UFO Database Archief

Rotterdam 24 januari – Horizontale formatie vreemde ‘sterren’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: B.
Woonplaats: Rotterdam

Gisternacht, tussen ongeveer 02:00 en 03:00 uur, keek ik per toeval door mijn grote slaapkamerraam op 3 hoog in Rotterdam, nadat ik deze had gesloten vanwege de kou (stond nog op een kier) en ik zag een enorme prachtige sterrenhemel met fonkelende sterren en dit fascineerde mij dus ik bleef nog even kijken. Het viel mij op dat er 3 naast elkaar staande (met enkele ruimte ertussen) ‘sterren’ stonden die ik vergeleek met de echte sterren. Het viel mij op dat de gewone sterren op een andere manier fonkelden en de vorm was ronder. De drie naast elkaar hadden namelijk een horizontale vorm en leken te roteren van links naar rechts maar ook ietwat te kantelen leek het. Ook meende ik een soort lampjes te zien. Er stond er nog 1 naast een stukje verder en hoger en leek dichterbij en deze bewoog zich tevens voort (niet zoals een vliegtuig of helikopter) maar bleef wel zo’n beetje in hetzelfde gebied. Ik vond het best een enge, spannende ervaring maar ik weet nog niets…! Nu is mijn vraag: gaat het hier om ufo’s of zijn het slechts satellieten geweest?

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x