ongebruikte categorie

Rotterdam 29 januari – Flikkerende/pulserende lichtbol

Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.K.
Woonplaats: Krimpen aan den IJssel

Zojuist hebben ik, mijn man en mijn zoon iets in de lucht gezien waarbij mijn gevoel al niet helemaal klopte.

Mijn zoontje van 3 zei, “mama, vliegtuig”. Maar dat dit geen vliegtuig was, was voor ons al gelijk duidelijk. Het was een matig flikkerende lichtbol wat leek op zo´n chinese lampion. Omdat wij op de weg reden hebben we dit 2 minuten gezien en op het moment dat ik mijn telefoon wilde pakken om het te filmen verdween het in het niets. Heel toevallig is er nu een programma over ditzelfde op tv en dat is precies wat wij vandaag gezien hebben.

Het was boven Rotterdam/Alexander om en nabij 20:00 uur. En bewoog heeelllll langzaam richting Rotterdam centrum. Omdat het verdween weet ik niet of het verder die richting op ging. Af en toe knipperde het even. fel, minder fel.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x