UFO Database Archief

Schiedam 23 maart – Twee zigzaggende schotelvormige objecten

Help door deze informatie met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: P.N.
Woonplaats: Schiedam

Ik was vrijdag 23-03-2012 om 22.00 uur aan het voetballen met m’n 2 broertjes op het Franshalsplein in Schiedam. Nadat we al regelmatig naar de lucht hadden gekeken omdat we alle 3 zeer geïnteresseerd zijn in het ufo fenomeen, hadden we al een aantal vliegtuigen voorbij zien komen. Heel duidelijk 2 knipperende lichten en dat een aantal keer.

Om 22.30 uur loop ik naar het einde van het voetbalpleintje en zie in de verte een oranje bal. In eerste instantie dacht ik aan iets van een brandende komeet, maar dat gevoel was al snel weg toen het steeds dichterbij kwam. Ik riep mijn broertjes erbij en we konden onze ogen niet geloven. Het licht werd steeds feller en je zag op den duur ook een schotelvormig object. Het object maakte ook nog eens zigzag bewegingen met hoge snelheid wat er op duid dat het niet aards kan zijn. De UFO verdween na 2 minuten door op het laatst nog 3 keer te knipperen om vervolgens totaal te verdwijnen. Nou, onze avond kom niet meer stuk. Alleen werd het nog mooier toen nog geen 5 minuten later weer een oranje bal uit dezelfde richting kwam, deze hebben we gevolgd en vloog richting het industriegebied van Rotterdam, zelfde patronen als de eerste. Ik had het graag op foto gehad, maar we hadden allemaal een korte broek aan en hadden onze telefoons thuis gelaten. Mooie ervaring, ik hoop dat jullie er iets aan hebben.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x