Homepagina » UFO Database Archief » Rotterdam 4 augustus – Lichtgevende gestalte en onbekend object

Rotterdam 4 augustus – Lichtgevende gestalte en onbekend object

Naam: M.L.
Woonplaats: Rotterdam

Mijn huisgenoot en ik waren wat onderzoekjes aan het doen betreft de maan en dat hij al in 7 à 8 uur 90 graden zou kantelen.. Wij zijn naar het balkon gegaan om de maan te gaan spotten..

Mijn huisgenoot keek verschrikt en heel angstig, had hem nog nooit zo gezien, en toen zag ik het ook op ons dak aan de overkant nog geen 15 meter verder.. Ik zag een zwart lichaam.. met dunne benen en dunne “lange” armen. Ik deed de deur dicht om mijn huisgenoot te kalmeren, die is even helemaal paranoid geworden. Hij ervaarde het anders als ik trouwens, hij zag wel hetzelfde soort lichaam, maar hij zag ook een super fel geel/oranje licht vanuit hem schijnen. Hun hadden zeker contact.. Volgens mijn huisgenoot was het overweldigend het gevoel wat hij toen had. Ik voelde me trouwens heel rustig en kalm (wat ik eigenlijk niet verwacht had).

Later zijn we de hond gaan uitlaten (hij durfde niet meer alleen te gaan). We zijn wederom de maan gaan zoeken. We liepen de dijk op en daar zagen we en onbekend vliegend object vliegen met een snelheid waar je u tegen zegt. Mijn hart zat in m’n strot. Het vloog van N-O naar W en soms leek het in een soort van loop te vliegen.. Mijn huisgenoot heeft geprobeerd contact te maken, alleen al door te vragen of hij/zij het was op het dak? Geen reactie.. ook al voelden wij ons heel erg bekeken. Ook de weg terug naar huis weer.

Het aparte is eigenlijk dat we allebei best sceptisch erover waren, en nu met de neus op de feiten worden gedrukt. Het was trouwens half bewolkt en vond afgelopen donderdag plaats. De waarneming van het Lichtlichaam (zoals mijn huisgenoot het noemt) was rond half 2 ‘s nachts.. En dat we op de dijk stonden (Rotterdamsedijk) rond kwart over 2 ‘s nachts.

Wij zouden wel graag willen weten wat voor wezen het was? En wat de bedoeling hier van dit allemaal was? Zouden jullie alsjeblieft een mailtje terug willen doen? 🙂

Fijn dat er mensen zoals jullie zijn!

Liefs,
M.L.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

3 oorzaken waarom je niet stopt met roken

Roken: 3 Oorzaken waarom je NIET stopt

Iedereen weet dat roken slecht is voor ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

beursanalist

Beursanalist: ‘Mensen gaan dood door coronabeleid Rutte!’

Er gaan nu mensen dood die het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

0
We lezen graag je reactie!x