Buitenaards

‘Samenwerking tussen mensen en buitenaardsen in Area 51’

Help mee door deze info met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verleden week heeft de CIA voorheen geheime documenten vrijgegeven waarin Area 51 wordt beschreven.

Hoewel de stukken volgens kenners niet veel nieuwe informatie bevatten, is het wel voor het eerst dat in officiële papieren de naam Area 51 wordt genoemd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De basis is in het verleden vaak genoemd als locatie waar de Amerikaanse overheid buitenaardse intelligente wezens verborgen zou houden, maar dat is iets wat zij blijft ontkennen.

Verschillende mensen hebben beweerd kennis te hebben die de theorieën over Area 51 ondersteunt. Zo zei Bob Lazar dat hij contractueel werd uitbesteed voor het werk aan een buitenaards ruimteschip dat de Amerikaanse regering in haar bezit had.

In de documentaire Dreamland uit 1996, geregisseerd door Bruce Burgess, kwam een interview voor met een 71-jarige ingenieur die beweerde dat hij als voormalige medewerker bij Area 51 tijdens de jaren vijftig aan een vliegsimulator had gewerkt, die was gebaseerd op een schijf uit een neergestort buitenaards toestel. Dit apparaat zou gebruikt zijn geweest om Amerikaanse piloten op te leiden.

De ingenieur werkte naar eigen zeggen ook met een buitenaards wezen genaamd J-Rod. Hij beschreef hem als een ‘telepathische vertaler’.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Peter II
Peter II
10 jaren geleden

Ach ja die Amerikanen. We geloven het allemaal wel? Als ze denken hiermee een inhaalslag te maken, dan zien ze ons wel als heel achterlijk. Heb er dan ook niet veel meer mee.

JJlagun
JJlagun
10 jaren geleden

Sergeant Clifford Stone was an ET interpreter and worked in Roswell & area 51one with the ET’s. Here is 1-6 interview with him:
http://www.youtube.com/watch?v=MWS8ccy3Kj4

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

Sorry, maar aan ALLES dat uit de USA komt, moet getwijfeld worden. Vlak voordat Kennedy vermoord werd, waarschuwde hij zijn volk dat de USA geleid worden door satanise krachten. (hij en Eisenhower waren de enige presidenten die NIET aangesloten waren bij occulte clubjes). Zodoende geloof ik vrijwel niets meer wat uit de USA komt. Zij plegen aanslagen en geven anderen de schuld, in de hoop dat het escaleert.

mevrouw s.
mevrouw s.
10 jaren geleden

Ik heb over dit gebied een lucide droom gehad. Ik zat achter een droge struik te kijken naar het gebied en zag een hoge officier trots lopen naast een net boven de grond vliegende donkere schotel van ongeveer een meter of 4 in doorsnee. Het ding (dacht ik zo) was een apparaat wat wel zweefde, maar voor de rest kinderspeelgoed was. Het was een aards bouwwerk. Boven in de lucht hingen 2 grote (heel groot) platte zilverkleurige schijven. Deze waren geavanceerd en leken het de gaten te houden wat er daar beneden afspeelde. Voor mij voelden ze als niet-vijandig door boven, beneden wel. Misschien was dit maar een droom, maar wel heel levendig. De aardse mens zo zie ik het nu (geholpen of niet) bakt er nu echt nog niets van.

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x