UFO Database Archief

Purmerend 10 oktober – Sigaarvorm en diverse andere objecten

Help anderen door deze info met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Deze foto is genomen in de avond uren bij ondergaande zon 10-10-10. Het viel me op dat er al een tijdje dit streepje te zien was. Ik kan met mijn camera maar 3x digitaal zoomen dan houdt het op. Zoom maar eens in op dat felle streepje in de lucht en verbaas je. Orginele foto, er is absoluut niet mee geknoeid. Raar dat niemand het is opgevallen.


(Uitsnede 200% zoom)

Tijdens het het fotograferen van het streepje heb ik een Rod gezien met het blote oog, twijfelde eerst even aan mezelf, onzin ik heb het gezien.

Diezelfde nacht heb ik parallel aan een vliegtuig een rode bol zien vliegen boven Purmerend, in de richting van het IJsselmeer.

Even daarvoor zag ik nog iets vreemds. In eerste instantie dacht ik dat het een vliegtuig was met een rood en wit knipperend licht.

Toen het boven Purmerend was zag ik duidelijk dat het knipperende licht zigzaggend door de lucht ging. Het sprong over grotere afstand heen en weer al rechtdoor vliegend. Het vloog aardig hoog en met de verrekijker werd het ook nog eens bevestigd wat ik met het blote oog zag.

R.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x