Homepagina » UFO Database Archief » Ridderkerk 13 augustus – Fel rode bol

Ridderkerk 13 augustus – Fel rode bol

Tijd: Vrijdag 13 Augustus, 22.30 uur.
Weertype: Half bewolkt.
UFO kenmerken: Rond, rood tot fel rood, grootte: onbekend.
Beweging: langzaam zuidwaarts, stilstand, westwaarts, oostwaarts, stilstand.

Om half elf ‘s avonds ging ik mijn hond uitlaten. Toen ik net over straat liep, viel mijn oog op, wat ik eerst dacht, een rode ster in noordelijke richting. Mijn eerste gedachte was de planeet mars. Maar wat me op viel, was dat er op de plek van deze rode stip bewolking hing, dus moest hij erg helder geweest zijn om door deze bewolking heen te schijnen. Ik liep verder en zag hem even niet meer, waarschijnlijk toch achter de bewolking verdwenen. Na zo’n vijf minuten kwam de ‘ster’ of wat het ook geweest mag zijn weer tevoorschijn en nog steeds zag ik op dezelfde plek bewolking hangen. Ik ben stil gaan staan en zag toen dat hij langzaam zuidwaarts bewoog, toen dacht ik aan een vliegtuig. Maar op het volgende moment stond het ding weer helemaal stil en bewoog langzaam in westelijke richting om vervolgens weer terug oostwaarts te keren. Heel vreemd. Wat ik al zei, het zag er op het eerste gezicht uit als een heldere rode ster, maar het bewoog op een rare manier vóór de wolken door de lucht. Omdat ik dit voorwerp langs een boom heen bekeken heb, weet ik zeker dat het bewoog, en dat het geen gezichtsbedrog was door de bewegende wolken. Na een minuut of tien ben ik weer terug gelopen en zag ik hem niet meer.

Ik ben normaal gesproken een erg nuchter persoon, maar ik weet zeker wat ik gezien heb, iets wat ik niet thuis kan brengen. Ik vraag me af of er meerdere mensen zijn die dit object diezelfde avond gezien hebben en wellicht van iets dichter bij, want ik heb geen flauw idee hoe groot het moet zijn geweest… Ik ben erg benieuwd.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

ritueel misbruik

Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over ritueel misbruik: ‘Deze gruwelheden keihard aanpakken’

Eind juni zond NPO Radio 1 een ...

biden

Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

>