donker en onrustig uitzien. Het kan zijn dat je toch een vorm van angst voelt, door de gebeurtenissen die nu plaatsvinden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Maar we kunnen je hierover geruststellen. Zoals we al vaker hebben gezegd, is er niets dat gebeurt dat niet zou moeten gebeuren.

Als je ernaar kijkt vanuit de dualiteit, vanuit de 3D-blik waarin afgescheidenheid heerst, en gebrek en beperkingen, ja, dan is het bijna niet te overzien hoeveel schade en pijn er nu wordt veroorzaakt.

We weten dat jij als mens geneigd bent om er zó naar te kijken.

De pracht van alles, ondanks lijden

pracht van verbindingEr is echter een andere manier, en dat is hoe wij vanaf onze kant ernaar kijken. Wij zien de pracht van Liefde. We zien de pracht van verbinding, dat er veel gedaan wordt tussen mensen onderling om elkaar te helpen.

We zien de pracht van compassie met de mensen die het moeilijk hebben, we zien het meeleven met degenen die lijden.

Besef echter goed, dat al het lijden dat je ziet slechts een illusie is en dat degenen die lijden, hebben gekozen voor de uitdagingen waar ze nu voor staan.

Jij vindt dat erg onwaarschijnlijk, omdat jouw keuzes anders zijn geweest, voordat je in dit leven begon. Toch is het zo dat niemand iets meemaakt wat hij of zij niet wilde ervaren.

Jouw menselijk begrip kan hier niet bij

Begrijp wel dat dit keuzes waren die vanuit jullie voormenselijk bestaan komen, en dat dit als mens niet meer makkelijk te bereiken is in je geheugen.

We begrijpen heel goed dat het voor jou een mentale hersengymnastiek veroorzaakt, als je probeert om de diepte ervan te begrijpen. Het is ook helemaal niet de bedoeling dat je dit als mens begrijpt of gaat begrijpen.

Je wilt in concepten denken, je wilt dingen logisch kunnen beredeneren, maar bent daarin beperkt door de illusies van tijd en ruimte. Jij als mens kunt dat niet beredeneren.

Verbind je met kennis en wijsheid

Jij als degene die je in werkelijkheid bent, kunt dat echter wel! En jij kunt je verbinden met dat deel van jou, met je Hoger Zelf, met Source, met gidsen en engelen, want alles is één.

En alle kennis en wijsheid ligt opgesloten in het grote collectieve bewustzijn van de mensheid en alles dat er is. En ja, aangenaam, dat is waar je nu contact mee hebt.

Wij zijn de spreekbuis, wij zijn het collectief bewustzijn van alles dat er is, en van al dat zich op aarde bevindt.

kennis en wijsheidEn hoewel je dit misschien niet begrijpt, we hopen dat het inmiddels wel een beetje begint te dagen, zijn wij er altijd, en kun je altijd je vragen stellen en die binnenin jouzelf beantwoord krijgen.

Je hebt daar niet per se een gechanneld bericht voor nodig. De wijsheid die er is, bevindt zich ook in jou. Omdat alles één is.

Je bent alleen niet meer gewend om hier toegang toe te zoeken, en je ermee te verbinden.

Maak een bewuste keus

Zodra je je vibratie verhoogt, door boven de dualiteit uit te stijgen, door je in Liefde te begeven en het oordelen los te laten, dan zul je zien dat je een andere blik krijgt op wat er in de wereld gaande is.

Jij hebt alles in je om gelukkig te zijn, om een prachtig leven te leiden in vrijheid, in geluk, in overvloed.

Het is aan jou de keus of je hier iets mee doet, of dat je blijft hangen in beperkende gedachten, die je vibratie naar beneden trekken.

Vanuit de 3D-realiteit bezien zit je gevangen in een web van moeilijkheden, waarin het ene nog niet is opgelost of het volgende dient zich alweer aan.

Begeef je naar 5D

Laat je frequentie, je vibratie, stijgen, en je gaat naar de 5D-realiteit, waar slechts Liefde is zonder oordeel, en waar elke situatie op aarde, ook al lijkt die bezien vanuit de derde dimensie naar of eng, ineens de gloed van Liefde krijgt.

Van waaruit je kunt zien dat niets voor niets gebeurt en dat alles leidt naar nieuwe wegen om het collectief bewustzijn te doen groeien en er voor iedereen nieuwe mogelijkheden ontstaan.

Jij als onderdeel van het geheel

We wensen vurig dat jij gaat zien dat ook jij hierin een bijdrage levert. Jij bent net zo belangrijk als wie of wat dan ook in het geheel.

raderenMet elkaar vormen we de grote ‘Creatie-machine’, die we Source noemen, de Bron. En zowel jij als wij, zijn allemaal raderen in het geheel, onmisbare raderen.

Wanneer jij je focust op vrede, op Liefde, op harmonie, genegenheid tussen mensen, ongeacht wie ze zijn, en de vrede in jezelf ervaart, dan zul je die weerspiegelt gaan zien in de wereld om je heen.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is. En met deze woorden zijn we voor vandaag compleet.

4.6 24 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vlinder
Vlinder
2 jaren geleden

Het blijft maar een herhaling! Hou daar toch eens mee op. Al is het misschien wel zo maar we hebben hier op aarde er een hele andere beleving over. Mensen praten niet meer met elkaar,de eenzaamheid wordt steeds groter je bent voor of tegen dat is ook onze realiteit. Voor velen is er maar een oplossing om de liefde te voelen en dat is het overgaan naar het hiernamaals.

Narada Muni
Narada Muni
2 jaren geleden

Jullie zijn schatten. Wat jullie zeggen, resoneert met wat ik al hoor vanaf mijn kinderjaren. Maar ook ik ben mens, en maak periodes van extreem lijden door. Een operatieteam van engelen, en er is geen anesthesist bij, want dat vinden zij ongezond… Ik aanvaard deze opleiding, hoe pijnlijk ze ook is. (’t vervolgt)

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

Het was een droom, zei God glimlachend
een droom die werkelijk leek te zijn.
Er bestonden geen mensen, levend nog dood,
er was geen aarde en geen hemel erboven;
alleen ikzelf was er – in jou!

yvja
yvja
2 jaren geleden

Er is dus helemaal geen hiernamaals, ook dat is eigenlijk een verkeerde kijk op de werkelijke werkelijkheid!
Een mens die het nog steeds wil zien, houdt dan ook zijn bewust-zijn heel erg beperkt.
In die 3D-staat, kunt iemand nooit de grotere waarheden waarnemen. Misschien is iemand blij in deze 3d-gevangenis planeet te zijn. Dan immers is ook iemands waarnemingsvermogen ook zo ‘afgesteld’ in het door dat beperkte waarnemings vermogen, krijgt men dus ook opmerkingen zoals hieronder dus ook weergegven wordt.
Het enige wat zo een persoon zou kunnen doen, is het bewust-zijn te laten groeien in zich zelve.
Op dat moment immers ga je dan anders waarnemen en dan ineens kun je je overweldigd voelen door hetgeen dat jij dan ineens gaat waarnemen = zien!

Maar ok dart is weer iemands eigen vrije keuze!
En bedenk dan ook maar, dat ‘zij’, de duisteren, dit ook het liefst zo wil houden!

Back to top button