UFO Database Archief

Rotterdam 5 september – Vloot witte bollen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hi,

Las net het stuk over de diverse waarnemingen afgelopen zondag 5 september. Ik kan er van mijn kant ook een aan toe voegen!

Het was rond de klok van 19.00 uur in Rotterdam toen de zon net achter een gebouw verdwenen was en ik in de stralenkrans van de zon kon kijken. Ineens zag ik daar allemaal witte bolletjes vliegen.

Ze bewogen zich als een soort van vuurvliegjes. Het waren dus absoluut geen vliegtuigen of ballonnen, dit waren ufo’s! Ik had het idee dat ze ergens boven het havengebied vlogen, maar ze buitelden door de lucht, van links naar rechts, naar boven naar beneden, draaiden rondjes. Ze zagen eruit zoals de foto die toen genomen is in het Amsterdamse bos. Ik had mijn zonnebril op en kon ze daardoor erg duidelijk zien. Ik riep mijn man en zei dat hij een zonnebril op moest zetten en die heeft het toen ook gezien en was er ook van overtuigd dat dit ufo’s waren. Geen twijfel! Ik denk dat het er zeker wel 20 waren. Geen formatie vlucht dus, maar wel een actieve groep ufo’s! Ik heb mijn videocamera gepakt en geprobeerd het door mijn zonnebrilglas heen te filmen (het duurde zeker wel 10 minuten alvorens ik geen activiteit meer in de lucht zag!), maar toen ik het beeldmateriaal van de video terug zag, was dat echt niet te zien. Dit kwam omdat de stralenkrans van de zon te fel was, ondanks dat de zon zelf achter een gebouw zat.

Bij deze dus!

Oh ja, op maandagochtend 6 september was ik om 10.30 uur buiten en vertelde een vriendin van wat ik de dag ervoor had gezien. Ik kijk omhoog en zie 1 enkele witte bol in een rechte lijn van oost naar west gaan. Duidelijk geen vliegtuig wederom, want die zijn hoe hoog ze ook vliegen te herkennen aan een langwerpig wit streepje en dit was duidelijk een cirkelvormige bal! Voila! Mijn vriendin was direct ook overtuigt! Heel apart! Was ook geen ballon, want ging daarvoor veel te snel en in een rechte lijn.

Hierbij dus mijn input!

Groet,
E.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ufobewust
ufobewust
11 jaren geleden

@ E,

Ben zeer benieuwd naar je foto’s
Zou je ze kunnen mailen of uploaden via http://imageshack.us/ en dan hier de direct link plaatsen?

Het gebeurt namelijk vaker dat bij het fotograferen van een UFO dat iets anders dan de ogenschijnlijke werkelijkheid op de plaat wordt vastgelegd. Dat maakt het bijzonder!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x