Het Complot

Russische politici mogen geen klant meer zijn bij buitenlandse Rothschildbanken

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische president Vladimir Poetin heeft een aantal wetten ondertekend die de rijke elite dwingen haar geld in Rusland te houden.

De maatregelen zijn genomen met het oog op de strijd tegen corruptie en zorgen ervoor dat overheidsmedewerkers in het landsbelang zullen handelen.

“Zij die zichzelf zien als Russische politici en niet als buitenlandse of van het buitenland afhankelijke politici, zullen ongetwijfeld actie ondernemen om alle tegoeden over te hevelen naar Rusland, zei Irina Yarovaja, hoofd van de parlementaire commissie die belast is met de strijd tegen corruptie.

Onroerend goed

Volgens tegenstanders geven de wetten, die overheidsmedewerkers verplichten al hun onroerend goed in het buitenland te declareren, de president meer macht over de Russische elite.

Sinds het moment dat de wetsvoorstellen zijn aangenomen hebben verschillende miljardairs hun zetel in het Russische Hogerhuis opgegeven. Het gaat onder meer om oliemagnaat en eigenaar van voetbalclub Chelsea Roman Abramovitsj, eigenaar van kunstmestbedrijf PhosAgro Andrej Gurjev en mede-eigenaar van Promswjasbank Dmitri Ananjev.

Ook andere beleidsmakers hebben eieren voor hun geld gekozen. Zo diende Vladimir Pekhtin zijn ontslag in als hoofd van de commissie ethiek van het Russische Lagerhuis vanwege beschuldigingen dat hij voor miljoenen aan vastgoed in Florida zou hebben.

Intimideren

Politiek analist Maria Lipman van het Carnegie Moscow Center zei dat de maatregelen erop gericht zijn om de elite te ‘nationaliseren’. “Dit is een campagne om de elite te intimideren zodat ze onder controle kan worden gehouden,” zei ze.

Volgens schattingen beschikt één op de drie Russische beleidsmakers over tegoeden in het buitenland. In het Lagerhuis hebben 39 leden inmiddels toegegeven te beschikken over buitenlandse bankrekeningen.

In de Bijbel wordt al gerept over de elite die wordt aangepakt door Poetin:

Openbaring 2:9 Ik weet uw werken, en verdrukking, en armoede (doch gij zijt rijk), en de lastering van hen, die zeggen, dat zij Joden zijn, en zijn het niet, maar zijn een synagoge des satans.

Bron: Politicalvelcraft.org, Reuters.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Wesley
Wesley
8 jaren geleden

De strijd tegen corruptie, laat me niet lachen.

Er is geen groter corrupt zooitje dan leden van de russische overheid. Ik heb in het verleden in de olieindustrie gewerkt en hiervoor ook veel met Russen en russische polititci moeten werken en als me 1 ding duidelijk is geworden is dat alles mogelijk is, mits de politicus er maar onder de tafel een graantje van mee kan pikken. En wanneer die politici niet volledig naar de pijpen van Poetin dansen, dan draaien ze zo de gevangenis in met een vage veroordeling.

Interessant om op te merken: 4 van de 5 Russische topambtenaren is ex KGB agent. Dan kun je je wel voorstellen wat een fijn wereldje van bedrog, achterdocht, chantage en afpersing de Russische overheid is.

Dreamfall
Dreamfall
8 jaren geleden

Free Pussy riot!!!

jasper
jasper
8 jaren geleden

Erg interessant. Ik keek laatst RTL-Late Night. Zat die correspondent uit Rusland daar (van RTL4).
Umberto vroeg hem naar een ‘wild gerucht’ aangaande een aanslag dat dan al dan niet door de KGB was opgezet (een complottheorie dus).

Die correspondent antwoordde met iets in de trant van: ” Jazeker denken de Russen dat daar meer achter zit, die staan wel open voor dat soort theorieën.” De meerderheid van de Russen denkt zelfs dat de wereld wordt geregeerd door een vijftal mensen.”
(gevolgd door wat lacherige reacties vanuit Umberto en rest van de tafel)

Ik keek op dat moment m’n vriendin aan en we dachten hetzelfde. Die Russen zijn zo ‘gek’ nog niet. Hier in Nederland zijn ze te nuchter om überhaupt dergelijke theorie in overweging te nemen.

Go Russia!

Greetzz Jasper
Grtzz.

Ik keek m’n vriendin aan; “Ha zo dom

bewust
bewust
8 jaren geleden

Proficiat !
Een zeer moedige daad. En nu maar hopen dat hij zijn plan ten uitvoer kan brengen , zonder dat hij het leven laat , zoals indertijd de uitroeing van de Tsarenfamilie , die ook niet met het westerse geldsysteem wilde meegaan .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

21
0
We lezen graag je reactie!x