Homepagina » Financieel » Slimme twintiger verdient 10.000 euro netto per maand en leert iedereen exact hetzelfde te doen
money 926631 1280

Slimme twintiger verdient 10.000 euro netto per maand en leert iedereen exact hetzelfde te doen

Als we het over inkomen en geld verdienen hebben, zijn er in onze maatschappij grofweg drie grote groepen mensen:

  1. Mensen die voor een baas werken die ontevreden zijn over hun werk/werkgever en het loon dat ze verdienen. Zij zouden het liefst stoppen, maar kunnen dit niet doen. De reden is dat ze financiële verplichtingen hebben. Deze groep zit in een situatie van wel geld, maar geen tijd.
  1. Dan is er nog een groep mensen, die het wel redelijk naar hun zin hebben op het werk en een leuk inkomen verdienen, maar de vrijheid missen. Zij moeten veel werken en kunnen maar weinig genieten van het leven. Voor hun gezin, hun hobby en de dingen die zij belangrijk vinden in het leven, is te weinig tijd. Deze groep zit ook in een situatie van wel geld, maar geen tijd.
  1. En dan is er de groep mensen die helemaal geen werk hebben en van een magere uitkering moeten leven. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met een bijstandsuitkering, een WW-, WAO-, of AOW-uitkering. Zij zien het leven ook somber in. Ze hebben te weinig geld en zien geen manieren om meer geld te verdienen. Deze groep zit in een situatie van zeer weinig geld, maar wel tijd.

Zie onderstaand schema:

groepen

In welke groep zit jij?

De kans is groot dat jij jezelf in groep 1, 2 of 3 herkent. Gelukkig is er goed nieuws, en kun jij vandaag beslissen om het heft in eigen hand te nemen. Hiermee kun je ervoor te zorgen dat je in een steeds groter wordende vierde groep belandt. Deze vierde groep kent geen werkgevers, wel een hoog, onbeperkt inkomen. Daarnaast kent deze vierde groep de luxe van veel vrije tijd, zodat je optimaal kunt genieten van het leven. Deze vierde groep kent een situatie van wel geld en wel tijd.

Dankzij de komst en de hedendaagse ontwikkelingen van het internet is het eenvoudiger dan ooit om over te stappen naar groep 4. Het gevolg is dat je niet meer voor een baas hoeft te werken, niet meer hoeft te leven van een magere uitkering en kunt doen wat je graag wil. Geen wonder dat veel (voormalig) arbeidsongeschikten en mensen die het 9-5 leven zat zijn, in deze groep 4 belanden. Je kunt er namelijk een behoorlijk inkomen mee opbouwen via het internet.

10.000 euro per maand en uit de ratrace

Jacko Meijaard is iemand die ook in deze vierde groep zit. Al op jonge leeftijd zag hij het niet zitten om loonslaaf te worden voor een mager loon en daarmee zijn vrije tijd in te ruilen om de rekeningen ternauwernood te kunnen betalen. Hij heeft het op jonge leeftijd voor elkaar gekregen om een passief inkomen van zo’n 10.000 euro per maand op te bouwen. Hij doet dit dankzij het internet.

Hoe meer websites ('assets'), hoe hoger je inkomen

Hoe meer websites (‘assets’), hoe hoger je inkomen

En dat terwijl zijn vrienden hun tijd steeds meer begonnen in te ruilen tegen een mager loontje.

Assets

De ‘truc’ om dit te doen zit hem in zogenaamde ‘assets’. Dit zijn in feite websites zijn die volgens een bepaalde structuur werken. Hoe dit precies werkt legt hij je uit in zijn webinar, dat overigens gratis is.

Deze ‘assets’ leveren Jacko elke maand geld op, zonder er al te veel voor te hoeven doen. Hoe meer ‘assets’ je hebt, hoe hoger je inkomen. Jacko zelf zit al geruime tijd op een stabiel inkomen van minstens 10.000 euro per maand.

Door dit te doen bepaalt hij zelf hoe zijn leven eruitziet. En door elke maand een paar extra ‘assets’ toe te voegen, groeit zijn inkomen elke maand, terwijl hij ergens in de zon zit te genieten. Voor Jacko dus geen baan van 9 tot 5. En als je zijn webinar volgt (op 29 juni) dan ontdek je precies hoe hij dat doet en hoe je het kunt nadoen.

Geld verdienen terwijl je op vakantie bent

Tijdens zijn vakantie in Marokko – waar hij afgelopen maand te vinden was – verdiende hij de totale kosten voor deze vakantie in slechts een paar dagen terug. Hoewel hij zelf niet eens altijd online hoeft te zijn, zijn zijn websites dit wel. En daarmee kan hij geld verdienen, terwijl hij ergens aan een strand zit of andere leuke dingen doet. Het leuke is dat je niet eens technisch aangelegd hoeft te zijn hiervoor.

Jacko is geen onbekende van ons. Wij hebben op NineForNews al regelmatig informatie over hem geplaatst over hoe hij mensen helpt dit ook te realiseren. Hij leert iedereen die dit ook wil, precies wat je moet doen en meer. Zijn webinar is een ticket naar vrijheid en 100% onafhankelijkheid.

Exclusief webinar (meld je op tijd aan)

Omdat Jacko zo veel mogelijk mensen wil helpen te ontsnappen uit de ratrace, heeft hij in overleg met ons besloten om op donderdag 29 juni om 20.30 uur een exclusief webinar te organiseren.

In dit online webinar laat hij je stap voor stap zien hoe hij een passief inkomen van 10.000 euro per maand heeft opgebouwd. En hij leert je hoe jij dit ook kan doen. Je kunt zijn stappen 1-op-1 kopiëren.

Klik hier om je direct aan te melden voor dit gratis webinar.

Meld je op tijd aan, want uit ervaring weten we dat Jacko’s webinars in korte tijd vol zitten. Als je te laat bent, kun je er niet meer bij. En dat zou zonde zijn, want diverse mensen die in december ook zo’n webinar bijwoonden, zijn inmiddels gestopt met werken bij hun voormalige werkgever.

Jacko geeft je hier een open uitnodiging om ook uit de ratrace te komen. Meld je dus op tijd aan en zorg ervoor dat je erbij bent.

Klik hier om je aan te melden voor dit gratis unieke webinar.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
marcelleke
marcelleke
3 jaren geleden

Lach ik eens mee.

x

Check Also

minister

Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

nfn ua 7 tips

7 Ultieme Tips om snel een rijke geld-mindset te krijgen

Ben je op zoek naar meer financiële ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

1
0
We lezen graag je reactie!x