Homepagina » Gezondheid » Regering laat gentechgewas Monsanto toe achter rug Tweede Kamer om
Regering laat gentechgewas Monsanto toe achter rug Tweede Kamer om

Regering laat gentechgewas Monsanto toe achter rug Tweede Kamer om

De Partij voor de Dieren wil dat de regering tegen de toelating van nieuwe genetisch gemanipuleerde gewassen stemt.

De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund. Dijksma heeft haar beslissing niet met de Tweede Kamer besproken.

Genetische manipulatie tast de integriteit aan van planten en dieren. Ook is deze techniek een groot risico voor mensen, dieren en de biodiversiteit. Veel problemen ontstaan omdat multinationals de technologie gebruiken om commerciële transgene gewassen te produceren die het milieu en ons voedsel zwaar belasten met bestrijdingsmiddelen.

Toelating

De toelatingen van nieuwe gentechgewassen in de Europese Unie liggen al enige tijd stil, omdat een toenemend aantal landen geen gentech wil toestaan. Twee weken geleden is er voor het eerst in ruim een jaar tijd weer over de toelating van een nieuw gentechgewas gestemd.

Het betrof gentechmaïs van Monsanto. De Nederlandse regering heeft toen voor toelating van de import van dit gewas gestemd, zonder dit standpunt met de Tweede Kamer te bespreken.

Geen overeenstemming

Volgende week wordt waarschijnlijk opnieuw gestemd over de toelating van een gentechgewas. Dit keer over genetisch gemanipuleerde maïs van Pioneer Hi-bred.

Een groep van ruim 90 Europese wetenschappers stelt dat er geen overeenstemming is over de veiligheid van genetisch aangepaste gewassen. Hoewel de biotechbedrijven zeggen dat dergelijke gewassen veilig zijn, staat in de verklaring dat er nog veel onbeantwoorde vragen zijn en dat er in sommige gevallen zelfs reden is voor ongerustheid.

Bron: Partijvoordedieren.nl

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Hr schreef:

  Zou het niet interessant zijn om op een website een kaart aan te maken met hierop exact aangegeven op welke velden GMO’s groeien? Op zich is het niet verboden om mensen te informeren over dergelijke zaken. Maar goed….wanneer men ergens heel heel erg tegen is en het is er op ondemocratische wijze toch doorgekomen…..dan is het wel zo democratisch om te weten waar die rommel staat toch?

  6 likes
 • Cydonian schreef:

  Waarom beginnen jullie niet allemaal met Sharon Dijksma een berichtje te sturen?

  Politici zijn bang voor één ding, de massa en hun mening.
  LAAT DIE HOREN!

  5 likes
 • Aequus schreef:

  Mensen, het is één grote poppenkast in Den Haag. Wanneer gaat iedereen dit inzien want het maakt niet uit wie er gekozen wordt, het is één pot nat…

  2 likes
 • Cecilia schreef:

  Nederlanders wordt toch EINDELIJK EENS WAKKER!! Doe jullie mond eens duidelijke taal laten spreken en demonstreer MASSAAL op een positieve duidelijke wijze!! Als 75-jarige ben ik het al decennia MEER als spuug-zat!!!

  2 likes
 • herman de graaf schreef:

  [quote name=”Arno”]Mijn vertrouwen in deze Nederlandse regering is al een hele tijd ZERO!!!!!
  Rutte & Co., nokken!!![/quote]

  Jij hebt niets te vertellen in Den Haag.
  Evenzo hebben wij niets te vertellen in Den Haag.
  Het zijn de rijke families en hun grote bedrijven (multinationals) die de dienst uit maken.
  Daarvoor hebben ze hun marionetten. Die hebben zitting als ons landsbestuur.

  Heb jij onze regering gekozen?
  Hebben wij onze regering gekozen?
  Het zijn de grote bedrijven die de dienst uitmaken, en die uiteindelijk bepalen hoe de diplomatieke en de ministersposten worden bekleed.
  Zij schuiven hun marionetten naar voren om beleid uit te voeren dat achter de schermen is vastgesteld.
  Door de Europese elite en dat krijgt uitwerking tijdens o.a. de Bilderberg conferenties.

