Homepagina » UFO Database Archief » Rotterdam 4 augustus – Lichtgevende gestalte en onbekend object

Rotterdam 4 augustus – Lichtgevende gestalte en onbekend object

Naam: M.L.
Woonplaats: Rotterdam

Mijn huisgenoot en ik waren wat onderzoekjes aan het doen betreft de maan en dat hij al in 7 à 8 uur 90 graden zou kantelen.. Wij zijn naar het balkon gegaan om de maan te gaan spotten..

Mijn huisgenoot keek verschrikt en heel angstig, had hem nog nooit zo gezien, en toen zag ik het ook op ons dak aan de overkant nog geen 15 meter verder.. Ik zag een zwart lichaam.. met dunne benen en dunne “lange” armen. Ik deed de deur dicht om mijn huisgenoot te kalmeren, die is even helemaal paranoid geworden. Hij ervaarde het anders als ik trouwens, hij zag wel hetzelfde soort lichaam, maar hij zag ook een super fel geel/oranje licht vanuit hem schijnen. Hun hadden zeker contact.. Volgens mijn huisgenoot was het overweldigend het gevoel wat hij toen had. Ik voelde me trouwens heel rustig en kalm (wat ik eigenlijk niet verwacht had).

Later zijn we de hond gaan uitlaten (hij durfde niet meer alleen te gaan). We zijn wederom de maan gaan zoeken. We liepen de dijk op en daar zagen we en onbekend vliegend object vliegen met een snelheid waar je u tegen zegt. Mijn hart zat in m’n strot. Het vloog van N-O naar W en soms leek het in een soort van loop te vliegen.. Mijn huisgenoot heeft geprobeerd contact te maken, alleen al door te vragen of hij/zij het was op het dak? Geen reactie.. ook al voelden wij ons heel erg bekeken. Ook de weg terug naar huis weer.

Het aparte is eigenlijk dat we allebei best sceptisch erover waren, en nu met de neus op de feiten worden gedrukt. Het was trouwens half bewolkt en vond afgelopen donderdag plaats. De waarneming van het Lichtlichaam (zoals mijn huisgenoot het noemt) was rond half 2 ‘s nachts.. En dat we op de dijk stonden (Rotterdamsedijk) rond kwart over 2 ‘s nachts.

Wij zouden wel graag willen weten wat voor wezen het was? En wat de bedoeling hier van dit allemaal was? Zouden jullie alsjeblieft een mailtje terug willen doen? 🙂

Fijn dat er mensen zoals jullie zijn!

Liefs,
M.L.Vond je dit artikel waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
NIEUW in onze NineForNews Shop: Welkom in de dictatuur...

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

jensen

Jensen: ‘Agenda 2030 wordt nu al uitgerold in Nederland, zonder dat je het ziet’

Wat zijn de plannen voor de komende ...

artsen

81 artsen komen in verzet en schrijven brandbrief tegen coronabeleid: ‘Wij maken ons grote zorgen’

81 artsen hebben een openbare brandbrief geschreven ...