ongebruikte categorie

Soest 10 september – Knipperende lichtbollen

Help door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: M.
Woonplaats: Soest

Tijdens de storm van zaterdag 10 september, rond 22.45 uur, zag ik drie lichtbollen door de lucht schieten. Ik schat de afstand tussen de woonkamer van mijn flat in Soest waar ik me toen bevond en de bollen op zo`n 2 kilometer.

De bollen deden me aan sterren denken, maar het was te bewolkt op dat moment om door het wolkendek heen te kunnen kijken. De wendingen die ze maakten waren heel snel, en 1 bol dook opeens een eind naar beneden, om zich snel weer bij de andere bollen die zich aan-en uit knipperend boven de "duikende"bol bevonden te voegen. Na nog een paar seconden knipperen, waren de drie bollen niet meer te zien. Het geheel van wat ik zag zal hooguit twaalf seconden hebben geduurd.

Mijn vriend die ook naar de storm zat te kijken naast mij, heeft het gebeuren niet gezien en ik was te gefascineerd door wat ik zag, om hem te wijzen op wat ik zag in die paar seconden. Een vriendin, echter, die een paar verdiepingen boven ons in dezelfde flat woont, heeft op ongeveer hetzelfde moment ook vreemde dingen gezien die ze aan een UFO linkte. Bolbliksem beelden heb ik ooit gezien op tv, deze lichtende,knipperende bollen deden me daar echter niet aan denken.

De bollen leken zich boven de Soester duinen te bevinden, maar dat is een gok. Benieuwd of er meer mensen zijn die hetzelfde gezien hebben!

Groeten,
M.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x