UFO Database Archief

Rockanje 26 september – Oranje lichtbol

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoi allemaal,

Ik wil graag een melding doorgeven van oranje lichtbollen in Rockanje.

Zondagavond om ongeveer half acht waren kinderen aan het buitenspelen en zagen een grote oranje lichtbol in de lucht.

Hij was heel hoog in de lucht, vertelden ze, (dus ’t kan geen thaise ballon zijn) en scheen erg fel. Opeens was hij verdwenen en verscheen toen op een ander plekje in de lucht.

De kinderen vonden het erg spannend en waren ook wel een beetje bang vertelden ze. Ik heb aan een van de kinderen verteld wat de ufo’s hier komen doen en hoop dat dit verhaal hem en z’n vriendjes gerust zal stellen.

Groetjes,
M.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
W.Zandstra
W.Zandstra
7 jaren geleden

Ik ben geen lid van jullie vereniging. Maar wou wel aangeven dat ik 04-01-15 omstreeks 20.30 in Heerenveen, 2 oranje achtige lichtbollen had waar genomen. Ik ga ervan uit dat het kometen zijn, Maar kan het kloppen dat het ook daadwerkelijk 2 zijn. 1 grote had een verticale beweging, en 1 was een iets kleinere oranje achtige bol die meer zig zaggend verticale beweging maakte. Beide gingen richting de kant van de Maan op. Het was een spectaculair fenomeen. Want ik kon het met de blote ogen waarnemen. Erg jammer dat ik geen foto heb ik gemaakt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x