UFO Database Archief

Schiedam 20 januari – Donkergrijs schotel-/bolvormig object

Help anderen door dit met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tijd: 07:23 uur
Plaats: Schiedam
Weertype: Normaal donker koud ochtendweer
UFO kenmerken: schotelvormig/meer bolvormig eigenlijk, kleur kon ik niet echt zien, want het was donker… maar ik vermoed donkergrijs, geschatte groote = 30-45 meter doorsnee en een hoogte van 15-25 meter.
Beweging: Het bewoog horizontaal (vanuit de richting kleinpolder naar Schiedam centum) met een normale snelheid; zoiets als een vliegtuig +/- 70-100 km/uur.

Ik liep naar m’n werk en op dat padje kijk ik altijd even omhoog en ik zag het alien ship bewegen, ik dacht wat is dat? Een vliegtuig dacht ik in mezelf, nee, een ufo… Ik pakte mijn telefoon om een foto te maken maar toen ik klaarstond, was de ufo er niet meer (verdwenen), helemaal nergens te bekennen in het luchtruim… Ik keek overal om me heen om het weer eens te zien, maar helaas hij was echt supersnel weg.

Bedankt Niburu.

Afzender: D.M.C.S.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x