Homepagina » UFO Database Archief » Schiedam 28 december – Stilhangend langwerpig object

Schiedam 28 december – Stilhangend langwerpig object

Beste Niburu,

Maandag 28 december 2009 omstreeks 14.40 uur zat ik in de trein op weg naar Rotterdam, op het moment van gebeuren was ik bij station Schiedam centrum.

Zoals altijd zat ik een beetje uit het raam te staren, het was ook een mooie heldere lucht en toen viel mij iets bizars op.

Ik zag namelijk een wit langwerpig voorwerp in de lucht waarvan ik eerst dacht dat het een vliegtuig was totdat ik even goed keek. Ik merkte namelijk op dat het helemaal geen vliegtuig was maar echt een rechthoekig object wat in de lucht zweefde zonder enige beweging want het stond gewoon stil.

Ik bleef er naar kijken maar toen viel mij nog iets vreemders op want op ongeveer 500 meter afstand vandaan zag ik een vliegtuig die ongeveer als een rechte lijn tegenover het object stond. Uit het vliegtuig zag je overduidelijk een condensatiestreep komen maar dit vliegtuig vloog niet, maar stond ook gewoon stil.

Ik weet dat het erg raar klinkt want hoe kan een vliegtuig nou stilstaan in de lucht zal je denken? Ik zou het niet weten tenzij het iets buitenaards is, dan vallen voor mij de puzzelstukjes samen.

Dit is dus wat ik gezien heb, hopelijk kunnen jullie er iets mee. Ik weet bijna wel zeker dat er meer mensen moeten zijn die dit gezien hebben, ik hoop dan ook dat zij dat melden!

Mvg,
A.J.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
x

Check Also

agema

Fleur Agema over coronaregistraties: ‘We zijn genept’

Vanaf deze week houden de ziekenhuizen bij ...

myocarditis

Waarom demoniseren we snottebellen, maar normaliseren we myocarditis en hartaanvallen?

Het is glashelder dat coronavaccins myocarditis, een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

0
We lezen graag je reactie!x