Homepagina » UFO Database Archief » Rotterdam 17 juli – Driehoeksformatie lichtbollen

Rotterdam 17 juli – Driehoeksformatie lichtbollen

Ik, mijn neef en mijn broer zagen 3 lichtgevende bolletjes toen we buiten naar de sterren keken. Het was in de nacht rond 11 uur denk ik. We hadden geen camera bij ons dus hebben we geen foto of video.

Het rare was dat ze in een driehoek stonden en ze veel minder licht gaven dan de sterren (want die zagen we natuurlijk ook) het was heel hoog en om te schatten was moeilijk mijn broer denk 60 meter door het midden. 2 van de bollen bewogen om de andere die stilstond.

We kende deze site al een tijdje en keken er ook op rond. En vaak zie je de verhalen over drie lichtbollen (of ijzere bollen) die in driehoek formatie stonden. De vorm was natuurlijk rond, de kleur was wit. Ik snap niet wat het is of hoe ik het zal moeten verklaren. Er stond geen wind, en er was ook geen regen.

We zagen het een 3 maanden geleden ongeveer. Maar ik had geen internet 🙁 dus kon ik het niet melden.

——————————————————–

Gisteren zag ik ook nog iets raars. Ik zat in de auto en ik keek uit het raam. Ik zag opeens een soort streep die in een kwart seconde weg was. Het was gewoon mooi weer en in de middag deze verschijning (ofzo) was in Frankrijk. Hij leek voor mij gewoon een soort streep. Hij was zwart en was ook erg snel weg. Ik zat kort te denken dat hij bijna de snelheid van het licht zou hebben. Ik vond het erg raar. Maar ja, ik geloof in ufo’s, want het is raar als wij de enige zijn in een oneindige ruimte met planeten waar leven kan zijn.

T.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

de jonge

De Jonge zet leger in bij bestrijding coronapandemie: moeten we daar blij mee zijn?

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid schreef ...

coalitie

Bizar: coalitie rent Tweede Kamer uit. ‘We worden geregeerd door schurken’

Gisteren vroeg PVV-leider Geert Wilders een hoofdelijke ...

>