UFO Database Archief

Schotland 29 januari – Grote groene bol gefotografeerd

Help mee door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: I.J.
Woonplaats: Noordwijk

Deze foto, is dit weekend gemaakt in Schotland, te zien is de bijna volle maan, en jupiter in conjunctie. (dat wil zeggen dat ze dicht bij elkaar op een lijn staan) Jupiter is de felle, grote witte ster aan de linkerkant van de foto.

Wat erg sterk opvalt is wat we ook echt zagen in de lucht, een grote groene stilhangende bal. Doet sterk denken aan een planeet, hoewel hij groter leek als de maan. Wellicht dichterbij?

De rede dat ik het een planeet noem:

– Hij leek stil te hangen in de lucht.
– Hij leek een natuurlijk licht uit te stralen, denk aan reflectie van de zon, inplaats van kunstmatig licht, zoals bijvoorbeeld van vliegtuigen.

Wij hebben gehoord dat er soortgelijke situatie's zijn gefotografeerd. Deze foto is in de buitenlucht gemaakt, op een plaats met weinig verdere verlichting. Graag zouden wij willen horen als mensen suggesties hebben of ook hebben gezien wat wij zagen. We zijn ontzettend benieuwd wat het geweest is!

This photo whas made in scotland, it's the full moon conjunction with jupiter, this weekend. When i looked at the picture, i noticed something odd. A large green round object, almost looking like a star is right above jupiter (the big shiny star on the left). It almost looks like a planet, though it appears to be larger and closer to earth than the moon. It did not move at all.

Does anyone have a suggestion on what it could have been? I have heard there where more simmilar photo's taken this weekend.

000aezrz
(Klik op foto voor volledig formaat)

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x