UFO Database Archief

Simpelveld 13 oktober – Groot schotelvormig object

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het is nu 20 uur 55. Ongeveer een kwartier geleden keek ik naar buiten, omdat ik bezoek verwacht, wat inmiddels nog niet is aangekomen. Dus vandaar nu dit bericht.

Om omstreeks 20 uur 40 zag ik boven de horizon aan de oost kant een schotelvormig object, met rode en oranje lichten over komen. Het was zeer snel, veel sneller dan vliegtuigen. En het vloog vrij laag vanuit de richting van Kerkrade over de Beitel, richting de Molsberg, via Bocholtz naar Duitsland, richting Aken.

Ik woon op de bovenste etage van een flat en ik heb vrij uitzicht over de hele omgeving. Ik heb zelf handboeken van hoe men (militaire)vliegtuigen en (militaire)helikopters e.d. in het donker moet herkennen. Vandaar.

Dit object was groot. Zo-iets heb ik nog nooit eerder gezien. Maar in jullie UFO database staat ook zo’n ding maar dan met witte lampen.

En dit alles binnen enkele seconden. Geluidsloos. Ik had de balkondeur openstaan. Buiten het ruisen van de wind en het autoverkeer in de verte en wat mensen op straat, was verder niks hoorbaar.

J.P.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
J.L
J.L
8 jaren geleden

Lately I notice that there are more airplanes flying over, but there’s no airport nearby. It’s been like this now for several weeks. Yesterday I noticed it was even more often. But just now closing the curtains above I saw 8 airplanes going different directions… 8!! And the weirdest thing… I just googled, but no info except someone also from Simpelveld just saw an hour and a half ago a big round UFO in the sky very fast without any sound…. (This article) I’m going outdoors and look at the sky who knows what more to see. I

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

1
0
We lezen graag je reactie!x