  2 likes
 • Anke schreef:

  Woedend ben ik door dit bericht. Wordt er nog nagedacht door die lui? Er komen zoveel twijfels, zelfs bij de mensen die er meer bij betrokken zijn en er meer verstand van hebben dan Jan met de Pet. Mens, denk eens een keer na voordat je zoiets beslist en De Tweede Kamer zit er niet voor niets. Word Wakker!! Wij willen geen gif in ons eten!!!!!

  1 likes
 • Timothy Drake schreef:

  Ik word hier zo boos van..

  1 likes
 • Albert schreef:

  [quote name=”Hr”]Zou het niet interessant zijn om op een website een kaart aan te maken met hierop exact aangegeven op welke velden GMO’s groeien? Op zich is het niet verboden om mensen te informeren over dergelijke zaken. Maar goed….wanneer men ergens heel heel erg tegen is en het is er op ondemocratische wijze toch doorgekomen…..dan is het wel zo democratisch om te weten waar die rommel staat toch?[/quote]
  De Boeren die deze producten van Monsanto gaan telen krijgen later de rekening gepresenteerd door Monsanto in de vorm van ROYALTIS.Laat ze dus gewaarschuwd zijn !!! In Brazilie gebeurd dit al op grote schaal, o.a. in de katoenteelt.

  1 likes
 • Bert schreef:

  Ik woon nu een jaar in Ermelo. Naast ons huis ligt een maisveld. Nooit heb ik iemand ook maar een sprietje onkruid zien wieden. Wel weet ik zeker dat er met Roundup gesproeid wordt. Het enige wat overleeft is de mais. Die moet dus genetisch aangepast zijn. In de wijde omgeving zie ik ook bijna nergens onkruid tussen de maisplanten. Wordt maar wakker mensen… die rotzooi groeit al heel wat jaartjes in ons land en we krijgen het via vlees en aanverwante producten op ons bord. Als je geen geld hebt om biologisch te kopen ben je dus behoorlijk de sigaar. Hoezo vertrouwen in onze overheid?

  1 likes
 • Mónica schreef:

  Lieve mensen,

  De fout die wij nog steeds maken is dat wij verwachten dat de machthebbers (politicie) zullen veranderen, indien wij ze terecht wijzen.

  De verandering moet vanuit onszelf komen. Wij zijn zelf de verandering. Dus sla de handen ineen, genereer een grote pot met geld en ga stukken land opkopen en omtoveren tot een paradijs op aarde, waar wij met zijn allen vruchtbaar gebruik van mogen maken. Met andere woorden, land terugclaimen.

  Geef niet langer je macht uit handen aan anderen!

  1 likes
 • Peter schreef:

  Ik riskeer mijn leven maar vooruit.Grote Synagoge van brussel.Hier worden alle beslissingen op politiek economisch en financieel vlak genomen.Vooraleer een beslissing wordt genomen moet toestemming gevraagd worden aan de wijzen van zion. Dit is de wetstraat die in handen is van the elders of zion.Deze wezens willen de totale wereld heerschappij.America is bezet door aipac.Nu hebben ze europa te pakken
  Sharon en de clintons samson klijnsma esscher rutte bolkestein geert wilders allemaal in dienst van de zionisten.kijk eens naar youtube en voer de term te elders of zion in.Het grote doel is de arbeidersklasse te vernietigen.Ze hebben de media in handen zoals de nos die van liegen een sport hebben gemaakt .De telegraaf volkskrant door Wallstreet zionisten bankiers bezet.Van rompuy wil de derde wereld oorlog tegen rusland starten.Toevallig zit de eu in brussel .Wat monsanto betreft niks met vibrators te maken Pascal.Kijk en beslis zelf SHASTA,CA Hearing on…Dit moet je gezien hebben.
  Net als Ijsland nu de Ieren.Al die verotte oorlogzuchtige idioten het land uit.Moet je eens kijken hoe snel we weer uit de problemen zijn.Beweeg je luie reet anders ben je alles kwijt.

  1 likes
 • Jopie schreef:

  Is ze nou helemaal ggrrrrbrrrxxxmffff!!!
  Nu wordt het toch echt voor de barricaden!

  0 likes
 • Arno schreef:

  Mijn vertrouwen in deze Nederlandse regering is al een hele tijd ZERO!!!!!
  Rutte & Co., nokken!!!

