Homepagina » UFO Database Archief » Sint Annaparochie 16 februari – Felle oranje bollen

Sint Annaparochie 16 februari – Felle oranje bollen

hallo allemaal,

16 februari 2010, heldere hemel

Ongeveer om 21:45 zat ik op de bank tegen mijn vriend te praten en keek naar buiten de donkere lucht in en zag een fel oranje gekleurde bol. Op dat moment zou ik zeggen tegen mijn vriend: kijk wat een mooie felle grote oranje ster, of zo.

Op dat moment verscheen er uit het niets een tweede naast, fel oranje van binnen en dan uitlopend naar buiten in donkerder oranje. Stilstaand in de lucht, allebei vlak nadat de tweede er was, verdween de eerste in het niets, net of er een lichtje werd uit geknipt, zo snel.

En op dat moment zeg ik tegen mijn vriend: Hé da’s vaag, wat is dat? Kijk. En hij kijkt. Ik loop ondertussen naar de achterkamer. Hij zag hem niet en ik zou hem aanwijzen. Op het moment dat ik kijk is ook de tweede zo ineens verdwenen. Wat het is geweest is voor mij een raadsel. Iemand ideeën ??

Mijn vriend liet me gelijk deze site zien en ik heb er wel een soort gelijke oranje bollen op gezien, alleen die ik zag waren feller en ze vlogen niet weg; zo was ie er, zo was de tweede er ook en zo verdween de eerste weer en ook de tweede.

Groetjes,
M.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Ben je te dik of te zwaar? Dan zul je verrast zijn wat de echte oorzaak is!

Om gezond te vermageren is in de ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

biochemicus

Biochemicus: ‘De term ‘coronabesmettingen’ is zeer misleidend en zorgt voor grove beleidsfouten’

In de periode van 22 juni tot ...

janet ossebaard

Janet Ossebaard en Lange Frans over de cabal in Nederland: ‘Ze gaan allemaal neer’

De documentaires van Janet Ossebaard over de ...

>