UFO Database Archief

Rotterdam 27 oktober – Fel witte bollen

Help ons door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: A.L.
Woonplaats: Oud Beijerland

Beste mensen van Niburu,

Zaterdag J.L 27-10-2012 omstreeks 20.00 deed ik een waarneming.

Nu ben ik altijd wel een avondlucht/sterrekijker. Attendeerde een maatje van mij erop die bij mij was. Een soort van bollen?..zagen we.

Eerst waren ze fel wit en toen weer wat minder. Of leken ineens wat gekleurd, vanuit de auto gezien. Na de heinenoordtunnel, A29, richting Rotterdam Barendrecht zagen we ze. Was helder weer.

Wilde wat gaan eten op het bedrijven terrein in Rotterdam Barendrecht. Meerdere objecten waren het. Zo’n 4 a 5. Moeilijk in te schatten, in enige ongelijke afstand,en verschillende hoogte van elkaar, maar wel in ons blikveld. Objecten leken vanuit regio Krimpen/Capelle ad IJssel/Brienenoordgebied ineens op te doemen, iets wat te verspreiden en sommige de kant Rotterdam Barendrecht langzaam aanvlogen. Halverwege die vlakte, hemelsbreed Brienenoordgebied Barendrecht, leken ze in fractie van paar minuten ineens minder goed zichtbaar, zowat in een klein kleurig bolletje te kunnen veranderen en te verdwijnen. Moeilijk te omschrijven..

Erg aparte gewaarwording. Maar gaf verder geen naar gevoel. Het viel erg op, ook rond dit tijdstip (ineens?) veel vliegtuigverkeer.

Een onverlichte parralelle weg pal aan de A29, zicht naar de A16. Ik wilde er naartoe, overzicht op die open vlakte. Voordat het de bedoeling was te gaan eten, heb ik een gsm opname kunnen maken. Later zag ik ineens op het filmpje terug rond 1.26min rechts vanaf de rijksweg een flash in de lucht (Regio Greenery). Of dat ermee te maken zou kunnen hebben, geen idee. Geen vuurwerk gezien of gehoord.

Al met al vonden wij dit toch een vreemd maar indrukwekkend gebeuren. Heel benieuwd of meerdere mensen het hebben waargenomen.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x