  0 likes
 • Jan schreef:

  Kan Niburu geen standaard brief schrijven die we allen kunnen gebruiken voor ingezonden brieven aan kranten.
  Zie de voorpagina vanmorgen wat een lobby voor alleen al aan financiële schade ons kan aanrichten. Een opdracht nutteloos a 408 miljoen euro.
  Hoeveel haalt bigfarma wel niet binnen. Enz. Enz.

  0 likes
 • Sven schreef:

  Ik ben lid geworden!

  0 likes
 • Annelies schreef:

  Gerda Verburg deed exact hetzelfde in 2009(?); de kamer zei NEE, Gerda ging naar Brussel en zei JA. Ongestraft; nu werkt zo voor Monsanto.

  0 likes
 • Geertje schreef:

  Weer die als links vermomde rechtsen, die zijn erger dan de rest…mijdt ze daarom als de pest….een plaag is het, dat boeltje in Den Haag. Kennelijk was de laatste demonstratie op de Dam niet duidelijk genoeg, dus………………………….

  0 likes
 • Pascal schreef:

  MONSANTO BESTAAT “NIET”

  Het is een tool gemaakt voor de gek maak industrie.

  Zie de reacties hier staan en hoe erg mensen er nog op in gaan.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Dit probleem is heel simpel en snel te verhelpen. i.p.v. naar de stembus gaan en op een politieke partij stemmen, voortaan iedere stemgerechtigde 10 euro in de pot doen. Indien een paar miljoen stemgerechtigden meedoen, dan heb je al snel een paar miljoen euro bij elkaar. Van die paar miljoen euro koop je meerdere boerderijen en richt je coöperaties op. Vervolgens ga je met zijn allen nog uitsluitend biologische producten verbouwen.

  Moet je dan eens zien hoe snel deze praktijken voorgoed uit de wereld zijn geholpen.

  Wij hebben zelf de macht in handen. Dus waar wachten we nog op?

  0 likes
 • Jippiiii schreef:

  [quote name=”Cydonian”]Waarom beginnen jullie niet allemaal met Sharon Dijksma een berichtje te sturen?

  Politici zijn bang voor één ding, de massa en hun mening.
  LAAT DIE HOREN![/quote]

  Ja dit moeten we met ons allen doen mensen!
  Dit kan toch niet zo doorgaan, allen schrijf dat mens!
  En dan vinden ze het gek dat steeds meer mensen van die enge ziektes krijgen, dank aan roudup vergiftiger monsanto , bijen en hommels en andere mooie insekten sterven ook al uit, dit merk ik want mijn tuin was er elke zomer vol mee en wel 10 jaar geleden, en nu??? kan ik ze tellen. een twee drie! verder niets!
  lijkt wel een nachtmerrie dit, ik word hier helemaal walgelijk van van die plannen van die monsanto en wat dit monsterlijke bedrijf aanricht voor de mensheid , biosfeer natuur , alles ! het is gewoon duivels!!
  Dus iedereen moet weer in opstand komen, en schrijf dat mens!

  0 likes
 • Jippiiii schreef:

  https://www.facebook.com/staatssecretarisdijksma

  Daar kan men ook schrijven, veel boze mensen uiten zich al door dit slechte nieuws

  0 likes
 • Nature schreef:

  ‘De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.

  0 likes
 • Anke schreef:

  [quote name=”Cydonian”]Waarom beginnen jullie niet allemaal met Sharon Dijksma een berichtje te sturen?

  Politici zijn bang voor één ding, de massa en hun mening.
  LAAT DIE HOREN![/quote]
  Hoe zou jij dat doen Cydonian?? Adres of e-mailadres of telefoonnr.?

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”Mónica”]Dit probleem is heel simpel en snel te verhelpen. i.p.v. naar de stembus gaan en op een politieke partij stemmen, voortaan iedere stemgerechtigde 10 euro in de pot doen. Indien een paar miljoen stemgerechtigden meedoen, dan heb je al snel een paar miljoen euro bij elkaar. Van die paar miljoen euro koop je meerdere boerderijen en richt je coöperaties op. Vervolgens ga je met zijn allen nog uitsluitend biologische producten verbouwen.

  Moet je dan eens zien hoe snel deze praktijken voorgoed uit de wereld zijn geholpen.

  Wij hebben zelf de macht in handen. Dus waar wachten we nog op?[/quote]
  Wij hebben de macht niet in handen en dat zullen we nooit gaan krijgen!!! Ook als de tijden zeer positief voor de slaaf worden blijft de Vrijmetselarij de baas om deze planeet te besturen omdat dat al meer dan 6000 jaar zo werkt. Geen illusies dus!!

