Homepagina » UFO Database Archief » Rotterdam 24 januari – Horizontale formatie vreemde ‘sterren’

Rotterdam 24 januari – Horizontale formatie vreemde ‘sterren’

Naam: B.
Woonplaats: Rotterdam

Gisternacht, tussen ongeveer 02:00 en 03:00 uur, keek ik per toeval door mijn grote slaapkamerraam op 3 hoog in Rotterdam, nadat ik deze had gesloten vanwege de kou (stond nog op een kier) en ik zag een enorme prachtige sterrenhemel met fonkelende sterren en dit fascineerde mij dus ik bleef nog even kijken. Het viel mij op dat er 3 naast elkaar staande (met enkele ruimte ertussen) ‘sterren’ stonden die ik vergeleek met de echte sterren. Het viel mij op dat de gewone sterren op een andere manier fonkelden en de vorm was ronder. De drie naast elkaar hadden namelijk een horizontale vorm en leken te roteren van links naar rechts maar ook ietwat te kantelen leek het. Ook meende ik een soort lampjes te zien. Er stond er nog 1 naast een stukje verder en hoger en leek dichterbij en deze bewoog zich tevens voort (niet zoals een vliegtuig of helikopter) maar bleef wel zo’n beetje in hetzelfde gebied. Ik vond het best een enge, spannende ervaring maar ik weet nog niets…! Nu is mijn vraag: gaat het hier om ufo’s of zijn het slechts satellieten geweest?Vind je deze informatie leuk? Deel het dan met anderen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

libanese

Libanese journalist: ‘Dit addergebroed zit achter corona, conflict in Amerika’

De Libanese journalist dr. Hassan Hamade heeft ...

duitse

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in ...