UFO Database Archief

Reuver 2 januari – Grote stilhangende objecten met lichtjes

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Goedemorgen meneer mevrouw,

Gisteravond, rond 22:30 uur, reed ik met mijn man over de Rijksweg van Venlo naar Reuver. Op het stukje tussen Belfeld en Reuver zagen wij ineens boven Reuver verschillende grote hangende objecten in de lucht. Ronde objecten die niet vlogen maar stil in de lucht hingen. Van alle kanten kwamen er lichtjes vandaan. Toen we rond 00:30 uur terugreden zagen we helemaal niets meer.

Is er jullie wellicht iets bekend over deze objecten boven Reuver, Limburg?

Ik ben gewoon heel erg nieuwschierig of iemand het ook gezien heeft en er misschien een foto of filmje van heeft gemaakt. Zelf was ik namelijk te laat met het pakken van mijn toestel omdat we nogal gefacineerd waren.

De laatste tijd ben ik al een beetje met het onderwerp buitenaards bezig. En heb met de feestdagen veel foto’s gemaakt waar vreemde lichtbolletjes op te zien zijn. Ik zie voortdurende 11:11 op de klok en heb sinds kort last van slaapverlamming en vreemde voorspellende gedachten die nog uit blijken te komen ook. Nu vraag ik me af of ik een beetje gek aan het worden ben of dat alles toeval is of dat ik gister daadwerkelijk een vliegend object heb gezien.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp,

MVG,
L.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x