  0 likes
 • kengai schreef:

  De PvdD, hier kun je weer zien dat zij de enige partij zijn die niet door multinationals word bestuurd, daarom worden ze ook vaak bedreigd.
  Gelukkig komen er steeds meer van deze partijen in de wereld en hopelijk niet te laat.
  Dijksma gaat ook de boeren straks de vrije hand geven, dus nog meer dieren verstopt in schuren, nog meer stront en nog meer ziektes.

  0 likes
 • Ozzy schreef:

  Er is een (lopende) petitie tegen gentechgewas, echter alleen gericht op Amsterdam (zou voor heel NL moeten gelden), maar goed het is een begin!

  http://gentechvrijamsterdam.petities.nl/

  Gemanipuleerde gewassen moeten we gewoon niet willen hebben. Zelfs Europese wetenschappers maken zich ongerust over de veiligheid hiervan.

  Mijn inziens speel je met de gezondheid van mensen puur om eraan te verdienen. Dat alleen is al reden om het te weren.

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Nature”]’De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.[/quote]

  Gaat niet alleen maar over geld maar ook over heers!!

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Mónica”]Lieve mensen,

  De fout die wij nog steeds maken is dat wij verwachten dat de machthebbers (politicie) zullen veranderen, indien wij ze terecht wijzen.

  De verandering moet vanuit onszelf komen. Wij zijn zelf de verandering. Dus sla de handen ineen, genereer een grote pot met geld en ga stukken land opkopen en omtoveren tot een paradijs op aarde, waar wij met zijn allen vruchtbaar gebruik van mogen maken. Met andere woorden, land terugclaimen.

  Geef niet langer je macht uit handen aan anderen![/quote]
  let op; geld lenen kost geld,,mooie woorden van jou maar kom eens met een idee hoe denk je dat voor mekaar te krijgen,,land terug claimen en die pot geld??

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”kenn”][quote name=”Nature”]’De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.[/quote]

  Gaat niet alleen maar over geld maar ook over heers!![/quote]Er is er 1 die heerst dus daar ligt het niet en geld speelt geen rol. We zijn in 21-12-2012 in het Tijdperk Waterman beland waardoor de mens een enorme verandering gaat doormaken en daarvoor is de crisis gemaakt. Het probleem is niet het geld of wie de baas is, de wereld moet veranderd worden en daarom CRISIS!! Nogmaals MONSANTO BESTAAT NIET en SCHALIGAS BESTAAT OOK NIET!!! Het zijn manipulatie termen en kijk eens op de site, het werkt perfect. Na paniek en chaos komt de NWO, of is iedereen dat vergeten?? De ELITE doen het perfect!!

  0 likes
 • albert schreef:

  Kijk via uitzending gemist naar Paul en Witteman van gisteravond (maandag 4 november, vanaf 25.20 min.). Sharon Dijksma is ontvangen door Bill Clinton voor een ”intimate weekend” en gaat in december weer langs. Ze lijkt gehersenspoeld door de lobbyclub van de Clinton Foundation. Ze houdt een pleidooi voor resistentere agrarische producten (zoals zaden, aardappels, paprika’s, aubergines, pepers) en klimaatslimme landbouw, zonder overigens het woord GMO’s te gebruiken. Ik vermoed dat Monsanto hier weer achter zit, zeker gezien bovenstaand artikel.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste Pietsnot,

  In plaats van alleen maar klagen over andermans acties en de reden buiten jezelf om te blijven zoeken, moet de verandering vanuit jezelf komen. En de pot geld die heb je zo bij elkaar, waarvan je grond gaat opkopen (m.a.w. grond terugclaimt). Lees daarvoor mijn eerdere reactie nr. 18 (zie hieronder):

  Dit probleem is heel simpel en snel te verhelpen. i.p.v. naar de stembus gaan en op een politieke partij stemmen, voortaan iedere stemgerechtigde 10 euro in de pot doen. Indien een paar miljoen stemgerechtigde n meedoen, dan heb je al snel een paar miljoen euro bij elkaar. Van die paar miljoen euro koop je meerdere boerderijen en richt je coöperaties op. Vervolgens ga je met zijn allen nog uitsluitend biologische producten verbouwen.

