UFO Database Archief

Rotterdam 23 mei – Laagvliegend zilvergrijs object

Help door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: R.
Woonplaats: Rotterdam

Vandaag, 23 mei 2011, zag ik rond half 3 een apart verschijnsel. Ik reed vanaf de snelweg de flyover op richting Waalhaven. Terwijl ik bij het stoplicht wachtte zag ik wat vogels vliegen en een klein voorwerp dat in een strakke route richting de haven zweefde/vloog. Grootte van het object, ik denk een doorsnede van zo’n 8 meter. Zweefhoogte was vele malen lager dan een helicopter/zweefvliegtuig zou vliegen. Toen ik even keek naar een meeuw om zijn manier van zweven te bekijken om te zien of het niet echt een vogel was, was het voorwerp opeens verdwenen. De kleur was lichtgrijs/zilver met een klein zwart dingetje aan de onderkant. Erg interessant, ben benieuwd wat het was!

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anonymous
Anonymous
11 jaren geleden

Vreemd zilvergrijs object

Beste R.

Ik ben woonachtig in Valkenburg Limburg en heb ditzelfde voorwerp ook gezien gisteravond (23 Mei)in de avonduren, ik dacht rond 21:00 uur …21:30
Exact wat jij omschrijft hebben mijn vriendin en ik ook gezien, ook dat dingetje dat eronder hing en ook wij hadden geen enkel idee wat dit was e het vloog inderdaad stukken lager dan de vliegtuigen. Want er vloog ook net een vliegtuig over en daardoor was de afstand goed te zien.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x