UFO Database Archief

Schijndel September 1991 – Titaniumkleurige gloeiende schijf

Help door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

September 1991
Weer: Helder
Kenmerk: Ronde vorm, ter grootte van een ontbijtbord op ongeveer dezelfde hoogte als de grote vliegtuigen vliegen, kleur: titaniumkleurig (een beetje tussen goud en zilver).

Omdat ik atijd naar satellieten speur ’s avonds, zag ik van heel ver een raar breed licht met een snelheid van ongeveer, ik denk 3 of 4 duizend kilometer per uur, schuin in mijn richting komen vliegen. De voorkant van de vliegende schijf was gloeiend en er stoof aan beide uiteinden aan de voorkant van het gloeiende deel een soort vlammen. Het leek hetzelfde als dat je met hogeluchtdruk hard tegen een gloeiende schijf blaast.

Ik zag hem van boven Heeswijk 5 of 6 kilometer afstand aankomen, ongeveer van noord naar zuid. Ik heb de schijf zo lang ik kon nagekeken tot ongeveer boven St.Oederoden. Hij voer verder geen enkele verlichting, als hij niet gloeiend was geweest aan de voorkant, had ik hem nooit gezien. Ik heb hem 10 tot 12 heel goed gezien.

Gr.
B.A.

Aanvullend na e-mail contact:

Het is een beetje moeilijk te schatten welke omvang het object precies had, het had op die afstand de grootte van een klein ontbijtbord, geen kop en schotel bordje, maar wat groter. Als je een lijnvliegtuig ziet dan is dat een centimeter of 3 à 4 lang; deze schijf was 15, 16 en vlak boven mij 20 centimeter, zo voor het oog.

Ik heb het een kilometer of 5, of hoe ver kun je kijken, naar mij toe zien komen en een kilometer of 4 van mij af zien vliegen. Toen het over mij heen was zag ik alleen de schijf en de gloed, niet meer die gloeiende voorkant van het object, alleen het deel van de richting waarheen hij vloog was gloeiend. Als je een vliegtuig ziet gaat dat langzaam, dat duurt 4 of 5 minuten om dezelfde afstand af te leggen. Vanaf het moment dat je het aan ziet komen tot het helemaal weg is, maar dit object deed er 10 of 12 seconden over dezelfde afstand.

Ik heb al veertig jaar ’s avonds veel buiten gewandeld en heb nog nooit zoiets gezien, en wandel nog veel ’s avonds buiten en heb sinsdien nooit meer iets opmerkelijks gezien.

Ik heb het wel eens met kennissen over dit voorval gehad maar dan kijken ze een beetje vreemd.

Afijn, als er ooit zo’n object word getraceerd zult u zeggen dat ik gelijk heb gehad.

Groeten,
B.A.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x