  Moet je dan eens zien hoe snel deze praktijken voorgoed uit de wereld zijn geholpen.

  Wij hebben zelf de macht in handen. Dus waar wachten we nog op?

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  Moet je dan eens zien hoe snel deze praktijken voorgoed uit de wereld zijn geholpen.
  dat klinkt eenvouwdig zoals jij dat vertelt hier,laat maar zien wat je kunt ik doe mee, dan wil ik wel penningmeester worden en als je me dan eerdaags mist dan ben ik met de noorderzon vertrokken naar het zuiden, geloof me het gaat niet werken zoals jij het zo mooi dromerig ziet.

  0 likes
 • Mónica schreef:

  Beste Pietsnot,

  Heb je er ooit bij stilgestaan dat wij (jij) het zelf veel beter weten en kunnen dan alle politicie bij elkaar? En ja, het is en kan heel simpel. En nee, als je geen goede intenties hebt en aangeeft er dan met het geld vandoor te zullen gaan, dan ben je geen haar beter dan onze zogenaamde volksvertegenwoordigers. En met niks doen en alleen telkens de ander de schuld geven kom je er ook niet. En nee, ik heb het niet zelf verzonnen. Zie hiervoor dit zeer inspirerende interview met de enige echte Dean Clifford: http://www.youtube.com/watch?v=vZI5bGQ3lhs.

  0 likes
 • kenn schreef:

  [quote name=”Pascal”][quote name=”kenn”][quote name=”Nature”]’De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.[/quote]

  Gaat niet alleen maar over geld maar ook over heers!![/quote]Er is er 1 die heerst dus daar ligt het niet en geld speelt geen rol. We zijn in 21-12-2012 in het Tijdperk Waterman beland waardoor de mens een enorme verandering gaat doormaken en daarvoor is de crisis gemaakt. Het probleem is niet het geld of wie de baas is, de wereld moet veranderd worden en daarom CRISIS!! Nogmaals MONSANTO BESTAAT NIET en SCHALIGAS BESTAAT OOK NIET!!! Het zijn manipulatie termen en kijk eens op de site, het werkt perfect. Na paniek en chaos komt de NWO, of is iedereen dat vergeten?? De ELITE doen het perfect!![/quote]
  je zegt dat wereld moet veranderd,waarom moet en hoe gaat die zou worden volgens je??
  en ook als de elite doen het perfect,dan volgens je is het goed voor de wereld??

  0 likes
 • Nature schreef:

  [quote name=”kenn”][quote name=”Nature”]’De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.[/quote]

  Gaat niet alleen maar over geld maar ook over heers!![/quote]
  Klopt. Maar heersen hoort bij Monsanto. Ik denk te weten hoe het gaat, net als bij de medische wereld. Je krijgt een klein kadootje ergens bij. Leuk. Vervolgens een bonusje bij hogere omzet van een product. Leuk. Het kadootje wordt groter, misschien nog leuk maar je twijfelt al.
  Vervolgens zit je vast, bent chanteerbaar en verder omkoopbaar. Dan is er nog heel veel moed nodig of kapseizen.

  0 likes
 • Ron Soeverein Mens schreef:

  Heel simpel beste mensen geld,geld, en geld en voor straks na haar staatssecretaris-schap een nog beter betaalde baan bij Monsanto daar draait het om!! Als wij niet massaal in opstand gaan komen wordt Nederland het 3e wereldlandje binnen de EU en blijven we braaf achter de EUSSR aanlopen!

  0 likes
 • Pascal schreef:

  [quote name=”kenn”][quote name=”Pascal”][quote name=”kenn”][quote name=”Nature”]’De partij wil ook weten waarom staatssecretaris van Economische Zaken Sharon Dijksma onlangs een nieuwe aanvraag van Monsanto heeft gesteund.’

