Homepagina » UFO Database Archief » Rijswijk 5 september – Geel verlicht ruitvormig object

Rijswijk 5 september – Geel verlicht ruitvormig object

Beste mensen van Niburu,

Ten eerst complimenten met jullie site.

Toen ik las over de waarnemingen van de geel/oranje-UFO formaties was ik even verbaasd. Ik had namelijk zelf op 5 september toen ik op mijn balkon zat deze formatie(s) gezien en heb het op deze manier ervaren:

Ik had “toevallig” eerder op de avond artikels gelezen en filmpjes gezien over UFO’s, ik ben hier zelf altijd redelijk nuchter onder geweest maar de afgelopen periode is door meerdere omstandigheden mijn interesse vergroot.

Na mijn laptop te hebben afgesloten besloot ik om nog even op mijn balkon te zitten aangezien het een mooie avond was en heel helder, ik woon in een flat op 7 hoog in Rijswijk ZH.

Voordat ik op het balkon was zei ik nog:” Nou lieve lichtwezens van de andere werelden, indien jullie dan toch echt bestaan mogen jullie je aan mij kenbaar maken nu….”

Na ongeveer 20 minuten zag ik ineens in de verte “iets” wat ik het best kan omschrijven als een “ruit” (zoals in het kaartspel; “ruiten”) van wit/geel licht met daar om heen een soort van oranje gloed/licht.

Mijn mond viel open van verbazing, toen zei ik tegen mezelf: “kijk goed wat het is, is het geen vliegtuigje, helicopter, apart vuurwerk of wat dan ook?”

Ik kon lastig inschatten hoe ver het “object” van mij af was, het vloog in een rustig tempo ongeveer ten hoogte (denk ik) van de kustlijn van Scheveningen naar Kijkduin, maar nogmaals, dat was lastig in te schatten waar precies.

Heel even twijfelde ik om snel mijn laptop weer aan te zetten binnen en een foto te maken maar ik bleef zo gefascineerd erdoor dat ik elke seconde wilde meemaken, het was zo bijzonder en mooi tegelijkertijd om te zien dat ik het niet heb gedaan….ik was echt gekluisterd aan de grond!

Het vloog rustig door en uiteindelijk was het gewoon uit mijn blikveld. Wat had ik gezien?!?!?!?!

Voor mij was het toch een bevestiging dat “dit” niet van deze Aarde was en iets heel speciaals moest zijn.

Toen ik later las over de waarnemingen werd mijn vermoeden bevestigd! En heb nu dus besloten om jullie te mailen….

Lichtvolle groet,
M.B.Vind je dit goed? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Ongewenste gedachten! Heb jij er last van?

Het hebben van ongewenste gedachten is iets ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

protesten

Hoe zit het nou met de George Floyd-protesten? De onbeantwoorde vragen

Veel Amerikanen zijn in de afgelopen weken ...

zweden

Zweden (geen lockdown) verrast iedereen met groei economie

Terwijl de economie in de meeste Europese ...