UFO Database Archief

Spanje 2008 – Grote zilverkleurige schijf nabij passagiersvliegtuig

Help mee door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Naam: Y.W.

In het jaar 2008, vloog ik samen met mijn man en zoon, naar Spanje voor een fly en drive vakantie.

Ik zat naast het raam in het vliegtuig. Boven in het luchtruim van Spanje, zag ik plots schuin naast de rechtervleugel een grote, ronde zilverkleurige schijf vliegen. Het was heel dichtbij en ik dacht van: “Nou dat is gevaarlijk!! Moet die piloot daar niets aan doen?”

Op dat moment was ik me echt totaal niet bewust dat het wel eens een UFO zou kunnen zijn. Het vloog ongeveer even snel als het vliegtuig en bleef er een beetje onder hangen.

Ik ben niet zo goed in meters schatten e.d. maar ik denk een meter of 50 eronder. De doorsnee van het object was 20 meter.

Ik weet dat ik echt dacht van: “Nou levensgevaarlijk, straks bosten we nog. Wat doet dat ding nou daar! Veel te gevaarlijk!” Het heeft daar een paar minuten gehangen en vloog toen met een ongelooflijke snelheid weg.

Een beetje verdwaasd bleef ik kijken en wreef in mijn ogen.. vroeg aan mijn man: “Goh, heb jij dat net gezien?” Hij had niets gezien. Ik keek een beetje om me heen om te kijken of anderen het hadden gezien, maar nee niemand. Ik bleef een beetje verbaasd en dacht van ach ja het zal wel.. en deed een dutje.

Toen we op het vliegveld waren drong het eigenlijk pas echt tot me door.. het was een UFO dacht ik!! Wow, een ufo!

Maar goed, het beeld staat op mijn netvlies gebrand en het was een wonderlijke ervaring.

Laatst hoorde ik iemand vertellen dat niet iedereen ufo’s ziet. Dat het ook te maken heeft met een bepaald bewustzijn. Zoals dat niet alle indianen de schepen van de Spanjaarden konden waarnemen.

Nu ben ik jaren met mijn bewustzijnsontwikkeling bezig en het lijkt mij nogal arrogant om te denken dat wij de enige levende wezens zijn hier in deze kosmos, dus ik sta er ook voor open. Daarnaast ben ik tijdens een reïncarnatiesessie op Sirius geweest, sprak de taal en wist precies wat ze van mij wilden. Zag de wezens van Sirius ook naast mijn dochters bedje staan toen ze net geboren was.

Maar goed. Mijn vraag: Klopt het dat je een bepaald bewustzijn moet hebben om Ufo’s te zien? Kan het zijn dat je dan even in een andere dimensie zit of zo?

Ik hoor graag,

Veel succes verder!

Hartelijke groeten,
Y.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x