Homepagina » UFO Database Archief » Purmerend 23 oktober – Lichtbol met knipperende rode lichten

Purmerend 23 oktober – Lichtbol met knipperende rode lichten

Naam: M.B.
Woonplaats: Purmerend

Hallo allemaal. Ik heb een ufo gezien, ja, ik weet het zeker! Ik kijk regelmatig uit het dakraam naar buiten in de hoop dat ik wat zie en vandaag 23 oktober om een uur of 8 zag ik een lichtbol in de lucht. Hij bewoog in een rechte lijn en ging iets sneller dan een vliegtuig. Ik dacht in de eerste instantie dat het een vliegtuig was en keek nog eens goed met mijn verrekijker maar ik zag geen lichtjes knipperen die je bij een vliegtuig wel ziet.

Mijn gevoel zij eigenlijk meteen dat het een ufo is. Ik probeerde hem te volgen met mijn verrekijker maar hij verdween na ongeveer 30sec weer. Ik bleef mijn verrekijker richten op de plek waar hij verdween en in de eerste instantie zag ik helemaal niks. Ik wou op dat moment eigenlijk weglopen maar mijn gevoel zij dat ik moest blijven staan. Op dat moment zag ik tot mijn grote verbazing rode lichten knipperen en het rare was dat ze in een bepaald patroon knipperden, dus niet op een plek.

Wist niet wat ik zag en ik kreeg ook een apart gevoel van binnen. Zo’n gevoel van, jongens we zijn niet alleen hier. Ik wist dat natuurlijk al, maar nu zag ik het met mijn eigen ogen en dat is toch anders als dat je het op tv ziet of op internet. Ik hoop dat meer mensen dit gezien hebben want dit is echt bijzonder!

Gr,
M.Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...