UFO Database Archief

Soesterberg 14 januari – Sigaarvormig verlicht object

Help mee door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de ochtend van 14-01-2010 reed ik richting mijn werk in Soesterberg. Het was rond 6:30 in de ochtend toen ik langs de vliegbasis reed.

Het was een heldere nacht. Hier en daar wat wolken aan de lucht. Mijn oog viel op een fel licht aan mijn linkerkant. Ik was “het” een beetje aan het bekijken, het had veel weg van een felle ster. Maar plots bleek het object dichterbij te zijn dan ik dacht en het begon zich op een matige snelheid te verplaatsen naar de rechterkant. (hij stak als het ware de weg over waar ik reed). Dit alles was wel op een behoorlijke afstand(1,5km). MAAR ,Ik kon er wel een vorm uithalen een breed ovaal/sigaarvormig object en 3 à 4 felle lichten.(Dit wil zeggen dat het object best een aardige grootte had.) Eenmaal aan mijn rechterzijde verloor het licht zijn felheid en verdween ineens.

Nog nooit zoiets van dichtbij meegemaakt.

Met vriendelijke groet,
S.G.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x