Homepagina » UFO Database Archief » Rotterdam 27 oktober – Fel witte bollen

Rotterdam 27 oktober – Fel witte bollen

Naam: A.L.
Woonplaats: Oud Beijerland

Beste mensen van Niburu,

Zaterdag J.L 27-10-2012 omstreeks 20.00 deed ik een waarneming.

Nu ben ik altijd wel een avondlucht/sterrekijker. Attendeerde een maatje van mij erop die bij mij was. Een soort van bollen?..zagen we.

Eerst waren ze fel wit en toen weer wat minder. Of leken ineens wat gekleurd, vanuit de auto gezien. Na de heinenoordtunnel, A29, richting Rotterdam Barendrecht zagen we ze. Was helder weer.

Wilde wat gaan eten op het bedrijven terrein in Rotterdam Barendrecht. Meerdere objecten waren het. Zo’n 4 a 5. Moeilijk in te schatten, in enige ongelijke afstand,en verschillende hoogte van elkaar, maar wel in ons blikveld. Objecten leken vanuit regio Krimpen/Capelle ad IJssel/Brienenoordgebied ineens op te doemen, iets wat te verspreiden en sommige de kant Rotterdam Barendrecht langzaam aanvlogen. Halverwege die vlakte, hemelsbreed Brienenoordgebied Barendrecht, leken ze in fractie van paar minuten ineens minder goed zichtbaar, zowat in een klein kleurig bolletje te kunnen veranderen en te verdwijnen. Moeilijk te omschrijven..

Erg aparte gewaarwording. Maar gaf verder geen naar gevoel. Het viel erg op, ook rond dit tijdstip (ineens?) veel vliegtuigverkeer.

Een onverlichte parralelle weg pal aan de A29, zicht naar de A16. Ik wilde er naartoe, overzicht op die open vlakte. Voordat het de bedoeling was te gaan eten, heb ik een gsm opname kunnen maken. Later zag ik ineens op het filmpje terug rond 1.26min rechts vanaf de rijksweg een flash in de lucht (Regio Greenery). Of dat ermee te maken zou kunnen hebben, geen idee. Geen vuurwerk gezien of gehoord.

Al met al vonden wij dit toch een vreemd maar indrukwekkend gebeuren. Heel benieuwd of meerdere mensen het hebben waargenomen.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kabinet

Kabinet gaat ‘onwaarheden’ over coronavaccin bestrijden op social media: ‘Rillingen lopen over mijn rug’

Een speciale denktank gaat ‘onwaarheden’ over het ...

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

>