ongebruikte categorie

Rotterdam 2010 – Lichtgevend object gefotografeerd

Help anderen door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: G.H.
Woonplaats: Rotterdam.

Hallo… Het is alweer een poos geleden (zo'n jaartje terug). Maar ik kwam de foto die ik gemaakt had vorig jaar, pas weer op mijn computer tegen. Aangezien ik geen goed fotobewerkingsprogamma heb, stuur ik hem maar naar jullie. Misschien kunnen jullie er wat mee, en…wat is het. Want mijn man dacht toen ik deze foto maakte een ballon te zien. Waarop mijn man zei, maar dit is niet wat ik zag.


(Klik op foto voor volledig formaat)

0009btpd
(Uitsnede 400% zoom)

Met vriendelijke groet,
Mevr H.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x