UFO Database Archief

Raalte 1998 – Groen schotelvormig object met koepel

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: J.H.
Woonplaats: Heeten

Hierbij wil ik melding doen van mijn waarneming betreffende een UFO. Inmiddels is dit ongeveer 15 jaar geleden, maar denk er met regelmaat aan terug.

Het moet in het voorjaar of zomertijd geweest zijn dat ik deze UFO zag. De lucht was helder en onbewolkt en het tijdstip ongeveer 17.30 uur. Ik kwam vanaf mijn werk in Deventer en reed over de Raalterweg richting Raalte. Ongeveer 400 meter voor de afslag naar Raalterdorp naar rechts zag ik de UFO voor mij onder een hoek van ongeveer 45 graden en op een afstand van ongeveer 5000 meter en op eenzelfde hoogte. Het had een formaat van ongeveer 1/3 van een lijnvliegtuig. Het vloog met een snelheid van ongeveer 4 tot 5x de snelheid van een lijnvliegtuig. Op het moment dat ik de UFO zag bevond het zich recht voor mij en verdween uit mijn zicht in ongeveer 10 seconden. Het kwam van links en verdween rechts voor mijn gezichtsveld uit beeld van west naar oost. Vanuit Zwolle (Overijssel) richting Nijverdal (Twente). De vorm was niet scherp doch laat zich het best omschrijven als schotelvormig met een bolle vorm erop. De kleur ervan was groen als de kleur van spruiten enigszins neigend naar kopergroen.

Het had even tijd nodig voordat het tot mij doordrong dat ik mij bewust was dat ik zag wat ik zag, maar het was realiteit hetgeen ik gezien had. Gedurende de voorbije jaren heb ik dit slechts gedeeld met niet meer dan 4 mensen. Omdat ik geen enkele respons hierop kreeg deed ik er maar het zwijgen toe, om niet als fantast gezien te willen worden. Ik vraag mij sindsdien af of er meer waarnemingen zijn geweest, niet zozeer over de vorm doch nog meer om de kleur van deze UFO?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x