ongebruikte categorie

Rotterdam 26 oktober – Formatie fel oranje bollen

Help ons door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.
Woonplaats: Rotterdam

Eergisteravond 26 oktober rond 23:00 uur stond ik in de keuken en had ineens het gevoel dat ik uit het raam moest kijken. Toen ik dit deed zag ik direct, boven de flat aan de overkant, 8 feloranje gekleurde bolletjes vliegen, duidelijk geen vliegtuigen aangezien de kleur licht anders was en niet knipperde. De bolletjes bewogen soms snel dan weer langzaam vooruit. De eerste vier waren dichtbij elkaar en gingen door elkaar heen. De andere vier kwamen erachteraan maar dan in 1 perfecte rechte lijn. Ik probeerde er foto’s van te nemen maar die zijn alleen maar zwart eruit gekomen.

Op een gegeven moment waren ze ineens weer weg, ze waren een stukje verder en we hebben onze ogen er niet vanaf gehouden maar ze waren er niet meer. Toen, heel grappig om te zien, schoot er vanuit het niets leek het wel nog een bolletje achteraan. Die kwam vanachter twee hoge flats en ging heel snel achter de rest aan leek het wel. Ook deze was net zo snel verdwenen als dat hij was gekomen. Weet niet precies wat het is maar weet zeker dat het geen vliegtuigen waren. Ik zag namelijk ook 2 vliegtuigen aan de andere kant vliegen en die hadden gewoon wit knipperend licht en vlogen op gelijke snelheid de hele tijd.

Ik wilde dit melden zodat jullie ervanaf weten en mijn vriendin drukte me op het hart om dit te doen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. De bolletjes waren niet zo groot. En feloranje zoals ik eerder vermeldde.

Groet,
A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x