ongebruikte categorie

Schiedam 23 maart – Twee zigzaggende schotelvormige objecten

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: P.N.
Woonplaats: Schiedam

Ik was vrijdag 23-03-2012 om 22.00 uur aan het voetballen met m’n 2 broertjes op het Franshalsplein in Schiedam. Nadat we al regelmatig naar de lucht hadden gekeken omdat we alle 3 zeer geïnteresseerd zijn in het ufo fenomeen, hadden we al een aantal vliegtuigen voorbij zien komen. Heel duidelijk 2 knipperende lichten en dat een aantal keer.

Om 22.30 uur loop ik naar het einde van het voetbalpleintje en zie in de verte een oranje bal. In eerste instantie dacht ik aan iets van een brandende komeet, maar dat gevoel was al snel weg toen het steeds dichterbij kwam. Ik riep mijn broertjes erbij en we konden onze ogen niet geloven. Het licht werd steeds feller en je zag op den duur ook een schotelvormig object. Het object maakte ook nog eens zigzag bewegingen met hoge snelheid wat er op duid dat het niet aards kan zijn. De UFO verdween na 2 minuten door op het laatst nog 3 keer te knipperen om vervolgens totaal te verdwijnen. Nou, onze avond kom niet meer stuk. Alleen werd het nog mooier toen nog geen 5 minuten later weer een oranje bal uit dezelfde richting kwam, deze hebben we gevolgd en vloog richting het industriegebied van Rotterdam, zelfde patronen als de eerste. Ik had het graag op foto gehad, maar we hadden allemaal een korte broek aan en hadden onze telefoons thuis gelaten. Mooie ervaring, ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x