  Ik weet het wel: geld, veel geld, de grote verleider weg van het geweten.
  Ik wens haar sterkte en zou niet graag in haar schoenen staan.[/quote]

  Gaat niet alleen maar over geld maar ook over heers!![/quote]Er is er 1 die heerst dus daar ligt het niet en geld speelt geen rol. We zijn in 21-12-2012 in het Tijdperk Waterman beland waardoor de mens een enorme verandering gaat doormaken en daarvoor is de crisis gemaakt. Het probleem is niet het geld of wie de baas is, de wereld moet veranderd worden en daarom CRISIS!! Nogmaals MONSANTO BESTAAT NIET en SCHALIGAS BESTAAT OOK NIET!!! Het zijn manipulatie termen en kijk eens op de site, het werkt perfect. Na paniek en chaos komt de NWO, of is iedereen dat vergeten?? De ELITE doen het perfect!![/quote]
  je zegt dat wereld moet veranderd,waarom moet en hoe gaat die zou worden volgens je??
  en ook als de elite doen het perfect,dan volgens je is het goed voor de wereld??[/quote]
  Je moet wat dieper gaan denken aan de occulte wereld waarin je leeft. Ieder sterrenbeeld tijdperk geeft de mens andere eigenschappen wat wij geheel niet weten maar zij de elite al te goed. De Elite veranderen de wereld op die andere eigenschappen van de mens. De veranderingen zijn van VISSEN naar WATERMAN enorm en daarom dus een crisis om de wereld te veranderen. De mens word bestuurd door trillingen die wij niet horen maar ons DNA hoort die wel en zo worden we geupdate met geluids-trillingen waar de ELITE ons op een correcte wijze naartoe sturen. Ga maar eens zoeken naar genezing met geluid en zie wat er allemaal mogelijk is en stel je voor dat andere rassen miljoenen jaren voor ons uit lopen met triltechnieken. Duitsers hebben dat al vastgesteld!!

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Ron Soeverein Mens”]Heel simpel beste mensen geld,geld, en geld en voor straks na haar staatssecretaris-schap een nog beter betaalde baan bij Monsanto daar draait het om!! Als wij niet massaal in opstand gaan komen wordt Nederland het 3e wereldlandje binnen de EU en blijven we braaf achter de EUSSR aanlopen![/quote]
  nou,,organiseer maar wat, samen met monica die weet ook hoe het moet maar doet ook niks,geschreeuw hebben we niks aan.

  0 likes
 • pietsnot schreef:

  [quote name=”Mónica”]Beste Pietsnot,

  In plaats van alleen maar klagen over andermans acties en de reden buiten jezelf om te blijven zoeken, moet de verandering vanuit jezelf komen. En de pot geld die heb je zo bij elkaar, waarvan je grond gaat opkopen (m.a.w. grond terugclaimt). Lees daarvoor mijn eerdere reactie nr. 18 (zie hieronder):

  Dit probleem is heel simpel en snel te verhelpen. i.p.v. naar de stembus gaan en op een politieke partij stemmen, voortaan iedere stemgerechtigde 10 euro in de pot doen. Indien een paar miljoen stemgerechtigde n meedoen, dan heb je al snel een paar miljoen euro bij elkaar. Van die paar miljoen euro koop je meerdere boerderijen en richt je coöperaties op. Vervolgens ga je met zijn allen nog uitsluitend biologische producten verbouwen.

  Moet je dan eens zien hoe snel deze praktijken voorgoed uit de wereld zijn geholpen.

  Wij hebben zelf de macht in handen. Dus waar wachten we nog op?[/quote]
  ik stem trouwens nooit.

  0 likes
 • nvand schreef:

  Rutte, loopt via de EU aan het handje van Obama. Rutte manipuleren was een eitje, na hem de groente.

  0 likes
 • Rolling Stone schreef:

  [quote name=”nvand”]Rutte, loopt via de EU aan het handje van Obama. Rutte manipuleren was een eitje, na hem de groente.[/quote]

  Heeft die Ruttekop ook niet een bijbaantje bij Calve, in een of ander bestuur? En is dat ook niet van UNILEVER? En is die Unilever ook niet voor een stuiver te vertrouwen? Heeft die ook geen banden met Monsanto? Is alles bij elkaar genomen niet 1 grote besodemieterij? En… vooral… laten wij ons ook niet massaal besodemieteren?
  En.. zou dat nou niet eens uitgezocht moeten worden?

