Financieel

‘Ratrace’ is moderne vorm van slavernij die het volk gevangen houdt. Op deze manier kun je vrijkomen

Help ons door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De ratrace is de vicieuze cirkel waarin het merendeel van de bevolking gevangen zit. Het is het moeten werken voor een ander, om een klein beetje inkomen te krijgen, om de rekeningen te kunnen betalen. Het probleem met de ratrace is dat je je tijd inlevert voor een beetje inkomen. Vanwege financiële verplichtingen kun je niet eenvoudig loskomen.

En in de tussentijd hebben we een overheid die tot meer dan de helft aan belastingen heft over jouw geld, om het vervolgens aan een hogere overheid af te staan (Brussel), die het vervolgens aan de banken moeten afstaan, enz. Aan de top van deze piramide bevindt zich de elite die zich op deze manier steeds verder verrijkt.

rat_raceNu je dit artikel leest, is de kans groot dat je waarschijnlijk zelf ook in de ratrace zit, en dat je er maar al te graag uit zou willen komen. Je bent niet de enige, want er zijn tienduizenden mensen in Nederland die graag een onafhankelijk inkomen wensen, zonder dat ze de verplichting hebben naar een baas te moeten. Deze mensen willen vrijheid. Zij willen graag zelf bepalen wat er met hun geld gebeurt en zij willen niet dat iets of iemand meer dan de helft van hun geld elke maand afpakt om er dingen mee te doen waar ze niet achter staan.

Mensen die uit de ratrace zijn gestapt hebben geen 9-tot-5-leven. Zij creëren andere bronnen van inkomsten die veel voldoening opleveren. Ben jij net als die tienduizenden anderen ook op zoek naar oplossingen om los te komen uit deze ratrace, dan kunnen we je een mogelijkheid bieden.

De oplossing

Jacko Meijaard
Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een 24-jarige nuchtere Zeeuw die het al op jonge leeftijd niet zag zitten om mee te gaan in de sleur van de ratrace en hij bedacht iets eenvoudigs. Met zijn oplossing voorkwam hij een leven als loonslaaf en geniet hij inmiddels al geruime tijd van een royaal inkomen dat de meesten nooit van hun leven zullen krijgen. Daarnaast heeft hij veel vrije tijd, zodat hij kan gaan en staan waar hij wil.

Op dit moment leert Meijaard anderen hetzelfde te doen als wat hijzelf doet. Met zijn systeem breek je de kettingen los van de ratrace en creëer je financiële vrijheid. Hij leert mensen een stappenplan te doorlopen wat leidt tot deze vrijheid. Zijn stappen kun je 1-op-1 kopiëren en hij informeert mensen via het internet.

Online presentatie

Op donderdag 29 juni 2017 geeft Jacko Meijaard een presentatie via het internet. In deze presentatie (webinar) leer je precies wat hij doet en legt hij uit hoe je het kunt nadoen.

Daarna heb je de juiste kennis in huis en hoef je niet langer meer een excuus te bedenken waarom je nog in de ratrace gevangen zit, een saai negen-tot-vijf-leven hebt, klaagt over te weinig geld en te weinig tijd hebt voor de dingen die jij écht leuk vindt.

Wanneer je je nu aanmeldt voor het webinar van 29 juni 2017, om 20.30 uur, dan geeft Jacko Meijaard je zijn kant-en-klare stappenplan, waarmee je de toekomst van je dromen kunt realiseren.

Je leert precies hoe je, net als hijzelf, elke maand weer duizenden euro’s via het internet kunt verdienen, met alleen een computer of laptop en een internetverbinding.

Hoe Jacko dit doet zie je tijdens het exclusieve webinar op 29 juni 2017 om 20.30. Het webinar is gratis en duurt ongeveer een uur. Het kan zo het meest waardevolle uur zijn in je leven. Zorg dus dat je erbij bent.

Kennis maakt vrij

Een computer of laptop, een internetverbinding en een beetje zeer specifieke kennis is wat je nodig hebt om financieel vrij te worden. En dit specifieke stukje kennis krijg je tijdens het webinar.

Met deze drie ingrediënten (computer, internet, kennis) kun je straks een heel lange vakantie nemen en genieten van wat echte vrijheid is. Het is een manier om trots op jezelf te zijn, omdat je het met deze kennis voor elkaar hebt gekregen om met een aantal simpele stappen een bizar inkomen te verdienen.

Kom dus nu in actie! Meld je nu aan voor het gratis exclusieve webinar en zorg ervoor dat je op 29 juni aanstaande, 20.30 achter je computer zit om het webinar te volgen.

Aanmelden kan nu via deze link

Zorg dat je er bij bent bent, want de plekken zijn beperkt beschikbaar. Meld je dus nu aan, zodat je zeker weet dat je jouw ticket naar vrijheid kan claimen.

Tot donderdag 29 juni 20.30 uur!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
5 jaren geleden
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.