UFO Database Archief

Rijssen 29 juni – Verkleurend pulserend object

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderwerp: Ufo melding
Plaats: Rijssen, 29 juni 2010.

Gisteren omstreeks 23.45 uur ging ik naar bed en zoals zo vaak kijk ik even vanuit mijn slaapkamerraam naar buiten en speur de hemel af. 27 Maart heb ik reeds een melding gemaakt van een lichtbol met video erbij en gisteren zag ik een vergelijkbaar object. Het was iets verder weg als die van 27 maart, maar niettemin goed zichtbaar.

Het object was wederom pulserend en veranderend van kleur, voornamelijk rood, oranje, wit met een soort van blauw omhulsel (aura). Ik zag het heel duidelijk bewegen, omdat het net boven een bomenrij zweefde waardoor ik een goed referentiepunt had. Het bewoog heel langzaam van links naar rechts, boven naar beneden en vise versa. Ik heb er ongeveer een kwartier naar gekeken. Helaas had ik mijn camera beneden liggen en heb geen film of foto. Mijn vrouw heeft het ook gezien en beaamt dat dit absoluut geen ster of een chinese lampion was. Wederom indrukwekkend.

Gezien het aantal meldingen o.a. op deze site krijg ik steeds meer het gevoel dat we richting een climax toewerken. Overheden kunnen het naar mijn mening niet langer verzwijgen en het wordt ook hoog tijd om volledige openheid van zaken te geven zodat we onze sterrenvrienden kunnen ontmoeten. Bovendien wordt de situatie op moeder aarde steeds nijpender en de tijdsdruk met betrekking tot ascensie steeds groter. De tijd is NU

K.B.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x