Gezondheid

Rauw, biologisch voedsel heeft krachtiger energieveld dan gekookt voedsel

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eten is eten, zo beweren sommigen, en het maakt niet uit of het gekookt, rauw of biologisch is. De voedingswaarde blijft hetzelfde. Onjuist, zo blijkt.

Met behulp van Kirlianfotografie hebben onderzoekers ontdekt dat de energievelden rond rauwe, biologische producten krachtiger en uniformer zijn dan de energievelden rond gekookte, traditionele producten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De ontdekking is mogelijk gemaakt door de Russische uitvinder Semjon Kirlian. In 1939 ontwikkelde hij Kirlianfotografie, het fotograferen van objecten in een hoogfrequent hoogspanningsveld met een spanning van meer dan 1.000 volt. Het te fotograferen object wordt dicht bij een elektrode gebracht waardoor het wordt blootgesteld aan een sterk elektrisch veld.

Door de hoge veldsterkte ontstaan er ionisaties van de aanwezige moleculen. Rondom het object ontstaan kleine zwakke zichtbare kleurige ontladingen. Een Kirlianfoto laat een doorsnede zien van fysieke, emotionele en mentale energie. Deze energie vormt de aura van alle levende wezens. Aan bepaalde kleuren die op de foto zichtbaar zijn worden bepaalde persoonlijke eigenschappen gekoppeld, maar ook ziekten of aandoeningen.

Hoe sterker het afgebeelde energieveld, hoe gezonder en ‘levendiger’ het object. Het energieveld van een appel is bijvoorbeeld het sterkst wanneer deze juist is geplukt. Hoe langer de appel van de boom is verwijderd, hoe zwakker het energieveld wordt.

In de documentaire The Beautiful Truth uit 2008 gebruikte een groep wetenschappers Kirlianfotografie om verschillende levensmiddelen te analyseren. De onderzoekers ontdekten dat biologisch voedsel duidelijk een meer levendig en harmonieus energieveld heeft dan traditioneel voedsel. Bovendien bleek dat rauw voedsel een beter energieveld heeft dan gekookt of gepasteuriseerd voedsel. Het energieveld van gepasteuriseerd voedsel lijkt somber en minder uniform dan de rauwe tegenhanger.

Als dit energieveld een indicatie is van de levenskracht van voedsel is het duidelijk dat schoon en rauw voedsel, zoals de natuur het bedoeld heeft, beter is dan verwerkt voedsel dat overladen is met pesticiden. Het betekent ook dat het aantal calorieën en de gebruikte ingrediënten niet voldoende zijn om vast te stellen wat de voedingswaarde is van bepaalde levensmiddelen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd: Professor ontrafelt mysteries menselijke aura (video’s)

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x