Buitenaards

Reguliere media spelen kaart van de buitenaardsen

Help mee door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het lijkt erop dat de reguliere media de weg aan het vrijmaken zijn voor een nieuw verzonnen wereldwijd gevaar in de vorm van een buitenaardse dreiging.

In een CNN-uitzending op zondag zegt Nobelprijswinnaar voor de Economie Paul Krugman dat een buitenaardse invasie de economie binnen 18 maanden kan herstellen, zelfs wanneer later blijkt dat er op dat moment geen sprake was van dreiging.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Volgens voormalig hoofdeconoom van het Internationaal Monetair Fonds Krugman is een dergelijke valse-vlagoperatie noodzakelijk om een financiële stimulans te genereren.

De uitspraak komt juist nadat theoretisch natuurkundige Michio Kaku op nieuwszender MSNBC het scenario van een buitenaardse invasie koppelt aan de komst van een wereldwijde regering. Alhoewel hij denkt dat er ook veel vredige beschavingen zijn in de ruimte waarschuwt hij dat we worden overrompeld wanneer een kwaadwillend ras het op onze planeet gemunt zou hebben.

Het lijkt er dus alle schijn van te hebben dat bepaalde gerenommeerde wetenschappers in de reguliere media naar voren worden geschoven om de mogelijkheid van een buitenaardse invasie te belichten.

Tijdens de persconferentie van het Disclosure Project op 9 mei 2001 onthulde Dr. Carol Rosin wat Wernher von Braun haar heeft verteld over wapensystemen in de ruimte die ons zouden moeten beschermen tegen verschillende vijanden, waaronder als laatste een buitenaardse dreiging. En dat alles gebaseerd op leugens.

Vreemd is het dan ook niet dat de laatste tijd op zenders als National Geographic en Discovery veel aandacht wordt besteed aan de mogelijkheid van een buitenaardse dreiging. Mediamagnaat Rupert Murdoch heeft met zijn News Corporation een meerderheidsbelang in zowel National Geographic Channel als National Geographic Magazine. Onlangs werd bekend dat zijn imperium een grote vinger in de pap heeft in het bankwezen, de politiek en de farmaceutische industrie.

Wat er uiteindelijk gebeurt is dat het publiek achter de waarheid komt zonder dat er grote catastrofen plaatsvinden. Het is de ultieme kentering waar de elite geen rekening mee heeft gehouden.

Bron: CNN.com

Gerelateerd:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rednaS
rednaS
11 jaren geleden

Het youtube filmpje is verwijderd, hier is een andere link naar het filmpje. http://www.youtube.com/watch?v=3jzvMGuRXvs

Back to top button
1
0
We lezen graag je reactie!x