UFO Database Archief

Rotterdam 26 oktober – Formatie fel oranje bollen

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.
Woonplaats: Rotterdam

Eergisteravond 26 oktober rond 23:00 uur stond ik in de keuken en had ineens het gevoel dat ik uit het raam moest kijken. Toen ik dit deed zag ik direct, boven de flat aan de overkant, 8 feloranje gekleurde bolletjes vliegen, duidelijk geen vliegtuigen aangezien de kleur licht anders was en niet knipperde. De bolletjes bewogen soms snel dan weer langzaam vooruit. De eerste vier waren dichtbij elkaar en gingen door elkaar heen. De andere vier kwamen erachteraan maar dan in 1 perfecte rechte lijn. Ik probeerde er foto’s van te nemen maar die zijn alleen maar zwart eruit gekomen.

Op een gegeven moment waren ze ineens weer weg, ze waren een stukje verder en we hebben onze ogen er niet vanaf gehouden maar ze waren er niet meer. Toen, heel grappig om te zien, schoot er vanuit het niets leek het wel nog een bolletje achteraan. Die kwam vanachter twee hoge flats en ging heel snel achter de rest aan leek het wel. Ook deze was net zo snel verdwenen als dat hij was gekomen. Weet niet precies wat het is maar weet zeker dat het geen vliegtuigen waren. Ik zag namelijk ook 2 vliegtuigen aan de andere kant vliegen en die hadden gewoon wit knipperend licht en vlogen op gelijke snelheid de hele tijd.

Ik wilde dit melden zodat jullie ervanaf weten en mijn vriendin drukte me op het hart om dit te doen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben. De bolletjes waren niet zo groot. En feloranje zoals ik eerder vermeldde.

Groet,
A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x