Chemtrails

Unieke test moet doorslaggevend bewijs leveren voor bestaan van chemtrails

Help ons door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onderzoekers staan op het punt één van de moeilijkste milieutests in de geschiedenis uit te voeren. De Amerikaanse wetenschapper J. Marvin Herndon gaat samen met twee mensen van de National Crime Scene Cleanup Association (NCSCA) doorslaggevend bewijs proberen te vinden voor het bestaan van chemtrails.

Het gaat volgens het team om een wereldwijd fenomeen. Vliegtuigen laten op grote hoogte vaak condenssporen achter, ook wel bekend als contrails. Chemtrails zijn anders en blijven geruime tijd hangen, aldus Herndon. Veel mensen menen dat dit te maken heeft met de chemicaliën die in de atmosfeer worden gesproeid om klimaatverandering tegen te gaan of weerpatronen te beïnvloeden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA heeft twee piloten toestemming gegeven om op grote hoogte onderzoek te doen vanuit een paramotor. Op een hoogte van 10.000 meter boven zeeniveau, waar de temperatuur -56 graden Celsius bedraagt, gaan de piloten monsters verzamelen.

“Het is een ware eer om deel uit te maken van zo’n epische milieustudie,” zei piloot Enzo Pagani. “Dit is waar ik voor leef!”

Alle afzonderlijke tests worden gemonitord door dr. Herndon, die zijn rapport zal onderwerpen aan collegiale toetsing. Michael J. Murphy, bekend van de award-winnende film Why in the World are they Spraying? gaat het hele proces filmen en documenteren. Het team is van plan de test ergens in de lente van 2016 te gaan doen.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x