Homepagina » UFO Database Archief » Sneek – Meerdere waarnemingen laatste jaren

Sneek – Meerdere waarnemingen laatste jaren

hallo,

Ik zie sinds vandaag jullie site en ik geloof en weet dat er sowieso buitenaardse levensvormen zijn…

Ik heb zelf medere keren een u.f.o gezien… 2x alleen op een zomeravond 4 jaar geleden… een leerzwart object met een vreemde vorm die ik niet kan beschrijven. Daar hechte ik verder geen aandacht aan. Ik geloofde mijn ogen eerst niet en wou het vergeten.

Maar 4 jaar later zag ik er nog 1 waar ik een filmpje van heb kunnen maken… 14-sep-2009 om 6:53 uur boven Noord-Holland (Nibbixwoud) zweefde er op grote afstanden een object die langzaam bewoog met een vaag onregelmatig knipperlicht … de zon was net op. Toen heb ik mijn telefoon gepakt en gefilmd en plots was het weg…. ik kon geen vorm zien… door de grote afstand … m’n telefoon camera ziet dan ook alleen maar een heel klein bolletje licht in de lucht… ik wil het je wel opsturen als je het interessant lijkt het te bekijken…

En in m’n woonplaats Sneek in de maand november heb ik een u.f.o. gezien… samen met een vriendin en me neefje rond de klok van 8 uur… deze u.f.o. vloog redelijk laag… de onderkant straalde een soort licht uit.. Als ik een kleur moest zeggen zou ik geel zeggen… maar wel een aparte kleur geel.. het vloog een stukje en stond even stil en vloog weer verder tot ik hem niet meer zag.

Ik hoop dat je hier iets aan hebt..

Vriendelijk groet,
T.K.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

coronavaccin

‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

De overheid zegt dat de coronapandemie pas ...

advocate

Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

>