Channelings

Problemen: hoe worden ze gecreëerd en hoe los je ze op? – Channeling, 15-03-2022

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Welkom, welkom, lieve lezer, we zijn zo blij om weer met je te spreken op deze mooie, nieuwe dag. Hoe gaat het vandaag met je? Voel je je goed, uitgelaten? Of voel je je down, wanhopig, laag in vibratie, en zie je voornamelijk problemen en uitdagingen?

Zoals we je al vaak hebben verteld, zijn er eenvoudige manieren om je vibratie naar een hoger niveau te tillen. We moedigen je aan om onze vorige boodschappen vaak te lezen, zodat je jezelf onderdompelt in de kennis die voor je beschikbaar is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

kijk binneninJe hebt alles wat je nodig hebt binnenin je, maar omdat je blijft kijken naar de buitenwereld, dreig je te vergeten wat werkelijk belangrijk is. Je denkt dat wat er buiten je gebeurt belangrijk is, belangrijker dan naar binnen keren. Welnu, wij zeggen je dat dit niet het geval is.

In verbinding blijven met wat er binnenin jou gebeurt, is veel belangrijker! Je zult de buitenwereld op een totaal ander niveau ervaren als je je goed voelt, wanneer je vibratie hoog is.

Hoe problemen worden gecreëerd

De lagere vibraties, of frequenties, geven je slechts hoofdpijn, zorgen en problemen. Problemen, die eenvoudig vermeden hadden kunnen worden wanneer je je niet op de buitenwereld had gefocust. Laten we een voorbeeld geven.

Je ervaart financiële problemen. Je inkomen is gestopt, of je hebt meer rekeningen dan verwacht. Waarom gebeurt dit, en hoe kun je deze dingen overwinnen?

Keek je binnenin jezelf, om te zien dat alles energie is en dat je wordt voorzien van alles dat je nodig hebt, zelfs wanneer je nog niet weet dat je het nodig hebt?

Of keek je buiten jezelf, denkend dat al deze huidige wereldgebeurtenissen impact op je financiële status zullen hebben? Want wanneer je dat doet, zul je dat beslist in je realiteit teruggereflecteerd krijgen!

Zie je, het is zo simpel. En mogelijk dat je boos wordt dat wij het ‘simpel’ noemen, misschien heb je het gevoel dat we je de schuld geven van je problemen. We geven je niet de schuld, maar we houden je een spiegel voor. We willen dat je je bewust wordt van de realiteit dat waar je aan denkt en waar je je aandacht op richt, zeker zal opduiken in je realiteit.

Dus als je focust op alle problemen die je hebt, op alles dat fout gaat, dan zul je dat zonder uitzondering terugkrijgen in je realiteit, gecreëerd door je eigen gedachten, gemanifesteerd door je eigen vibratie.

Houd je vibratie in de gaten!

blutDus nogmaals, focus naar binnen, focus op de dingen die je denkt en verander die gedachtenpatronen. Als je meer geld nodig hebt, kun je niet verwachten meer geld te ontvangen door te focussen op geldgebrek! Dat is wat je doet wanneer je naar je bijna lege bankrekening kijkt, of wanneer je naar de prijzen van benzine en diesel kijkt, en je daar rot over voelt.

Wanneer je naar binnen kijkt, en focust op de dingen die binnenin jou gaande zijn, kun je problemen te lijf gaan nog voordat ze beginnen!

Houd je vibratie nauwlettend in de gaten. Is het laag? Verander het! Voel je op welke manier dan ook gebrek, verander je gevoel! We weten dat je denkt dat dit niet makkelijk is, maar we hebben je heel veel manieren gegeven om dit te doen.

Zoals we eerder hebben gezegd vandaag, lees onze eerdere boodschappen en zie hoe je eenvoudig manieren kunt vinden om je gedachten te veranderen, je vibratie te verhogen. Oefen dit. Maak het een dagelijkse gewoonte om te oefenen. Hoe eerder je begint, hoe eerder je de verandering van jouw zogenaamde ‘realiteit’ zult ervaren.

Realiteit is niets anders dan een weerspiegeling van de dingen die binnenin jou gaande zijn. Zie je problemen? Dan ligt je focus op problemen!

Problemen en emoties hebben hun nut

problemen, oplossingenEvengoed, zoals we altijd zeggen, gebeurt alles voor jou, elk probleem dat je tegenkomt heeft een les of een boodschap vóór je. Dus stel je open voor de nieuwe mogelijkheden die problemen en uitdagingen je tonen! Het is niet nodig om problemen te hebben, maar wanneer ze zich voordoen, zullen ze je helpen om te groeien en te leren.

Je bent hier op deze planeet om te ervaren, om emoties te voelen. Maar het is niet bedoeld om overweldigd door emoties te zijn. Wanneer je ze ervaart, voel ze, en laat ze daarna gaan. Het is niet nodig om in emoties te blijven hangen.

Ze zijn als golven, ze komen en ze gaan. Laat ze gaan, laat ze los wanneer ze je gediend hebben. En focus op de goede dingen in het leven, want dan creëer je meer goede dingen!

En bij die boodschap willen we het laten vandaag.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat is, en daarmee zijn we compleet.

Tabitha Daniëlle

4.7 20 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Tabitha Daniëlle

Lady Tabitha Daniëlle is de channeler achter alle gechannelde berichten op deze site. Voor wekelijkse channelings bezoek je voortaan haar eigen website, TabithaDanielle.com, aangezien nieuwe berichten niet meer op NineForNews zullen verschijnen. Meld je aan voor haar nieuwsbrief en krijg tijdelijk het GRATIS eBook 'Free Introduction to Channeling', dat je inzicht biedt in het fenomeen channeling. Let wel: haar site is in het Engels en hoewel Lady Tabitha Universele Wijsheid channelt, is zij geen medium of helderziende. Als je geïnteresseerd bent in spirituele groei, is dit de plek om te beginnen.
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kees
kees
2 jaren geleden

Mijn hoop is Jezus.

Han
Han
2 jaren geleden

Ik ben een positief mens en ga niet bij de pakken neerzitten. Ze moeten stoppen om ons te dwingen te vaccineren en alleen te doen wat de regerimg en andere wereld leiders willen

Dick.
Dick.
2 jaren geleden

Strijdbaar en machteloos kun je geen drakenkop afhakken.
Je kunt wel beginnen met de draak te dagen het uitlokken te komen lopen over paden die zijn voeten mank maken.

Sophie
Sophie
2 jaren geleden

ja, ik snap het maar het blijft lastig!! Mensen die een man, vrouw, kind verliezen, ernstig ziek zijn, pijn hebben of niet weten hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen, moeten vluchten enz… gaan echt niet bedenken: is mijn vibratie wel hoog genoeg! En.. het is slechts een ervaring! Rationeel begrijp ik dat het zo in elkaar steekt maar op menselijk niveau blijft het een slechte film.

Back to top button