  0 likes
 • kenn schreef:

  @Pascal

  Dieper gaan denken in de occulte wereld kan tot verdronk leiden en daar ben ik bang voor,ook mijn geloof verbiedt dit.
  occult,magie ,zwaar magie horen bij elkaar die zijn echter satanisme,ik zou je daarom dit willen afraden
  het strategie van de elite gebaseerd zich precies op occult of magie en die is zijn verborgen wapen om de wereld
  te kunnen beinvloden en veranderen,de elite denkt dat zij de wereld beter kan maken maar integendeel ze maken van het wereld
  kapot en slechter maar zij weten dit echter niet wat zij precies in die wereld hebben aangedaan,door mijn eigen geloof
  heb ik vaak gezocht naar genezing als dit nodig is en ik hoef daarom niet de zogenaamde triltechnieken
  je zegt dat de wreld moet veranderd en daarom de crisis,als je de geschiedenis leest het is niet eerste keer een crisis
  is ontstaan en ook de NWO is niet eerste keer in de maak is ,de NWO was een keer geweest in de tijden van Babylonische Rijk
  en werd beeindigd en zij gaan dit willen heropenen door veel oorlogen en criris te maken enzov.

  0 likes
 • ChrisTian schreef:

  ‘Sterke landbouw en levendige natuur zijn noodzakelijk voor duurzame groei en een gezonde economie. Boeren moeten een eerlijke prijs voor hun product krijgen en een juiste beloning voor hun werk voor natuur en landschap. De bescherming van de natuur leg ik goed vast in een nieuwe wet.’

  Dit lees ik op :
  http://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/sharon-dijksma

  Als ik die voor de auto krijg rem ik niet.

  Gatver wat een zooitje tuig zit daar in Den Haag ! bah !

  0 likes
 • ChrisTian schreef:

  CVSharon Dijksma
  Staatssecretaris van Economische Zaken

  Personalia Voornaam (roepnaam): Sharon Alida Maria (Sharon) Dijksma
  Geboorteplaats en -datum: Groningen, 16 april 1971
  Woonplaats: Enschede
  Burgerlijke staat: gehuwd, twee kinderen
  Opleidingen
  VWO, Groningen (1983-1989)
  Rechten, Rijksuniversiteit Groningen (niet voltooid) en bestuurskunde, Universiteit Twente (niet voltooid)

  Dat mens heeft niks voltooid en zal ze ook nooit doen ook !

  0 likes
 • Edwin schreef:

  Zolang we niet kunnen accepteren dat we goden zijn, zullen we altijd bang zijn dat anderen ons kunnen overheersen,en zal dat ook gebeuren.
  Zolang we ons laten leiden ,zullen we blijven lijden.
  We zijn goden, laat je niet misleiden door wat religieuze leiders zeggen, want dan ben je een slaaf.
  Er bestaat geen hogere macht in het universum, dan onze eigen kracht.

  IAO Abraxas

  0 likes
 • Monsanto schreef:

  [quote name=”Edwin”]Zolang we niet kunnen accepteren dat we goden zijn, zullen we altijd bang zijn dat anderen ons kunnen overheersen,en zal dat ook gebeuren.
  Zolang we ons laten leiden ,zullen we blijven lijden.
  We zijn goden, laat je niet misleiden door wat religieuze leiders zeggen, want dan ben je een slaaf.
  Er bestaat geen hogere macht in het universum, dan onze eigen kracht.

  IAO Abraxas[/quote]

  Volgens mij heb jij de tekst hierboven niet gelezen.

  0 likes
 • rex1983 schreef:

  Zo kan je zien dat wat ik al jaren wist ook de waarheid is, de mensen waar je op stemt hebben geen ene moer te vertellen,dus stemmen heeft echt absoluut geen nut, en hou maar op met te zeggen als je niet stemt krijgt de partij met de meeste stemmen jou stem dus het heeft wel nut, want waarom denk je dat ze de meeste stemmen hebben omdat ze de winnaar zijn kneuzen en mijn stem gaat daar niks aan veranderen.

  0 likes
 • marcus1968 schreef:

  De aap komt uit de mouw… Terwijl Dijksma in de Zembla uitzending nog zegt, als Nederland volgend jaar de EU voorzit, GMO-patenten aan de kaak gaat stellen.

  Bij nader inzien: Het was ook te mooi om waar te zijn.

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  freek de jonge

  Freek de Jonge in ‘Volendam’: ‘Ze heffen het glas bij het RIVM als er weer een dode is’

  Tegenwoordig deugt Freek de Jonge. Zo stond ...

  baudet

  Baudet stelt D66-minister Kaag kritische vraag over Soros: ‘Kwalijke aantijging’

  D66 wil alle Nederlandse soevereiniteit weggeven. Maar ...

  >